Fredagsmys


Som ni säkert ser har vi det jätte bra här hos Jonnies storasyster. Vi steg upp tidigt imorse och badade badkar, sen dess har vi myst framför teven hela dagen! Nu har precis min älskling lagat mat och vår plan är att gå ut på en kvällspromenad strax, kommer stanna här ännu en natt till! Tack för alla kommentarer förresten och för tipsen. Kram kram Antonia




Svar på frågor

Hur träffades du och din pojkvän Antonia? 
Det roliga är att vi aldrig "träffades" som två främlingar. Vi har gått i samma klass sen fyran och innan dess gick vi i samma skola. Men vi har liksom aldrig pratat med varandra (såklart lite om man hamnar i samma grupp i skolan) men jag visste inte vem han var och han visste inte vem jag var. Vi trodde vi var så olika. Sen på skolavslutningen träffades några från klassen på kvällen och DÅ började vi prata! Efter det gick det fort och det tog inte lång tid förren vi blev tillsammans på riktigt. 
Vi pratar ofta om det idag, "tänk om vi skulle varit tillsammans när vi gick i samma klass?". Och så pratar vi om när vi kramades på skolavslutningen och i bådas huvud tänktes det att det här är sista gången vi ser varandra. Men så blev det inte precis! ♥♥
 
Kan ni inte berätta mera om era pojkvänner? Har ni båda? 
Yes båda har! Jag tycker det känns fel att prata om Sofias pojkvän så det får hon göra i ett enskilt inlägg. Nu vet ni hur jag och Jonnie träffades i alla fall! Han går första året i gymnasiet i Nyköping inriktning VVS, alltså lika gammal som jag. Dock är det många månader emellan, eftersom jag fyller år i Januari och han i December. Han har en stor familj med sju barn och bor på ett ännu mindre ställe än jag, ungefär 10 min ifrån mig med bil. Han är intresserad av kläder och att rita. Älskar honom så mycket! 
 
Är ni nöjda med erat gymnasieval? Hur är det att gå Estet media? Om ni inte gick den linjen ni går, vilken skulle ni kunna tänka er? 
Ja vi är nöjda med vårat gymnasieval, dock skulle jag vilja gå i en mindre skola. Jag tycker det är väldigt roligt med fotografi, men i skolan är det självklart inte helt lika roligt. När man fotar på press och tid. Att gå ut och fota när det är kallt och tråkigt väder är mindre kul, men att fota i studion är det bästa! Jag skulle nog kunna tänka mig att kanske gå stylist linje, tänk vad kul att lära sig om hår och smink!! 
Här går vi! Grillska Gymnasiet i Liljeholmen, förr kallad JB. 
 
Varför slutade ni blogga? Och varför började ni igen? 
Vi slutade blogga i början av sommaren när vårat internet gick sönder helt i en månad. Efter det kändes det så skönt att slippa tänka på bloggen, speciellt på sommaren. Så det rann ut i sanden kan man säga. Nu började vi (jag) att blogga först och främst för att jag ville ha en sysselsättning under lovet. Man kan säga att man känner sig mindre ensam när man pratar med er :) 
 
Var får ni er inspiration ifrån? 
Jag har inte den blekaste aning egentligen. Från bloggarna vi läser, människor på stan, folk i skolan, våra vänner och det som finns i butikerna. Brukar ofta klicka runt på gina, HM, Bik Bok osv och det ger mig inspiration! 
 
Vilka serier rekommenderar ni? 
Serierna jag har sett är de vanligaste, t.ex. One Tree Hill, Gossip Girl, Pretty Little Liars och Andra Avenyn. Så jag har ingen speciell att rekommendera tyvärr, om du inte sett de ovan är de en rekommendation. Eller The OC. 
 
Vilka affärer rekommenderar ni? 
Tråkigt nog "de vanliga". Gina Tricot, H&M, Bik Bok, Cubus och JC är där vi handlar.
 
Har ni två en bra realtion? 
Förr i tiden hade vi en skitbra relation, vi gjorde allt samtidigt och tillsammans. Som att borsta tänderna och gå och lägga oss samtidigt. Nu när vi båda skaffat pojkvän har vi glidit ifrån varandra lite och blivit mera självständiga. Men det ser jag ändå positivt, för vi kan inte leva tillsammans hela livet ut. Men vi går ju i samma klass, går till/från skolan tillsammans, bestämmer kläder tillsammans, hjälper varandra att välja färg på nagellacket och planerar kläder tillsammans. Så vi är fortfrarande väldigt nära! 
 
Vart rediegerar du dina bilder? 
Jag använder mig av min Mac som jag fått från skolan, och använder mig av Adobe Bridge och öppnar bilderna i Camera Raw. Brukar vanligtvis höja exponering, kontrast, vita, svärta och ljus. Även sänka temperaturen. 
Min fina dator.
 
Ni kan fortsätta ställa frågor!  Kram Antonia

Vårjackor

fråga: Hej, har du tips på vårjackor? 
svar: Absolut! Här kommer några riktigt snygga jag skulle vilja ha. 
 
 jeansväst - JC // kappa - mango // jacka - gina tricot
skinnjacka - gina tricot // jacka - sheinside // bomberjacka - sheinside 

Black lace

klänning (lånad av kompis) - Bik Bok // knästrumpor - julklapp många år tillbaka // halsband - från pojkvän
 
Det blev inte som jag tänkt mig men så brukar det vara. Något blev det i alla fall! Nu ska jag ner och äta lunch. Kram Antonia
 
 

Godmorgon torsdag

min frukost imorse, som oftast ser ut såhär
 Zigge! (aka Zigge pigge) 
 
Efter en lugn morgon tänkte jag snart börja sminka mig för att fota lite åt er. Har lite ideér i huvudet som kan bli bra! Dock är jag lite ovan vid att sköta allt själv just nu (Sofia är som sagt hos sin pojkvän fortfarande), när jag måste använda självutlösaren och springa fram och tillbaka till kameran hela tiden.. 
 
Efter det är det dags att börja packa väskan för jag och min pojkvän har fått låna hans systers hus helt själva. Har sett framemot det hela veckan! Kommer stanna en eller två nätter, och uppdateringen märker vi hur duktig jag är. Vill självklart koppla av och bara vara med min älskling ♥ Kram Antonia.
 
 

Fotoprojekt

Innan sportlovet startade avslutade vi ett fotoprojekt vi hållit på med i skolan i några veckor. Tänkte visa er de bilderna eftersom jag tyckte det var väldigt roligt! Särskilt när man fick jobba med sina vänner och välja sitt ämne, som i vårt fall blev träning. Om ni inte visste det går vi Estet Media på gymnasiet!
 utomhus
produktfoto
 ljusgraffiti
 studio

PS: Fick en kommentar att skriva vem som skriver inlägget. Vet inte hur jag skriva det på ett snyggt sätt men lovar att börja med det :) Blir såå glad av kommentarer! Nu är det Antonia, hehe.
 
PS 2: Under tiden när jag skrev inlägget kom mamma upp med glass och jordgubbar. Ehh NAJS! Dock spillde jag massor av glass på hakan..
 

Månadens vill ha

 
jeans - gina tricot // klocka - gina tricot // kofta - H&M
kappa - MANGO // Nike air max 90 - sökte på google // klänning - Bik Bok 
 
Dessa sex stycken saker är min "månadens vill ha", skulle kännas bra i garderoben att få hem allt från en vårjacka, jeans, skor och klänning. Någon önskning lär gå i uppfyllelse, som Nike air max 90. De är redan beställda faktiskt! 
 
Idag vaknade jag upp trött, med träningsverk här och där och allmänt utsliten i kroppen. Därför tänkte jag ha en vilardag från träning och pyssla om mig själv, ta en långdusch och måla naglarna t.ex. Lite senare ska jag träffa mina två kompisar Linn & Moa på en powerwalk, skulle kännas perfekt! Jag ska även passa min lillebror några timmar på kvällen. 

Lär känna mig

Om ni känner för att ställa frågor till mig och Sofia tänkte jag köra igång en FRÅGESTUND. Bra start med bloggen och roligt för er! Jag svarar när jag fått in tillräckligt, skriv gärna i detta inlägg. 5 bekännelser under bilderna också.
♥ Jag har alltid haft lite svårt att sova. Somnar inte på två minuter som vissa gör, tar oftast en kvart eller mer. Sen är jag väldigt stillsam (vaknar ibland upp likadant som jag somnat, med headset i fortfarande om jag somnade med det) och tyst när jag sover och väldigt lätt att vakna. Så att sova med mig är inga problem. 
 
♥ Är superduktig på att äta frukost, lunch och middag varje dag. Går inte heller på någon diet för att jag tränar, utan äter onyttigt precis som vanligt. Mitt motto! 
 
♥ Är väldigt besviken på mig själv gällande matten i gymnasiet. Grundskolans betyg i matte gick jag ut med ett B. På proven i Gymnasiet har jag "bara" fått E och D. Inte för att jag har blivit sämre eller mindre aktiv, nej jag skyller på undervisningen och läraren. 
 
♥ Min nuvarande pojkvän är min första riktiga, vi har varit tillsammans sen Juni och vi är som bästa vänner. Han är den som känner mig bäst och jag kan vara mig själv till 100%. 
 
♥ Det här inlägget gjorde jag klockan tre IGÅR. Taggad på att blogga? Yup. 

H&M i all ära

leopardskor - H&M 149kr. Vill självklart ha ett par leovans men eftersom studiebidraget är de enda pengarna vi får gäller det att tänka och prioritera. Gillar dessa väldigt mycket ändå för det billiga priset, plus så är ett par andra skor påväg hem till oss. ;) 
sovtröja - H&M 99kr. Tänkte mig denna som en sovtröja, men kan även vara snygg till ett par svarta jeans, leopardskorna och en skinnjacka. Right?
 Och så kom tabletterna på posten idag, som ni ser är ena burken hår, hud och naglar och den andra solbrun. Hoppas på lite färg nu till våren, kommer vara försiktig och varsam med solbrun tabletterna. Vill ju inte bli orange eller neger.. Lite omdömen och åsikter kommer när burkarna är slut! Vi köpte våra från www.topformula.se
 

Mobilblogg: i bilen

 
Som rubriken lyder sitter jag just nu i bilen påväg hem från Södertälje, lite shopping och lunch på Nancys fick det bli. Tänkte visa er mina små fynd idag när jag kommer hem, så kika in då. Förresten är min plan att blanda mobilbilder/mobilblogg med kamerabilder, på så sätt kommer uppdateringen vara bättre och personligare. Låter det bra? 
 
Förövrigt är vädret kallare och tristare idag, men jag sprang omkring med skinnjacka och solglasögon ändå och kände mig vårfin! Ikväll blir det ett träningspass och efter det Top Model tittande med min kära pojkvän. Mår bra just nu och känner mig lycklig. ♥

Top Model Sverige, såklart

 Godmorgon! ♥ Satt ni också och tittade på premiäravsnittet av Top Model Sverige igår efter veckor av längtan? Det gjorde i alla fall jag. Fick med mig pojkvännen att titta också och jag tycker det programmet är sjukt roligt. Kanske för att jag en gång i tiden längtade efter att få testa på modellivet? Eftersom programmet bara var 22 minuter online förstår jag också varför det visas dagarna mån - tor, trodde det var för bra för att vara sant först. ;) Något som jag irriteras på är tjejer som tror de är bäst i hela världen. För en dålig attityd kan göra en snygg människa ful! Håller ni med?
 
Jag brukar ibland klicka in på stockholmsgruppen.se (modeller) ifall jag behöver fördriva tiden lite. Inspirerande att titta på många vackra och unika ansikten tycker jag! Ibland hittar man personer man känner igen också, som Aina från PH! Ser ni henne?
 
Sitter just nu i bilen med mamma påväg till Södertälje, hon ska till doktorn och jag tyckte det kändes skönt att gå upp i tid och komma iväg någonstans. Kanske vi går en vända på stan eller äter lunch också! 

Motivation eller ångest?

träningskläder - blandade sportaffärer t.ex Stadium & Inter Sport // skor - nikefreerun.com 
 
Ja vad känner ni av träningsinlägg egentligen? Får ni motviation till att träna eller ångest för att ni inte tränar? Jag kommer ihåg när jag var en soffpotatis och överallt syntes svettiga snygga bilder på olika träningsformer, tips på proteinpuler och hur skönt det var efteråt. Just då kände jag bara "håll käften, jag vill ju inte..". Men ändra sig kan man, och nu har jag ett Friskis & Svettis kort som används 2-3 gånger i veckan. För vet ni vad? Jag är inte den som fastnat för gym och det är faktiskt ingen större grej med det. 
 
Med lite träningsverk från igår tar jag bussen till det jobbigaste spinningpasset man kan tänka sig. Trevligt! På tal om träning är dessa träningstajts beställda, ADIDAS. ♥
 
 
 

Vårt yttre

De senaste veckorna har dessa 3 skönhetsprodukter flyttat in hos mig för att testas för första gången. 
Serum från Kérastase. Jag har en billigare variant hårolja från Loréal som jag rent utsagt älskar, så jag förstod att detta serum också skulle bli en favorit. Gör mitt hår lenare, glansigare och packar ihop håret så det "spröda" och "frasiga" försvinner. Fick det ifrån min pojkväns storasyster, väldigt gulligt och uppskattat! 
Silicea, hår, hud och naglar tabletter. Detta paket tog slut igår efter 15 dagars använding av både mig och min syster. De få finnar jag brukar få har jag inte fått och min hy känns lenare. Nu väntar jag på att mina naglar ska bli starkare och sluta skiva sig och att så småningom håret växer sig starkare än vanligt. Redan beställt ett nytt paket från ett annat märke, för detta vill jag fortsätta med! Silicea kan du köpa HÄR
X - lash, gör ögonfransarna längre och tjockare. Jag gillar mina ögonfransar, det kan jag erkänna, men att tacka nej till lite längre? Nope. Därför började vi testa x - lash för cirka 3 veckor sedan och än så länge har de inte växt en millimeter känns det som, men blivit lite mörkare och tjockare. Jag kommer fortsätta använda slut på den här burken för jag har sett så fina resultat, men om jag själv inte märker en större förändring tänker jag inte slösa så mycket pengar på det. Finns att köpa HÄR
 
Några frågor? Vi svarar alltid på kommentarerna!

Vad hände?

jeans - JC // stickad - H&M // väst - VILA // klocka - Ur & Penn
 
Att nästan 50 personer (utan att vi uppdaterar) tittar in på bloggen VARJE dag gav mig ett rejält ryck, och helt plötsligt hade jag plockat ihop en outfit, dammat av stativet och fort som attan plåtat ett gäng bilder. Efter lite redigering och ingen tanke på vad jag håller på med sitter jag här med ett inlägg efter.. hur många månader? 
 
Hur som helst. Första dagen på sportlovet för oss Stockholmare och det känns givetvis mer än underbart! Syster åkte tidigt iväg imorse till sin pojkvän i Halmstad så jag vaknade upp ensam. Jag kommer ihåg första gången hon åkte iväg i en vecka till honom, vi hade aldrig varit ifrån varandra så länge så både hon och jag grät och kramades. Nu måste jag erkänna att jag tar hennes resor betydligt lättare än så. 
 
Ni får försöka hänga med i svängarna och så märker vi hur länge det här varar. Ses snart igen! ♥

@sofiawahrenn - insta

Ni som fortfarande klickar in er här kanske vill veta att nu har även Sofia skaffat instagram! Det var flera som undrade det förut, bättre sent än aldrig ;) Följ @sofiawahrenn (med två nn i slutet) på instagram sötnosar! 
Antonia till vänster och Sofia till höger! 

bloglovin
RSS 2.0