nyårsfixande

Heej på er! ♥ Antar att de flesta just nu börjar fixa sig och förbereda inför nyår? Det gör i alla fall vi! Nyårsafton firas med Linn och vi kommer att ha det jätte trevligt! Kläderna och håret kommer ni få se senare när det är fixat, så länge kan ni få se våran sminkning. Den är väldigt vanlig förutom att vi har eyeliner och ifyllda ögonbryn!

2012


nyårsafton

Imorgon är det ju nyår, snabbt allting går nu för tiden. Snart fyller vi år liksom! Ja idag tänkte vi i alla fall gå ner till Linn och planera hur vi ska göra imorgon för vi ska nämligen fira det nya året med en helt underbar person! Så nu passar det ju utmärkt att glittra lite, så jag och syrran ska fixa våra naglar i guld och silver. Blev det fint? ♥


Ni får ursäkta våra skitiga nagellack


dööör

Alla ni där ute som äger en iPhone tycker jag ska kolla in den HÄR sidan. Där har de sjukt snygga och unika iPhone skal, måste skaffa mig en iPhone.. Här är bara några få av de:





dags för att träna

Segt med uppdatering idag. Nu var det tänkt att vi skulle gå och träna, så har sminkat oss och bytt om. Egentligen är det ganska knäppt att vi sminkar oss bara för att träna? Men i alla fall ska vi gå ner och få i oss lite mat innan vi åker.
Vi hörs! ♥



före och efter bilder

Hej på er! ♥ Sofia och jag tog en rejäl sovmorgon idag, men eftersom vi inte har några planer för dagen spelar det ingen större roll. Det enda vi säkert vet att vi ska göra är att börja skriva den andra engelska "uppsatsen/novellen" och senare på eftermiddagen gå och träna! Här ser ni resultatet av klippningnen igår:



Ni ser att våra hår i pricnip är likadana men de ser betydligt mycket fräschare ut nu, eller hur?

god natt

Istället för att gå och träna ikväll bakade vi en kladdkaka! Nästan samma sak ju ;) Så satte oss framför en film uppe i mitt rum och hade det mysigt så här på kvälls kvisten. Tänkte gå och fixa mig och prova de nya produkterna vi köpte idag! bamse kramar till er

dagens shopping

Nu är vi hemma igen! Allting gick jätte bra förutom att det bara inte var lika kul att gå hem när det regnade.. Vi fick med oss precis det vi tänkt oss i alla fall. :) Klippningen gick även väldigt bra. Kan visa i ett annat inlägg hur det blev?
gina tricot - 129kr

åhlens - 49kr


åhlens - 349kr (!)

åhlens - 99kr

åker in till nyköping

God morgon! ♥ Idag ska vi åka in till Nyköpng och kolla lite på mellandagsrean, men vi ska även klippa oss! Dock bara topparna men det kvittar för tycker det är så jobbigt ändå, fast det behövs. Nu ska vi laga lite lunch innan vi åker och så uppdaterar vi när vi kommit hem, puss & kram.



Fick snabbt ta lite bilder, därför jag ser lite halvt död ut..eller nått.

victoria´s secret angels

Var det någon som tittade på Victoria´s secret fashion show igår? Vi hann inte men hade tänkt att titta på tv3play idag, men bara att så stod det att det inte kunde visas på sidan - otur. Vi kom överrens om tre favoriter (väldigt svårt såklart med tanke på att alla är otroligt vackra) men det blev Miranda Kerr, Candice Swanepoel och Erin Heatherton.
Miranda Kerr är 175cm lång.
Candice Swanepoel är 177cm lång.
Och Erin Heatherton är 180cm lång.

nymålade naglar

Vi har suttit som två riktiga datanördar hela dagen och skrivit en läxa på engelska. Men nu är den äntligen klar! Bara en berättelse kvar då alltså.. hahha Det negativa med att vara två.. Men vi har även hunnit måla nya naglar:


Jag målade en klar grön färg men det blev bara dåliga bilder...Men Sofia provade storasysters nya nagellack som har namnet "wawawoom" lite kul så där ;)
Vad har ni hittat på idag? ♥

ingen vinter i år

God förmiddag! Visst ser det härligt ut när solen lyser idag? Det tyckte i alla fall vi så vi gick ut och sprang en morgonrunda på 25minuter - värkänsla! Nu ska vi byta tillbaka till vanliga kläder och laga lite lunch. kram ♥



Hahaa jag bjuder..



tipsar

Har precis använt clear up stripsen för haka & panna och vi ville bara tipsa om de eftersom de funkar jätte bra. Inte för att man ser något större resultat på haka & panna men på näsan blir det skillnad. Vi köpte våra inne på Åhlens för 55kr.
Nu hörreni ska vi sätta på Trassel och göra egen choklad! ♥
Tråkiga inlägg idag.

annandag jul

Ungefär såhär ser våran dag ut. Vi har suttit och skrivit på en engelska läxa och gått en promenad, eller okej vi hann bara gå till andra sidan huset och fota.. Ska fortsätta med det ett bra tag till nu!

Kenza Zouiten

Lite äldre bilder på Kenzas outfits. Läser hennes blogg varje dag!

julklapp

Har precis tagit en lång varm dusch - superhärligt! Använde våran nya body scrub och body butter som vi fått av Moa, fungerade alldeles utmärkt! Älskar att ta hand om mig själv, det är väl bra antar jag ;) Ska nog gå och sätta på en film och smaska på lite choklad nu.
KRAAAAM

Våran jul

Förlåt för att vi inte bloggade igår kära läsare. Hade inte tid helt enkelt, allting gick så fort!
Dagen började med att vi åt gröt till frukost, sen åkte vi till kyrkan med familjen och såg storasyster sjunga solo.
Sen skjusade mamma hem oss till Linn! Där firade vi våran jul, supermysigt var det ♥

Så här fin var syster min med lockat hår!




Tänkte även börja att ha mittbena, vad tycker ni- ser det bra ut?
(har inget smink och är inte färdigfixad på fotot)


Vi hann inte locka mitt hår, så körde på naturligt!




dan före dopparedan

Heej på er! ♥ Känns helt sjukt att skriva den 23 december. Imorgon är det julafton!! Idag har vi bara småsaker att fixa, packa in de sista paketen, pynta lite till, kanske baka någonting? Det märks. Men vi ska försöka hålla oss glada och ignorera det dystra vädret utomhus.

Inspo

God morgon på er alla fina! Igår kväll satt jag och tittade på weheartit bilder och tänkte bara dela med mig av dessa. Vi är kvar hos Linn så mera uppdatering kommer förhoppningsvis senare, kramar

julavsluting

Äntligen är jullovet här! Helt underbart ♥ I alla fall så var det inte helt bestämt vad vi skulle göra efter julavslutningen men det blev att vi följde med Linn in till Nyköping. Där stannade vi många timmar, kom hem för en halv timme sen ungefär men det var härligt. Nu var det tänkt att vi skulle ta med oss en väska och gå ner till Linn för övernattning där. Kraaam
Drog på mig en röd stickad tröja och en halsring till det, som dagens "juliga" outfit.


Fick även med oss hem ett varsitt par lösogonfransar och en liten extra present till Linn!

Christmas nails

Igår kväll satt Antonia och jag och pysslade med det här ↓
Tänkte att det passade bra nu till juletider ♥
Så vad tycker ni, lyckades vi?







Kan faktiskt erkänna att det ser bättre ut i verkligheten..

pepparkaksbak på sista skoldagen

Tjenamors! Gick direkt hem efter skolan, har idrott sista lektion - så blir helt slut. Annars har inget speciellt hänt förutom att vi bakade pepparkakor i skolan idag, skoj. Och jag är så glad att skolan är över, för det här året.. Ska bara ha juldans och betygsutdelning imorgon, men det ser jag fram emot!
Förresten tycker inte ni också att det är dags att ta en ny headerbild?




21 december

God morgon! Idag är det den sista riktiga skoldagen på det här året. När man ser det så är det ganska stort, så nu kämpar vi lite extra! ♥ Som alltid är dagens projekt att hitta kläder, känns som om jag har samma kläder på mig hela tiden men detta enkla blev i alla fall dagens ↓
chockrosa bandeau & nagellack//svarta jeans//svart kofta

träna för att få ett bättre humör

Okej, nu under den gråaste av alla årstiderna är det svårt att alltid hålla humöret på topp. Och det som alla tipsar om är att träna. Jag kan inte göra mer än att hålla med för det är verkligen ett bra sätt så att man mår och känner sig bättre och gladare. Nu tänker säkert ni "jo visst som om jag orkar det" och tro mig det har jag också tänkt. Det gäller bara att hitta rätt träningsmetod som också gör att du vill träna och tycker det är kul. Sofia och jag har hittat våran och det är att gå 1 till 2 gånger i veckan på friskis & svettis. Det är också viktigt att...
  • ...dricka vatten. Det är den bästa drycken som kan hålla dig i form. Effekten är att den håller igång förbränningen och håller dig mättare. Man ska hellst dricka 8-10 glas om dagen (jag gör knappast det, hamnar på 2-4 glas.)
  • ...promenera! Vi går minst en halvtimme om dagen fram och tillbaka från skolan.
  • ...äta nyttigt och regelbundet. Då pratar vi såklart om frukt, grönsaker, nötter, linser, spenat men även hemmagjord choklad innehåller mycket antioxidanter som är bra för kroppen.
Lycka till! ♥

några dagar kvar

Godmorgon kära läsare! Tänkte börja dagens inlägg med våra outfits ↓
Har faktiskt inget planerat efter skolan, så uppdaterar senare! ♥

nöjd & glad

Julgympan idag gick riktigt bra, och som vanligt känner man sig stolt och glad efterråt! Men jag blev genast ännu gladare när det nya numret av SOLO låg hemma på köksbordet. Så nu ska jag duscha och sen ska det läsas ♥
Inte nog med det så var vackra Miranda Kerr på framsidan, hon är så fin!!

workout



Sitter hemma hos Linn för tillfället. Kvällens planer är att gå och träna! Det krävs lite tålamod för att övertala henne ska ni veta, men till slut så ;) Det skulle vara någon speciell "julgyma" den här gången, hoppas det blir kul! Annars är det bara att kämpa på de sista dagarna innan lovet nu hörreni ♥
kram


Ricinolja

Som sagt har vi börjat med ricinolja! Och vad är då det? Jo det är en väldigt fet olja som man smetar in i håret för att få det att växa. Det sägs att på en månad ska det växa hela 5cm (brukar växa cirka 1cm/månad). Vi har bara använt det i två veckor nu och har inte märkt någon större skillnad. Vi ska ge det lite mera tid och efter en månad kan vi lägga upp före och efter bilder.

hemma spa

Hela dagen har vart en mysdag hemma i soffan. Fast vi gick en kort promenad i slasket innan det blev mörkt. Men vi tänke avrunda dagen med ett hemma spa: Vi hade tänkt att använda ricinolja, duscha, raka benen, ha hårinpackning, scrubba & smörja in kroppen, sen använda clear up strips för näsan och till sist forstätta med de vanliga rutinerna. Som att använda leave in treatment balsam och ta ansiktsvatten + kräm. Bra slut på helgen och en bra start på veckan - tjingeling! ♥





Låt sista ljuset brinna

Idag ska vi förbereda sista veckan innan lovet! Det vill säga bestämma kläder och ha ett mini spa - mys ♥
Är verkligen trött på skolan nu så längtar något enormt till lovet. På torsdag ska vi ha julavslutning i alla fall, då ska hela skolan dansa, åh det är så kul !

Ha en mysig fjärde advent!

om dagen

Då var vi hemma efter en dag i Nyköping. Alla julklappar är klappade och klara och det känns riktigt bra! Vi fick också hem lite smått och gott själva som är bra att ha:
värmeskydd//boduscrub//clear-up strips ("anti porer lappar")


Köpte ett par nya vantar var, mina är likadana fast svarta.

julshopping på listan

Hej på er! ♥ Här hemma snöar det på för fullt, det smälter dock bort efter en liten stund eftersom det är en plusgrader. Men i dag ska vi åka in till Nyköping och julhandla. Sista helgen nu inför julafton!
På tal om något helt annat så tittade vi igår kväll på "The holiday". Den är verkligen värd att se! Det blev lite sent igår men det var bara för att det var svårt att stänga av.. Trodde vi hade sett den här? Men det hade vi visst inte.

cross

Hur snyggt är det inte att ha ett svart kors i ena örat? Jag har länge funderat på att köpa det men det har bara "runnit ut i sanden" fast nu börjar det komma tillbaka. Tomten lyssnar du? *haha*
De här går att köpa på karmasmycken.se för 119kr.

skinny love - birdy

Äntligen är fredagen över och helgen här!! ♥ Idag var det nämligen lite extra jobbigt eftersom vi hade ett stort biologi prov och direkt efter uvtecklingssamtal. Men det gick jätte bra och det är skönt att det är över!
Det var tänkt att jag skulle ha en halsring till också men den hade vi inte hemma..


*hahahh*

kära jultomten...

...det här är ungefär det som vi önskar oss i julklapp, eller varför inte födelsedagspresent? Fyller faktiskt 15år om mindre än en månad!
  • easytone skor (som tränar rumpa, vader & lår extra mycket) 
  • Ny mobil!
  • Systemkamera. Tänk vad bra bilder till bloggen! :D
  • pengar/presentkort är alltid bra att ha.
Sen lite mera smått och gott som tex:
  • primer/serum
  • ögonkräm
Den första kostar runt 400kr och den sista kostar ca150kr.
  • "anti-porer" lappar (ingen aning om vad de egentligen heter, vet inte om ni förstår?)
  • ler ansiktsmask
  • nagellack med tillbehör
  • ögonfransfärg! (sån där som man kan färga ögonbrynen med också)

tillbaka


Nej nu fortsätter vi ett tag till med bloggen, får se hur länge. Men om ni tycker det är roligt att läsa, skriv det då så vi förstår att ni uppskattar det! ♥
Efter skolan idag stannade vi mer än två timmar extra - rekord! *haha* Så när vi kom hem var vi utsvultna, så tryckte i oss allt vi hittade, vilket resulterade att vi inte kunde röra på oss under ett tag.. Nu är det i alla fall dags för oss att välja kläder inför imorgon.
Detta satt vi med efter skolan.


Ny ricinolja, extra stor förpackning. Lovar att senare berätta mera om den.


Dagens detaljer.

bloggpaus

Vi känner att det mesta vi skriver om på bloggen är om vår vardag, hur kul är det egentligen? Har också tappat blogglusten och har ingen vidare bra inspiration därför blir det en bloggpaus i en, två, tre dagar? Det lär märkas! Så om ni har något tips, dela med er!
Sköt om er! ♥



Rätt så gammal bild.

13dec - lucia

Idag har vi sovmorgon som varje tisdag och direkt när vi kommer till skolan blir det att titta på luciatåg - jag tycker det är ganska mysigt och man behöver inte ha lektioner. Idag använder jag också det nya halsbandet. Det matchar vi enkelt med en senapsgul tröja:



hår

Tänkte att det skulle vara lite kul att ni skulle få reda på hur vi gör när vi försöker få vårt hår så starkt och friskt som möjligt:
  • Det viktigaste som finns: värmeskydd. Alltid när du plattar/lockar/fönar eller liknande.
  • Vi duschar varannan dag.
  • Varannan gång vi duschar använder vi hårinpackning och alltid balsam. Visste ni att balsamet stänger hårstråna efter inpackningen? Så det är ganska viktigt att först ta hårinpackning och sen balsam.
  • När vi inte använder hårinpackning tar vi leave in treatment balsam.
  • På helgerna plattar vi inte håret.
  • Varje natt har vi en lös fläta och sover med.
  • Vi försöker att klippa oss regelbundet.
Detta kan också vara bra att tänka på:
  • Borsta inte håret när det är blött.
  • Använd en svinborste när du borstar håret, det är mycket skonsammare.
Det får duga för idag, sov sött! ♥

dagens

Vi stannade en extra stund efter skolan idag för vi var tvugna att göra ett skolarbete klart, sen hem till Linn. Så nu fick vi klämma in ett inlägg till er. Tänkte bara berätta att vi lever och visa outfits för dagen med de nya kläderna:
Märkte inte förrän nu att bilden blev lite suddig.
Kram ♥

konfirmations möte

Vi kom hem från konfirmationen idag runt fem, och efter det åkte vi hem till Linn där vi åt mat och tog det lugnt ett tag. Det var faktiskt ganska kul idag, fast det ibland blev lite pinsamma aktiviteter så är jag glad att Linn övertalade mig att gå! När vi kom hem  för någon stund sen tände Sofia och jag tredje advents ljuset, drack glögg och åt pepparkakor.
Nu ska vi fräscha upp oss inför skolan imorgon och få lite skönhetssömn, god natt! ♥



nytt i garderoben

God morgon! ♥
Idag på morgonen åker vi iväg till Hölö för konfirmationsmöte. Vi kommer hem på kvällen så då kommer vi upppdatera lite mera. Så länge bjuder vi på gårdagens shopping. Men som vanligt är allting mycket finare i verkligheten och den blå tröjan har en starkare färg. Men vi kan försöka ta outfits bilder när vi har kläderna på oss!
Kram på er!







+ en present till Moa! :)

ending unplanned

Vi var många timmar i Skärholmen idag och det var fullt med folk, så det tar på energin. Men vi åkte hemma nöjda, glada och trötta! Imorgon kommer det upp ett inlägg om shoppingen.
Nu ska vi duscha, packa och åka iväg till Linn för inatt sover vi där, ha det bra.





shopping

God morgon! ♥
Idag åker vi iväg till Skärholmen, från början var det tänkt att åka till Stockholm men vi ändrade oss. Fick reda på att vi skulle vara klara inom en halvtimme så det var bara att ta på sig kläder, sminka sig och strunta i att fixa håret. Hörs senare när vi kommit hem, måste dra!



primer/serum

En extra julklapp till mig själv skulle antingen vara en ögonkräm eller en primer. Vad är då en primer? Jo det är en kräm som används i ansiktet och jämnar ut huden, förminskar rodnader, gör att porerna syns mindre och ger en vacker lyster. En primer ger inte bara en vackrare hud, den ser dessutom till att din foundation fäster bättre och håller längre. Primers innehåller ofta silikon för att de ska vara lätta att applicera. Vanliga ingredienser är ljusreflekterande pigment som minimerar porer och fina linjer.
Den här kostar 110kr och genomsnittsbetyget är 3 av 5.
Denna kostar 170kr och får 5 av 5.

fråga till er

Det är ingen idé att starta datan för på ett eller annat sett fastnar vi alltid men nu är vi klara med läxan och kan äntligen blogga! Och allihopa, idag är det fredag!♥ Vi sover nog över hos Linn och tittar på finalavsnittet av IDOL, ska även planera inför helgen.
Tänkte tipsa om något, men undrar lite vad ni tycker är intressant? Kläder, smink, hår/hud/naglar? Berätta!

pepparkakshus

Jag blev lika lycklig som ett barn på julafton när vi fick sluta halv ett idag! Hur länge sen som helst. Så vi använde oss av tiden genom att baka ett pepparkakshus. Det var faktiskt första gången för Sofia och mig så det skulle kunna blivit finare, om man säger så. ;)
Nu i alla fall har vi ätit middag och gör oss redo för att gå på träning!
Varma kramar! ♥





Carpe diem

Idag har vi Elevens val, vilket betyder för våran del - tjejsnack och film hela dagen !
Skönt med lite omväxling och inte bara lektioner dag in och dag ut.
Börjar en halvtimme senare också, kanske för en gångs skull inte behöver stressa då ;)
Hoppas ni har en lika bra dag som vi kommer ha !



Dagens enkla outfit. Matchar det här med en fet halsduk, ringar, vinterjacka och såklart converse !

feel the rain on your skin

Tjena tjena!
Fick sluta en timme tidigare idag, oh yes! Synd att vi inte skulle göra något roligare än att bara gå hem och plugga :/ Men det betyder mera tid för annat, kanske åker och tränar ikväll?
Jaja, slutbabblat. Nu är det nog bäst att vi börjar med läxorna.
Ha det fint ♥






modelljakten

Vi har följt modelljakten ända från start, och nu är det över. Och vinnaren av modelljakten blev Julia Schneider, och inte nog med det så vann hon hela Elite model look, och det är stooort ! Sverige har inte vunnit sedan 1986 ! Och hon är ju så sjukt vacker och förtjänar att vinna ♥

Här om dan tittade vi också på Victoria´s secret fashion week, det var väldigt intressant så slänger upp det här om någon är intresserad !



rihanna


minusgrader

Den här dagen är knappt värd att skriva om. "Hej, jag har haft en tråkig dag i skolan, knappt överlevt att gå hem för det var så kallt och har nu pluggat, ciao!"
Men vi tog i alla fall två (ganska mörka) bilder när vi var på väg hem:
kramar! ♥

skönhetstips

♥ "Pumpa" inte din mascara för att få ut mer, det kommer luft och bakterier in i mascaran.
♥ Använd inte en svamp när du tar foundation, bakterier trivs jätte bra i svampar som kan orsaka finnar och orenheter. Använd hellre en foundation borste som du tvättar emellan åt.
♥ Böj alltid ögonfransarna innan du tar mascara, annars är det risk att de går av eller blir klumpiga.
♥ Skaka inte nagellacksflaskan, det orsakar bubblor och det kan bli svårare att applicera, värm det istället under varmt vatten.

You don´t have to like me, I´m not a facebook status

Har en timmes sovmorgon idag så fick sova ut lite mer - skönt !
Annars då.. idag lär vi plugga, får se vad som händer helt enkelt ;)
Nu ska vi ner och fortsätta fixa oss inför skolan
peace out


Blev lite fel med texten, titta på rubriken.

Vi båda har blivit besatta av svart nagellack, snyggt och passar till allt!



julavslutnings - träning

Kom nästan precis hem från en och en halv timmes träning, vi var 107 pers i en gympasal - lökigt.. Efter skolan räcker tiden aldrig riktigt till så bloggen får lida lite idag. Men innan vi åkte föll äntligen den första snön. Som vi har längtat!! Egentligen är det inte så mysigt att gå i snöstorm till skolan (när det nu blir) utan det är bara fint.. :)
Hörs sötnosar ♥

söndagsbio

Idag ska vi äntligen åka och titta på Breaking dawn del 1, bättre sent än aldrig! Har verkligen sett fram emot det! Så vid fem tiden åker vi till Heron och kommer antagligen  komma hem ganska sent, därför blir det ingen mer uppdatering för idag.
Ha det fint! ♥



2 advent

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla människor glädjas att fira få advent
kram.gif
Har precis fixat klart oss inför ikväll, berättar mer strax !
Ska fika lite lussebullar och glögg (♥) nu, och kanske tända andra adventsljuset ?
kram

shopping

Det här var vad vi hittade idag:
träningstights - 250kr (köpte dock två, men fotade bara ett par)
flourskölj - 60kr
Ricinolja - 40 kr (Det gör så att håret växer fortare och gör det starkare och glansigare. Kommer visa resultat efter några veckor av användning.)
vaselin - 20kr
svart nagellack - 40 kr

Köpte ingen jacka men funderar på en McKinley svart bara :)

great day

Kvällen igår blev jätte lyckad, vi klarar av så bra att göra saker tillsammans! Vi köpte med oss en värmande ansiktsmask vilket var helt underbart ♥
Idag åkte vi som vi skrev in till Södertälje. Fick med oss massa smått och gott som vi snart visar i ett annat inlägg.
Nu måste jag ner och laga mat!





lördags planer

God morgon! ♥
Dagen spenderas med Linn och idag ska vi gå på jakt efter en vinterjacka i Södertälje - håll tummarna på att vi hittar någon! Får se vad som händer sedan.
Så länge kan jag ta och tipsa om det här leave in treatment balsamet som vi tar efter duschen. De luktar jätte gott och håret blir super lent - var försiktiga så att ni inte tar för mycket bara, det kan lätt bli lite flottigt. Vi köpte vårat för 40krH&M.


Kram



tips för starkare naglar

Tänkte ge nio tips för starkare naglar! Har letat runt på google men även skrivit från egna erfarenheter.
  • Använd underlack innan du målar naglarna för att skydda de.
  • Ta en tops och smeta på olivolja på naglarna och även nagelbanden, gärna varje dag.
  • Om nageln skivar sig klipp då av den eftersom den lätt bryts av.
  • Skydda naglarna genom att alltd ha ett genomskinligt lack på.
  • Bit inte på naglarna.
  • Fila naglarna åt ett håll och det blir skonsammare med en glasfil!
  • Använd inte alltid nagellack, låt de vila emellan åt.
  • Lacka på med ett stärkande nagellack som t.ex:
  • Utöver det är det viktigt att ha en välbalanserad kost. Drick vatten! Det är bra för naglar, hår och hud!

efterlängtade fredag

Dålig uppdatering idag, ber om ursäkt för det..
Nu är Linn här och vi har planerat våran fredag på detta vis: Äter middag här, går ner till Linn och köper med oss SPA saker och sedan har vi SPA/mys kväll framför Idol! ♥ Kommer bli super härligt om ni frågar mig. :)
Vad gör ni denna fredag?




Lykke li - tonight

Tandläkarbesöket idag blev ett "missförstånd", jag skulle inte dra ut en tand idag utan bara gå på en karies kontroll.. Nervös i onödan. Men nu har jag två tider för att dra ut två tänder. :)
Orkar inte skriva mycket mera utan att vi är så otroligt trötta så tvingar oss att göra viktiga saker och sedan ta det lugnt.
Härliga fredag imorgon ♥
Ignorera den smutsiga spegeln tack.

1 december

Idag är det första december! Så nu kan man äntligen öppna chokladkalendern och titta på jukalendern på TV, inte för att jag nånsin kommer ha tid för det.. Men man får så mycket julkänslor av det♥
Idag på eftermiddagen ska jag också åka till tandläkaren och dra ut en tand. Är jätte rädd för sprutor så har redan blivit nervös..




Lite mupp bilder sen i helgen.

bloglovin
RSS 2.0