Sofia: fika

Hur gott ser inte det här ut liksom? Mums! Nu ska vi mysa till det lite, äta gottigott och titta på det nya avsnittet av Top model sverige! Hur perfekt låter inte det. ♥
Bild tagen i helgen men som vi glömde lägga upp!


Sofia: Kommande vårkläder

Dessa snyggingar kommer ifrån Gina tricot. Det är Angelica Blick som har fått se vad som kommer komma nu till våren, och jag tycker att det ser ritkigt bra ut! Grymt!!

Antonia: vårkänslorna kommer

Hejsan! Vi gick hem till sjuka Linn efter skolan och gjorde henne sällskap, därför har vi inte hunnit blogga än. Nu är vi i alla fall hemma och ska sätta igång med att plugga till SO förhöret imorgon. Förresten, hur härligt var inte vädret idag? Nu ville man faktiskt hem från skolan för en gångs skull! ♥
Vi båda råkade se lite roliga ut på de här bilderna..

Antonia: två från idag

Alltid när Sofia & jag gör läxan blir vi så okoncentrerade och fjantiga så vi får sätta oss en stund till lite senare så vi faktiskt lär oss något.. Nu i alla fall har jag precis duschat och väntar på att syrran ska bli klar, sen kan vi sätta oss med en kopp té och titta på one tree hill. ♥
Vad tycker ni förresten om den nya ringen jag hade på mig idag?

Antonia: homework time

Nu är tisdagen över då, great! Sitter just nu i alla fall med lite plugg och sen var tanken att vi skulle fixa naglarna och bestämma kläder så vi sen kan ta det lugnt hela kvällen, låter bra va? Hörs senare solstrålar!


Sofia: dagens

Idag har jag på mig den andra nya tröjan vi köpt, det känns extra bekvämt att ha något enkelt för omväxlingens skull! Vad tycker ni? ♥



Sofia: Hurtiga brudar

Nu drar vi på oss träningstajtsen och åker iväg på en timmes träning, vi får lite sällskap av Linn idag också. Det blir så mycket roligare när man samlar ihop ett tjejgäng och tränar tillsammans, håller ni med?


Sofia: Dagens

Så här såg syrran ut idag, nya skjortan från JC matchade vi med en enkel halsring! Hare bäst
Linn står för redigeringen! As snyggt om ni frågar mig ;)

Antonia: hemma från skolan

Vi kom hem från skolan ganska sent idag, måndagar är långa och sega.. Men nu är vi hemma hos oss med Linn och äter mellis, efter det måste vi plugga lite och så får vi se om det blir träning senare. Kram ♥


Här ser ni hur de nya jeansen ser ut på.

Antonia: svar på kommentar

Fråga: Hur bloggar man ifrån? (alltså våran mobil) laddar man ner blogg.se appen? eller..? :D Önskar mig en sån i födelsedagspresent, vill veta om den är bra osv.. :)

Svar: Vi har ganska nyligen fått våra mobiler och har därför inte fått internet och börjat ladda ner appar, därför vet vi tyvärr inte om det går att ladda ner blogg.se appen eller inte.. Men för övrigt är mobilen jätte bra! Så vi är verkligen jätte nöjda! :)

Antonia: tränat

Nu har vi svettats i en timme och idag hängde även Moa & Linn med! Har precis ätit en välförtjänt middag och ska nu hoppa in i duschen och om vi har tur, även titta på ett one tree hill avsnitt!! Här kommer en suddig bild på brudarna innan träningen:
Har ni märkt att bilderna är större och rubriken är svart och i mitten? :D

Antonia: till MOa & LInn

Ni har vi precis fikat klart nybakad morotskaka, det blev super god! Vi hade tänkt att gå ner och träffa Moa och Linn en stund innan vi åker iväg och tränar, ha det fint! ♥

Antonia: här ska det bakas!

Gick upp i bra tid imorse och startade dagen med en jordgubbs - smoothie! Sista dagen på lovet kommer bli mycket planering inför skolveckan (kläder m.m.) och fix med naglar och läxor. Uppdaterar mera senare, kram! ♥

Bild från igår.

Sofia: mini Shopping

Det här fick vi med oss hem idag! Nöjda tjejer.

Antonia: en dag i södertälje

Imorse åkte vi som vi skrev in till Södertälje, där var vi i några timmar. Fikade lite, strosade runt i affärer och fick med oss ett och annat hem (kommer självklart upp sen) men jeansen bytte vi inte eftersom storleken var slut, men vi behåller jeansen ändå :). Denna dag har alltså varit riktigt bra! Hörs senare!

Hur har eran lördag varit?

Sofia: Snabbis i stan

Nu drar vi in till stan för att byta jeansen, shoppa lite småsaker kanske? Vi får se vad vi hittar! KRAMAR från oss


Det var en tjej som frågade vad vi hade för en mobil, och vi har en samsung galaxy s2.

Antonia: hörs imorgon

Denna gångs träning blev inte så mycket träning (det var något extra) men jag blev i alla fall lite varm.. Efterråt så åt vi middag med en god efterrätt och nu är jag så mätt så det känns som om jag ätit klart det här året ;). Vi avslutar i alla fall dagen med en dusch och mys framför one tree hill!

Sofia: Bad hair day

Det känns som att jag har en riktig bad hair day idag, just nu vill jag bara klippa av det eller åtminstone duscha men jag får vänta tills efter träningen.. Nu går jag omkring med en hög toffs i alla fall så jag står ut, hehe. Nu ska jag gå ner och äta någonting innan jag drar på mig träningskläderna!
haha..

Sofia: Lugn fredag

Den här dagen har vi hunnit med att leka ute med småsyskonen (väldigt uppskattande), städa och sånna nödvändiga saker. En väldigt lugn dag helt enkelt- precis som det ska vara på lov! Ikväll vankas det träning med familjen, nice.

Förresten så har Antonia också fått sin svarta fåne nu! Pimpad med ett rosa skal ;)



Antonia: lovely day

Jag vet inte riktigt vad det är med mig och Sofia när det gäller kvällsfika, nu sitter vi här med ett varsitt glas mjölk och lite annat gott (se bild). Vi är helt redo för att catcha upp ett avsnitt av Top model sverige, hur bra är inte det programmet? Ha det mys.

mini punschrullar!
Lite senare på kvällen ska vi även läsa våra tjejtidningar som kom med posten idag ♥

Antonia: plusgrader & sol

Nu har Linn precis kommit hit till oss, vi har planerat att plugga lite matte tillsammans. Sen får vi se vad vi hittar på! Det verkar vara så fint väder idag så vi kanske hittar på någonting ute? KRAM ♥



Antonia: träning

Just nu håller sofia & jag på att rätta en engelska berättelse vi skrev för länge sen, sen ska vi snabbt slänga i oss lite mat för sedan väntas träning. Riktigt härligt!



Sofia: Nya skal

Igår kom våra färgglada skal till mobilerna, väldigt enkla men börjar så! Nu får vi bara vänta och hoppas på att Antonias mobil snart ska komma!

Antonia & Sofia: shopping

Här kommer shoppingen som följde med oss hem från igår! Vi är mycket nöjda, fast vi funderar på att kanske byta jeansen till en mindre storlek..
jeans från bik bok
ring från gina tricot
bandeau från bik bok
skjorta från jc
Vad tycker ni?

Antonia: Onsdag

Denna onsdag kommer tillbringas hemma med massor av läxor. Bäst att börja nu, eller hur? Så nu ska jag dra på mig andra kläder än pyjamas, börja laga lunch och självklart uppdatera er!
Två från igår.

Sofia: huvudstaden

Igår kväll åkte vi hem till Linn och övernattade hos henne, och imorse åkte vi upp till Stockholm och tillbringade dagen där! Tog tåget dit runt lunch har gått omkring och shoppat lite, ätit på donken och haft det mysigt. Visar såklart vad vi köpte senare, det kommer upp ett inlägg om det imorgon!
Några bilder från dagen:
Linn kom hem från spanien här om dan så det var extra kul att hon kunde följa med, har saknat henne enormt mycket! ♥

Sofia: Kragsmycken

Det här med "kragsmycken" har blivit ganska populärt i höst, och eftersom vi gillar att ha på oss skjortor tycker vi att det är riktigt snyggt! Så kära läsare - vad tycker ni?

Antonia: time for some dinnner

Det enda vettiga vi har gjort idag (bortsett från springrundan imorse) är att vi precis tvättat våra sminkborstar och hårborsten (tvättas med schampo). Visste ni att det är ganska viktigt att regelbundet tvätta sina sminkborstar eftersom det snabbt samlas massa bakterier där? Jaha, nu ska vi börja laga lite middag hade vi tänkt. Frågan är hur det kommer att gå med tanke på att vi ska göra soppa och har ingen spis? Det visar sig..
Godiset fick följa med på bild eftersom vi just nu trycker i oss hela påsen.

Sofia & Antonia: Springrunda

Vi började denna dag med en härlig springrunda! Vi packade på oss med många lager med kläder fast även då blev det lite kyligt. Nu ska vi i alla fall laga lite lunch och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. KRAM

Antonia: ankle cuff

Jag läste på Tyras blogg om "ankle cuffs", och min första tanke var bara positiv! Hur ballt var inte det?!

Dessa går att köpa på stylebytyra.se för 349kr.

Antonia: me like

Det här som kallas för "dip dyed hair" tycker jag är så sjukligt snyggt! Jag skulle lätt kunna tänka mig att färga hårbotten lite mörkare och låta topparna vara som de är. ♥♥
Vad tycker ni?

Antonia: dags för träning

Halv sju idag hade vi tänkt att åka och träna. Det var några dagar sen så därför är man lite extra skeptisk men det kommer kännas härligt efterråt i alla fall! Ni får ha en trevlig söndag ♥

Lite tidigare imorse.

Sofia: familje dag

Idag åkte vi och hälsade på morfar, åt lite lunch, gick en promenad och hade det mysigt. Nu har vi precis kommit hem och gud mina fötter är som isbitar, converse under vintern är inget att rekomendera.. Förlåt för att vi inte har bloggat förrän nu, hade inte tid imorse. Hare bäst! :)

Har man inge bättre för sig i bilen kan man ju alltid ta lite ego bilder!

Antonia & Sofia: sista inlägget för dagen

Vi ville inte avsluta dagen sådär sega och mosiga så istället hoppade vi in i duschen och fräschade upp oss - rakade benen, scrubbade kroppen, smörjde in oss & som vanligt använde vi vårt ansiktsvatten och tillhörande kräm efterråt. Sen målade jag fingernaglarna och tånaglarna i en röd (somrig) färg och nu ska vi ta en frukt som kvällsfika. Hur perfekt låter inte det? ♥

Ledsen för tråkiga bilder idag (alltså inga bilder på oss menar jag) men det blir lätt så när man praktiskt taget lever i myskläder och ruffsigt hår.. ;)

Sofia: Seg dag

Idag ska vi nämligen äta vårrullar till middag, tror jag tycker om det- haha. Kul ska det i alla fall bli! Annars så känner jag mig väldigt seg idag, men lite matte har jag orkat med åtminstone. Ska nog fortsätta titta lite på One tree hill tills maten är klar. KRAM

Antonia: lördags-mys

Hej på er! Nu när det är första dagen på lovet tycker jag att det tillhör att bara vara hemma, återhämta sig och ta det lugnt. Så det har vi gjort. Och det ser ut om om dagen kommer fortsätta så också! Nu tror jag att jag kanske ska fixa mina naglar och snart äta lite, haha. Ha det trevligt!


söta osminkade tjejer..

Sofia: Godnatt

Nu har vi suttit och tittat på några One tree hill avsnitt, druckit hemmagjord cholkad, tagit det lugnt och bara njutit av att det inte kommer att vara någon mer skola på ett tag - härligt! Nu börjar jag bli lite sömnig, så säger godnatt till er nu!


Antonia & Sofia: frågestunden del 2

Här kommer sista delen på frågestunden som vi hade, den handlar om lite allt möjligt! Enjoy
Vilket byxben drar ni på först?
svar: Det är nog vänster. :)
När ni korsar armarna, hamnar vänster eller höger arm naturligt längst upp?
svar: Vänster där med!
Favoritfärg?
svar: Svårt med sånna frågor, det kan bero på vilken årstid det är. Men nu är det nog mörkrött, klar/mörk blå, grön och beige. Svart funkar också alltid.
Vad är eran största dröm?
svar: Helt ärligt? Det är nog att bli modell!
Bästavän?
svar: Hihi Linn ♥
Vilka bloggar läser ni?
svar: Vi läser väldigt många bloggar faktiskt, när vi har tråkigt kan det bli hur många som helst. Men vi följer storbloggarna som Kenza, Dessie, Paow och Tyra.  Men här är några exempel på andra:
stylebyamanda.devote.se
melindapadronn.blogg.se
juuliakorecic.blogg.se
mmiaas.blogg.se
tinkerbella.blogg.se
Har ni skolkat från någon lektion någon gång?
svar: Haha nej, faktiskt inte.
Favoritmascara?
svar: Det blir nog den här, för den separerar ögonfransarna bra.
Om man ska köpa en lite mera billigare variant som även separerar bra är det denna:
Bästa sminktips?
svar: Det är att inte sminka sig för mycket och så naturligt som möjligt, tänk även mest på att förstärka dina ansiktsdrag som t.ex ögonfransar eller kindben. Ett transparent puder är väldigt bra som vi använder!
Bästa hårskötsel tips?
svar: Använd ett leave in treatment balsam som gör att håret inte blir elextriskt, lenare/glansigare och återfuktar. Tänk på att bara ta schampo i hårbotten eftersom schampo sliter på håret, en inpackning i veckan är också bra!
Det här använder vi just nu, och det funkar jätte bra för oss!
Bästa ämne?
svar: Just nu är det syslöjd! (gör egna kläder)
Vad gör ni på fritiden?
svar: Vi brukar vara med kompisar, gå och träna, plugga och blogga! ;)
Vem gillar ni?
svar: Ingen av oss gillar någon för tillfället.
Aldrig mera äta godis, eller aldrig mer sätta din fot utanför rummet?
svar: Haha så beroende är vi inte av godis, så det blir aldrig mera äta godis.
Vilket smink använder ni?
svar: Det här sminket använder vi! 
1. Maxfactors foundation (lila) använder vi just nu, när den tar slut kommer vi att använda den gröna.
2. Transparent puder från Isadora, mattar ner och ger lite färg.
3. Mascara (som vi bloggade om högre upp i inlägget) från maybelline.
4. Ögonfransböjare, viktigt för oss!
5. Till slut en gammal (tvättad) mascara borste för att fixa ögonbrynen!
On ni skulle vilja vara vem som helst i hela världen, vem skulle det vara?
svar: Hm, någon modemedveten tjej som till exempel Whitney Port.
Vad är era största intressen?
svar: Shoppa! Haha det kanske inte räknas. Vara med kompisar och träna. :)
Vad gillar ni för musik?
svar: Vi lyssnar på väldigt blandad musik, men oftast låtar som spelas på radion. T.ex Rihanna, Florida, Norlie & kkn osv.
Om ni inte har läst del 1 kan ni gå in under kategorin "saker ni inte visste om oss".

Sofia: Lov!

För att vara en seg fredag gick dagen faktiskt ganska snabbt! Kan bero på att det var sista dagen innan lovet. Vi har inte en enda sak planerat att göra under lovet, vilket är väldigt skönt. Härligt väder det är idag också, så fint när solen tittar fram på vintern. Nu ska vi ta det lite lugnt framför datorn och tidsinställa sista delen av frågestunden!


Antonia: dagens

Här kommer syrrans outfit för dagen, vad tycker ni?




Sofia: Gissa vad vi ska titta på nu?

Har nyss ätit en god fruktsallad med yoghurt, smaskens! Nu väntar det att titta på ett avsnitt av vårat favvo serie, bestämma kläder inför imorgon och njuta av att det bara är en dag tills vårat efterlängtade lov börjar! Två bilder från när vi var på väg hem ♥



Sofia: Mysdags

Om ni börjar titta på One tree hill så lovar jag er att ni inte kan släppa det sen. Som ni kanske förstår ska vi i alla fall ta och titta på ett avsnitt nu och dricka té! Mysigt. Bjuder på en bild på mig och syrran med min nya fåne från tidigare idag :)

Sofia: samsung galaxy s2

Igår med posten kom min vita samsung galaxy s2. Blev super glad för har bara hört att den är bra o.s.v, och tänk vilka fina bilder det kommer bli? Och sen kommer jag kunna mobilblogga i skolan, eller när vi åker någonstans och inte har tid att blogga från datan. ♥♥
Måste inskaffa mig ett skal känner jag innan jag tappar den.

Sofia: elevens val

Idag är det ingen vanlig skoldag för våran del, vi har nämligen dans hela dagen! Det skulle vara lite zumba (kul!) olika koreografier och såna saker. Älskar när det är lite avbrott i vardagen, håller ni med?
Igår åt vi massor av goda kakor, choklad hjärtan m.m så vi tänkte att vi åtminstone kan klara oss en dag utan godis, wish us good luck eller nått ;)

Antonia: svar på kommentar

Fråga: Vart är tröjan ifrån? :) Bloggen är skit bra!
Svar: Tröjan köpte vi på Åhlens för 350 kr. Tack så hemskt mycket! :) kram

Antonia: hemma en stund

Har varit en kort stund hemma och ätit en macka och lite godis, nu ska vi titta på ett one tree hill avsnitt (säsong 2!) och sen måste vi laga middag och gå ner till kyrkan. Konfirmatons möte.. Haha jobbigt inlägg, men ha det fint!



Sofia: Glad alla hjärtans dag

Började denna alla ♥ dag med sovmorgon, väldigt behövligt! Nu sitter vi och äter frukost sen blir det att gå till skolan. Tyvärr kommer vi inte "fira" denna speciella dag för vi ska nämligen ha ett konfirmationsmöte.. just idag. KUL. Passa på att pussa extra mycket på era nära och kära idag så hörs vi senare! Puss puss
Idag ska vi äta chokladhjärtan, mums
Just nu

Sofia: Man måste bara älska mat

Efter en timmes träning tycker syrran och jag att vi förtjänar lite kvällsfika såhär på kvällskvisten! Så nu puffar vi upp kuddarna, värmer oboý (hemagjord) och mackor och laddar upp ett One tree hill avsnitt. Godnatt på er
Söt mugg va?
Hemma hos Moa idag!

Antonia: klädtips

Nu behöver jag lite tips från eran sida! Kan man ha svarta jeans, en svart finstickad tröja, halsband, röda converse och minus de svarta naglarna imorgon?

Antonia: hurtiga tjejer

Hejsan! Efter skolan (som mest bestod av vikarier och håltimmar) gick vi hem till Moa. Där pratade vi, tittade på Gossip Girl o.s.v. Och nu äter vi mat och ska snart åka iväg på träning! Hörs senare



Sofia: träning - check

Dagens middag fick bestå av fruktsallad (med socker & yoghurt!) Vart så himla mätt efter kebaben som jag åt till lunch, så det blev lite lättare middag. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch inför veckan efter ett härligt gympa pass! Godnatt

Antonia: om söndagen

Åt lunch i Trosa och har gått en promenad i det fina vädret = riktigt härlig dag! Nu väntar massor av läxor som vi skjutit upp hela helgen och sedan en timmes träning. Hade tänkt fota lite roligare bilder idag men det blev så stressigt att jag glömde mobilen hemma..



Sofia: Solen värmer

Godmorgon! Gud vad härligt väder det är idag, tror vi följer med småsyskonen till trosa och äter lunch där faktiskt. Måste bara klä på mig först. Känner för att göra mina naglar lite snygga idag, vi får se om vi hinner med det! Lova oss att gå ut i fina vädret idag, deal?
Tråkig bild.. Puss & Kram

Antonia & Sofia: Del 1 frågestund - om oss

Här kommer del 1 på frågestunden som bara handlar om oss och hur det är att vara tvilling! Hoppas ni blir nöjda med svaren :)

Vad är det bästa med att ha en tvillingsyster?
svar: Att man aldrig är ensam, man kan peppa varandra när det gäller träning, kläder skola o.s.v, och sen kan man prata om precis vad som helst.
Vad är det sämsta med att ha en tvillingsyster?
svar: Vi delar ju kläder så ibland blir det en liten fight om vem som ska ha den nya tröjan och sånt, sen kommer vi inte alltid overrens om saker.
Brukar ni planera lika kläder?
svar: Nepp, vi planerar kläder men gillar inte att ha likadana kläder även fast det ibland råkar bli så, vi hade alltid likadana kläder när vi var små så nu har vi tröttnat.
Hur är det att ha en tvilling?
svar: Det är mer positivt än negativt i alla fall. Väldigt skönt att ha någon som är precis som en själv, man behöver aldrig känna sig konstig eller ensam.
Vad är det som gör er olika?
svar: Det är ganska många saker men som man bara kanske tänker på om man känner oss väl, t.ex Antonia pratar lite mer än vad Sofia gör. Sofia är t.ex mindre pedantisk än vad Antonia är.
Har ni samma resultat på prov bara för att ni pluggar tillsammans?
svar: Ja faktiskt, det brukar skilja sig med 2-3 poäng oftast. Det har hänt flera gånger att vi fått samma resultat.
Kommer ni bra överrens?
svar: Det beror på, när det gäller kläder kommer vi överrens hyffsat bra, men vi kommer inte alltid överrens när det gäller att hinna med tränig eller inte.
Har ni samma smak på killar?
svar: Ja det har vi faktiskt.
Bråkar ni mycket?
svar: I princip varje dag småtjaffsar vi precis som vilka syskon som helst, men det händer inte så ofta att vi "bråkar".
Är ni bra på samma saker, eller har en t.ex en mer kreativ sida som den andra inte har?
svar: Nja, det skiljer inte mycket, men Sofia är lite bättre på matte, medans Antonia är lite bättre på att skriva berättelser på svenska. Fast vi har samma betyg.
Är ni lika långa?
svar: Inte riktigt. Sofia är 172 cm och Antonia är 171 cm, haha.
Delar ni kläder?
svar: Japp, vi delar i princip på allt vi äger. Smink, kläder, skor, smycken, borste o.s.v.
Vem av er två är äldst?
svar: Vi föddes med skejsarsnitt och då vet man inte exakt förutom att det var ungefär 15sekunder emellan. Det var då Antonia som föddes först.
Ni verkar vara skitlika på bilder, men är ni så lika i verkligheten med?
svar: Vi måste nog säga att vi är mer lika i verkligheten än på bild faktiskt, haha.
Har ni någonting som den andra inte har? T.ex Antonia kanske har ett födelsemärke som Sofia inte har?
svar: Just födelsemärken har vi inte alls likadana, eller leverfläckan kan man kalla de. Men annars finns det inget.
Har ni någonsin upplevt någon "tvilling connection"?
svar: Ja det har vi kan man säga. Om en av oss t.ex börjar prata om något förstår den andra på en gång vad den menar. Sen händer det ofta att vi börjar sjunga på samma låtar sammtidigt. Vi behöver även bara titta på varandra och förstå vad den andra menar. :)
Hur gamla är ni?
svar: Vi blev 15 år förra månaden!
Brukar ni lura folk och låtsas vara varndra? I sånna fall funkar det?
svar: När vi var mindre brukade vi t.ex lura våra kompisars föräldrar om vem vi var. Men annars har vi inte det tyvärr. Fast vissa i klassen känner fortfarande inte skillnad på vem som är vem och jag kan inte nämna en enda lärare som känner skillnad på oss.
Är ni lika varandra till personligheten?
svar: Ja i princip. Vi har samma humör men som vi skrev tidigare så pratar t.ex Antonia mer.

Antonia: städar

Heej på er! Den här lördagen har vi än så länge tittat på one tree hill avsnitt och har nu satt på oss kläder och börjat städa rummet. Massor av disk måste tvättas och damma rummet ska vi även göra. Så ska fortsätta med det och så uppdaterar vi senare om dagens planer!
Från igår.

Sofia: Wild ones

Gör din morgon lite roligare!

Antonia: fredagsmys

Nu har vi bytt om till pyjamas, laddat upp med chips och choklad och är redo att börja (fortsätta) titta på one tree hill! Hoppas ni får en mysig fredag, kramar ♥


Antonia: today´s

Här ser ni dagens kläder som jag även har gått och frusit i hela dagen, brr..
OBS! I helgen svara vi på frågestunden, så om ni har en sista fråga skriv då den i detta eller något annat inlägg!

Sofia: Klicka på bilden

Vill ni få hem det nya numret av veckorevyn helt gratis? Gå in HÄR och gilla de på facebook för att få det hemskickat till dig! KRAM

Sofia: Back on track

Vi har inte glömt bort er, lovar! Har bara varit lite mycket med tränig, kompisar och har helt enkelt inte haft tid. Nu sitter vi och äter mellis uppe på våra rum, sen blir det lite läxor, One tree hill och annat skoj. Funderar på att be mamma köpa hem lite gott tills ikväll, låter lockande eller vad säger ni?
Två från idag :)

Sofia: Exempel på snygg skoloutfit

Det är så enkelt och snyggt att bara ha en vanlig stickad tröja till vardags. Just när man bara känner för att vara bekväm men ändå hålla sig varm. Svarta jeans kan man ju matcha till i stort sätt allt så det är ett måste i alla fall för mig! Släng på lite smycken, converse (eller kilklackar) och du är redo för en vanlig skoldag!

Sofia: Uteidrott

Imorgon ska vi åka skridskor på idrotten, önska mig lycka till nu säger jag bara för jag kommer ramla minst hundra gånger, haha. Kul ska det i alla fall bli! Nu ska vi ta och titta på ett One tree hill avsnitt, överraskade? Godnatt fina ni!

Passande sommarbild till mitt lilla vinterinlägg..

Sofia: no more snow please

Har känt mig lite nere idag, det kommer och går. Jag vill inte ha mer snö nu när vi precis köpt oss en skinnjacka liksom. Ge mig värme, inga läxor, ny mobil, pengar och jag komme sluta klaga! Yey. Har nyss ätit (dagarnas mittpunkt) och nu ska vi ta och titta på Top model sverige, kul kul. Hare bäst

Förlåt för lite gamla bilder, men bättre än inga alls right?

Antonia: skinnjacka

Igår kom våran andra beställning på skinnjackan! Den köpte vi på Topshop för ungefär 600kr. Vi ville båda ha en skinnjacka, dock inte likadana så det var bra att vi hittade två stycken. Problemet är att jag råkade beställa en för stor storlek.. Ska försöka skicka tillbaka den och byta men det blir lite problem eftersom den skickas från England. Vi får se.



Så, vad tycker ni än så länge? Lite för stor eller hur?

Sofia: kvällsfika

När vi kom hem åt vi en stor mellis (det blev blodpudding till skolan och usch äter inte det..) Annars har vi mest suttit uppe på våra rum och gjort läxa, bestämt kläder and so on. Hade tänkt att blogga lite tidigare med det blev lite strul med internet. Nu ska vi ta upp lite kvällsfika och nörda One tree hill!


Sofia: sovmorgon

Godmorgon på er! Vaknade av att det dunkade i hela huset, det är nämligen några byggarbetare här som ska renovera om vårat kök. Så kylskåpet står i vardagsrummet och jag äter frukost på mitt rum, haha. Vi har en timmes sovmorgon idag också, så alldeles strax ska vi dra på oss ytterkläderna och bege oss till skolan! KRAM


Haha, det ser ut som jag har läppstift..

Antonia: tufft träningspass

Nu har vi vart och tränat i Trosa en timme, riktigt jobbigt. Men jag brukar tänka "Victoria´s secret, Victoria´s secret" och då går det en aning bättre, haha! Nu ska vi duscha, fixa och trixa och sedan gå och lägga oss. Puss & Kram


Lagom trötta efter träningen.

Antonia: one tree hill på schemat

Här ser ni tre bilder tagna alldeles nyss.
Skolan idag var bättre än vanligt särskilt när vi fick sluta två timmar tidigare, det blir bara bättre när vi inte har en enda läxa (än så länge) - lycka! Nu sitter vi hemma hos oss med Linn och testar kläder, äter, pratar o.s.v.
Ha det bra nu fina ni!

OBS! Glöm inte bort frågestunden, skriv en fråga i vilket inlägg som helst!

Sofia: Dagens

Idag ser jag ut såhär! Bortsätt från skinnjackan, den får ligga inne tills lite varmare dagar. Till den beiga tröjan har jag också ett halsband som inte syns (såklart) eftersom min feta halsduk är i vägen. Vi får väl se om vi överlever ännu en iskall morgon till skolan. Kramar



Sofia: söndagsträning

Nu taggar syrran och jag inför träning, har inte tränat nu på ett tag för det har blivit lite hinder. Men nu ser vi fram emot en fullspäckad vecka med träning!

Sofia & Antonia: Frågestund

Igår hade vi besöksrekord, så vi tänkte att vi kunde ha en frågestund! Låter det bra? Passa på att fråga massor nu i detta inlägg eller vilket som helst. När vi tycker att det är tillräckligt med frågor avsutar vi den. Ta chansen och fråga vad ni vill, svarar på allt!
Puss från oss

Antonia: dags för mellis

Hello! Nu under förmiddagen har vi fotat till bloggen men måste nu göra lite praktiska saker också ;). Håller på att planera kläder inför veckan och även småpluggar på samma gång. Ha det fint så länge!



Antonia: svar på kommentar

Fråga: Fint! Vart är tröjan ifrån? Sjukt snygg ju! ;)
Svar: Tack! Den kommer ifrån MONKI, tror dock inte den finns kvar. kram

Antonia & Sofia: Naglar av oss

Här över är några av de naglar vi gjort! Det var ett tag sen vi fixade naglarna med olika saker på. Började i somras då vi hade mycket tid och inget att göra, men nu har det runnit ut i sanden för har inte haft tid och har inte speciellt bra fantasi heller. Kanske börjar någon dag framöver igen? Fick mycket komplimanger förrut för det, kul!

Antonia: drömväskan från modekungen

Såna här väskor har funnits ett tag nu men jag kan inte låta bli att inte vilja ha en sån. Den kostar dock 899kr men är så perfekt och unik!
Love, love.

Antonia: ute i kylan

I ungefär en timme var vi ute med småsyskonen, sen blev det för kallt. När vi kom in gjorde vi även våfflor till mellis och efter en timmes TV tittande ska vi nu börja med det viktigaste: alla läxor. Så vi hörs senare ikväll, kramar!





Sofia: You are..


Sofia: Två på mig

Dagen idag ska bestå av städa rummet, ut och leka med småsyskonen och blogga såklart! Ska vila upp mig ordentligt under helgen och vänta in en fullspäckad vecka med massor av träning och läxor. Nu ska vi ner och laga lite lunch åt famljen, ha en härlig dag i solen!
Mysdag!

Antonia: fredagsmys

Hejsan hoppsan! Dagen i skolan idag var ingen höjdare, vi hade ett stort SO prov och känns inte som om det gick helt galant. Men efterråt var vi med Marie & Sara där vi försökte komma på en dans till idrotten. Kom i alla fall en bit så det känns bra. Nu ska vi sätta oss med våra små chipsskålar och titta på one tree hill tills vi somnar, ha en mysig fredag hörrni!



I skolan.

Antonia: dagens

Här ser ni dagens outfit. För en gångs skull har jag blåa jeans och inte svarta. Vet inte om jag tycker de är så himla fina eller om jag trivs så bra i det, men lite variation är ju kul. ;)

Sofia: Frågestund?

Vi tänkte kanske ha en frågestund. Men då måste det ju vara några som frågar också, så vad säger ni? Vill ni ha en frågestund? Släng in en kommentar om ni tycker det. Kram

Sofia: ny skinnjacka

För någon vecka sedan beställde jag en skinnjacka till mig (äntligen!) från modekungen. Den kostade 900kr men var i äkta läder, det visste jag inte först men det spelar inte så stor roll. Idag kom den och tror inte den skulle kunna varit mycket bättre! Satt jätte bra (lite kort i armarna kanske men det är ingen fara) och jag är super nöjd!!
Så vad tycker ni? :)

Antonia: hemma

Hejsan sötnosar! Vi gick bara hem från skolan idag med, har bara inte tagit tag i bloggningen än - ledsen för det. Men har lite problem med vad man ska ha för kläder på sig imorgon så det klurar vi på för tillfället. Annars ska vi försöka få mera än 5/6 timmars sömn för en gångs skull, därför är det bäst att göra allt vi behöver göra nu.
Har lite problem med att le eftersom tandställningen känns lite ivägen, haha.

Sofia: Självförtroende

Jämför dig inte med andra!Det får dig bara att må sämre eftersom alla ser olika ut. Såklart att du kan ha förebilder men sträva inte efter att se ut som de gör. Det är sämre än vad man tror.

Var inte rädd för att misslyckas!Alla misslyckas flera gånger i livet, man lär sig av sina misstag. Så var inte rädd för att gör fel, det är en del av livet.

Våga säga nej! Att ta på sig för mycket börda och säga ja, fast man egentligen inte vill eller vågar säga ifrån är inte bra för självförtroendet. Våga säga vad du tycker och kör ditt eget race!

Tala inför grupp. Det kan vara sjukt pirrigt att prata inför bara sin klass, det tycker jag med. Men för att bättra på det måste man ju träna, våga och lära sig. Tänk på att andra också är nervösa.

Var dig själv. Det viktigaste av allt - var dig själv, ingen annan! Allt handlar om att våga utsätta sig för saker som känns lite jobbigt ibland, ha på dig den där tröjan fast någon slängt en elak kommentar om den visar hur stark du är, och gör så att du mår bättre inombords. Strunta i vad andra tycker!
Den här filmen såg vi för ganska länge sedan men den handlar om självförtroende och är väldigt bra.

Antonia & Sofia: svar på kommentar

Fråga: Hejsan! Om jag förstått rätt så är ni alltså tvillingar? Kan ni inte lägga upp en bild på er två tillsammans, hade vart kul att se. Är nämligen själv tvilling och tycker det är as ballt! ;)
Svar: Hej hej! Japp, helt rätt, vi är tvillingar. :) Det är inte så konstigt att du inte riktigt förstått det eftersom vi inte skriver det så ofta. Vi tycker också verkligen att det är så häftigt med tvillingar som man tex ser på stan, haha. Självklart lägger vi upp en bild, här kommer den! Kram :)
Vissa säger att vi är jätte lika, vissa inte. Själv tycker jag verkligen inte det.

Antonia: dagens

Detta hade jag på mig idag, ganska simpelt men bekvämt! Vad tycker ni?
/Kofta - Gina tricot//linne - H&M//jeans - JC//halsband - glitter/

Antonia: Äntligen hemma

Onsdagen flöt på ovanligt snabbt och det kändes som om vi plötsligt bara var hemma. Vi började laga mellis det första vi gjorde, och det blev ett stort glas med smoothie (bra nu när jag har ont i tänderna, och svårt att tugga). Så nu ska vi sitta med läxor i några timmar och så uppdaterar vi mera sen, kram! ♥


Vi försökte ta bilder på oss med självutlösaren men ljuset, skärpan och allt annat blev konstigt..↑


Smoothiens innehåll, + lite socker.

bloglovin
RSS 2.0