Antonia: dagens detalj

Här kommer dagens detalj, älskar klockan! ♥
 


Antonia: Valborg

Heej! Vi hade en kort skoldag med Elevens val hela dagen - häligt. Nu sitter vi hemma hos Linn och lagar hemmagjort pizza till middag, sen ska vi äta jordgubbar doppade i choklad och så kommer Moa hit och så går vi och tittar på brasan, mysigt! Hur ska ni fira valborg?

Några bilder från idag!


Sofia: New in

gina tricot - 499kr

UrochPenn - 200kr

Vero moda - 229kr



Antonia: nyköping

Hej alla fina! Imorse åkte syster och jag in till Nyköping för lite shopping. Vi blev riktigt riktigt nöjda med dagens fynd, visar senare! Nu ska vi äta lite och senare åka iväg på träning. Kram ♥


Älskar värmen!!

sofia: vädret avgör allt

Dagen idag har varit super! Vi solade ju som sagt en timme imorse, efter det rörde vi på fläsket och gick ut och sprang en lång runda. Känslan efteråt ♥ Nu har vi precis cyklat ner till affären och handlat middag som vi håller på att laga! Efter det ska vi planera morgondagen och slappa. Hur har eran dag sett ut?
Vi båda tittade bort för att vi inte hade något smink på oss ;)

Sofia: Härlig start på dagen

Vi startade denna soliga lördag med att lägga oss uppe på taket och sola! Där låg vi en timme och njöt av vädret. Nu gick solen i moln (lika bra, aldrig skulle jag aldrig gått där ifrån) så vi gick in och ska nu plugga lite och laga lunch. Hoppas ni mår bra och har en trevlig helg!

En bild på mig från några dagar sen.

Antonia: fredagskväll

Det blev att vi bakade kladdkaka och pratade resten av tiden tills vi gick hem till Linn och Moa åkte iväg till stallet. Till middag åt vi kebabrulle från pizzan och nu sitter vi och jäser i soffan. Ha det fint!




Några bilder från i eftermiddags!


Antonia: At Moa`s place

Efter att ha lidit igenom fredagen är vi nu hemma hos Moa med Linn! Jag har noll aning om vad vi ska hitta på men det visar sig. Hoppas ni har en mysig (solig!) fredag!






Sofia: H&M

Idag släppte H&M en ny kollekton som heter "Fashion against aids". Det finns några saker som faller mig i smaken, men vissa känns inte riktigt som min stil. Men något plagg av det här skulle vara fint! Vad tycker ni om den nya kollektionen? :)

Sofia: Annorlunda torsdag

Dagen idag gick riktigt snabbt! Det kan bero på att vi bara hade lektioner fram till lunch, sen åkte hela klassen iväg på en teater. Skönt med lite omväxling från det vanliga. All träning igår har gett resultat till massor av tränings värk i hela benen, men vi ger inte upp utan åker iväg på ett träningspass ikväll också! Idag kommer flera tjejer från våran klass och gör oss sällskap! Vilket jag ser fram emot. Ha det bäst

Förlåt för lite halv kass kvalité och tråkiga bilder..

Antonia: workout

Vilken träningsdag det här kommer bli för oss känner jag. Vi har redan sprungit 4,2km på idrotten (26min) och mina vader värker av smärta så jag knappt kan gå (utan att överdriva). Sen ska vi strax cykla till Västerljung, träna i en timme och sen cykla tillbaka! Jag lär ju vara mer död än levande..  Nu blir det snabba puckar så vi hinner. :)

Antonia: 30min

Joggingturen gick hur bra som helst! Vi var jätte motiverade och vädret var perfekt. Nu har jag äntligen förstått mig på MapMyRun+ appen som mäter sträckan, hastigheten och hur många kalorier man bränner. Perfekt!


Antonia: ut på en springrunda

Heej! Vi har varit hemma ett tag och gjort lite läxor och ätit. Nu ska vi ut och springa medans solen fortfarande är framme. ♥ Ha det bra!


Sofia: Snabbis i stan

Planen var att vi skulle gå hem efter skolan och plugga lite o.s.v, men det slutade med att vi åkte iväg till Nyköping en snabbis för att köpa sista delen av Linns present (som tyvärr var slut). Men det blev bra ändå! Nu har vi precis kommit hem från en cykelrunda till Linn för att hämta kläder. Det fick bli dagens träning ;). XOXO
Låter bilderna tala för sig själv!

Antonia: den 22 april 2012

Vi stannade hos Linn en dag till och åt massor av tårta och fika. Så vi åkte och tränade på kvällen för att jämna ut det lite ;). Nu ska vi (äntligen) titta på OneTreeHill! Ha en mysig kväll. 

Sofia: gårdagen

Kvällen igår var jätte mysig! Vi var ett gäng brudar som tittade på film, snackade, och åt god mat! Här kommer några bilder från igår!


Visst ser tårtan god ut? ;)

Mina kom lite senare också och firade med oss!


Antonia: födelsedagsfirande

God morgon! Vi vaknade upp hos Linn med frukost på sängen, och Linn fick öppna paket. Sen gick vi ut på en liten morgonpromenad för att vakna till lite. Mera om gårdagen kommer upp senare! :) kramar




Sofia: Outfit

Såhär såg Antonia ut idag! Halsring, armlös skjorta och mintgröna jeans, vad tycker ni? :)

Sofia: Grattis

God eftermiddag! Sofia & jag är färdigfixade för att gå ner till Linn för lite födelsedagsfirande. Tänkte visa outfits senare, så länge får ni se på våran enkla men lite annorlunda sminkning. Vi tog bara en bronzig ögonskugga och eyeliner. Nu ska vi hoppa på cyklarna, hörs senare.



Antonia: regnig dag i nyköping

ÄNTLIGEN FREDAG! ♥ Ja.. Efter skolan tänkte vi åka in til Nyköping en sväng, tåget blev dock över en timme försenat (!!), men vi bet ihop och fick ta en snabb shopping istället. Sen köpte vi med oss hamburgare på donken medan vi väntade på tåget hem. Då blev det också över en timme försenat.. Så vi kom hem frusna, kalla, blöta och trötta. Men vi hade även kul och gjorde bort oss som vanligt, haha.. KRAM så länge.
I väntan på tåget.

Antonia: two pictures on me

Träningen idag kändes riktigt tuff. Så nu är jag utmattad och trött, ska strax borsta tänderna och gå och lägga mig men måste låta mitt rosa nagellack torka först, haha.. Säger godnatt så länge, kram. ♥

Antonia: new in - leatherjacket

Titta vad som kom med posten igår! En skinnjacka med nitar på som jag har beställt. Den köpte jag ifrån Modekungen för 899kr. Vad tycker ni?


Antonia: torsdag

Hello friends! Våran dag har varit som de brukar vara: Efter skolan drog vi hem till Linn, åt mellis, fastnade för TopModel och har nu ångest över vad vi ska ha på oss imorgon.. haha. Hur mår ni? Ikväll drar vi och brudarna iväg på träning också (tagga!).



Sofia: En dag med Linn

Ledsen att vi alltid bloggar så sent.. Direkt efter skolan drog vi i alla fall till Linn, där gick vi ut på en powerwalk + gjorde lite styrkeövningar sen shakade vi loss till massor av bra musik- härlig känsla! Nu har vi precis kommit hem och ska börja fixa oss inför en ny dag! Kramar ♥

Sofia: dagens

Såhär såg jag ut idag! T-shirten kommer ifrån Cubus, halsringen kommer ifrån StylebyTyra och jeansen kommer ifrån JC. Vad tycker ni?

Antonia: another great day

Gick hem från skolan en timme tidigare idag för att läraren var sjuk - love! Sen satte vi igång med att äta mellis och baka morotskaka, det bästa som finns! ♥ Nu ska vi sätta oss och titta på OneTreeHill och bara ta det lugnt. :)

Antonia: godnatt

Vi pluggade som sagt lite efter skolan och hann titta på ett OneTreeHill avsnitt innan Linn åkte. Annars har vi mest fixat småsaker och nu ska jag först läsa en bok och sen på min skönhetssömn.♥ Så länge bjuder jag på ett "smakprov" av bilderna vi tog på mig idag. Jag har även lagt upp den här på Instagram (antoniawahren).

Antonia: 3 på syster

Första skoldagen gick ganska fort, kan vara för att vi slutade två timmar tidigare - yeeeey! Så jag och Sofia gick hem och fotade bilder til bloggen medans vi väntar på att Linn ska sluta och komma upp till oss. Då ska vi äta mellis (äntligen) och plugga ikapp lite. KRAM
Och så en lite rolig bild på slutet :)

Antonia: söndag kväll

Är precis hemkommen från träningen, idag var det extra mycket kondtion. Trodde jag skulle dö där ett tag men jag verkar leva. Annars ska jag duscha, äta och försöööka lägga mig i tid eftersom det är skola imorgon.. puss & kram

Tog en bild på mig lite snabbt innan vi drog iväg. :)

Sofia: Dagen innan skolan börjar

Vi startade denna morgon med en timmes promenad i det soliga vädret, vilket var super härligt! Resten av dagen har vi bara slappat tillsammans med Linn, men nu däremot ska vi snart åka ner och träna med Moa vilket kommer bli jätte roligt! KRAM
Inte speciellt bra bild på mig, men den får duga.

Sofia: Honeymelon

Linn kom upp till oss vid middagstid och där åt vi tacos. Efter det cyklade vi ner till henne och nu vankas det honungsmelon och OneTreeHill mys! Ha en trevlig lördagskväll
Just nu!
mums

Antonia & Sofia: Lördag

Ännu en dag som vi bara slappar. Försöker låta bli att tänka på att det här är den näst sista dagen på lovet. Annars är det riktigt skönt att solen är framme! Hur har eran lördag varit? :)

Antonia: tråk-dag

Vi fixade ingen skjuts ner till Linn så det blev inte av, istället sitter vi nu och väntar på att säsong 6 av OneTreeHill ska laddas klart - kuuul.. Hoppas ni har det mysigt i regnet, KRAM. ♥
Just nu skulle en sån här smoothie sitta perfekt!

Antonia: pw

Hello! ♥
Vi startade denna fredag (redan!?) med en morgon powewalk med musik i öronen. Det var riktigt härligt tills det började regna, haha.. Vi hade tänkt slappa hela dagen och senare kanske träffa Linn. :)

Antonia: biostaden

Kom hem för drygt en timme sedan, efter filmen tog vi ett stopp på donken och åt middag. Tredje gången den här veckan - inte bra, haha.. Annars tycker verkligen jag att filmen var jätte bra, helt klart värd det! Jag ogillade dock slutet lite grann. Nu ska vi göra oss i ordning och sen gå och läga oss, kramar.

Sofia: Shopping

Det här köpte vi igår- en söt tröja från gina tricot och ett brunt skärp från H&M. Så vad säger ni? :)



Antonia: Hunger games

Linn jag & Sofia tog en lååång sovmorgon idag. Efter frukosten började vi direkt med att fixa oss, för idag åker vi in till Nyköping igen för att titta lite på stan och sedan se Hunger Games på bio! Har någon av er sett den? Den verkar i alla fall jätte bra! Ha en bra dag i det fina vädret
Fin bild på syster!
Här ser ni hur det rosa blev på min tandställning!

Antonia: skaffat instagram

Nu har även jag skaffat Instagram på min mobil, följ gärna mig på antoniawahren! KRAM ♥

Antonia: lång dag i Nyköping

Imorse ringde klockan 5.30 för att vi skulle hinna med ett tåg till Nyköping. Jag hade nämligen en tid för att fixa min tandställning, så nu har jag sådär jääkligt ont och har svårt att äta.. Jag har även rosa gummisnoddar den här gången - gulligt (kan visa i ett annat inlägg). Efter det drog vi in till stan och köpte lite smått och gott (visar senare). Nu är Linn här och vi ska äta glass och sätta på OneTreeHill avsnitt! ♥
Igår målade jag naglarna i en klassisk röd färg, lätt att matcha till. :)

Antonia: tuesday

En bra enledning till att stanna inne hela dagen är vädret. Det passar oss väldigt bra eftersom vi ändå hade tänkt jobba på en bilduppgift och slappa. Jag har även målat naglarna (har låtit de vila någon dag för att de börjat bli lite gulaktiga, använder nagellack i stort sett varenda dag..) och laddat ner musik till mobilen. Nu: OneTreeHill ♥
Några bilder som jag tog på mig igår. :)

Antonia: home

Vi kom hem från Trosa för ett tag sen, där hade vi ätit lunch hos morfar och firat våran storasyster och mamma. Nu hade jag tänkt mig att sätta på ett OneTreeHill avsnitt innan vi åker iväg på träning. Ha det bra!


Två bilder på Sofia som hon tog imorse.

Antonia: new in

Vårat lilla köp igår blev de här godingarna! Ett par slitna jeansshorts från Gina tricot, jag tror dock att vi inte kommer vara de ända som kommer gå omkring med de här i sommar.. ;)

Sofia: happy easter

Nu har vi gjort oss fräscha och ska strax be mamma skjutsa ner oss till Linn, vi sover hos henne nu tredje dagen i rad, men det är ju bara för mysigt hos henne! Vi hade tänkt se en film som heter "The ugly truth" som går på trean ikväll. Imorgon kommer ett inlägg upp om våran lilla shopping! Kram



Antonia: skärholmen

Hejsan! Mamma väckte oss halv tio imorse och frågade om vi skulle med till Skärholmen, svaret blev ja! Så hela dagen har vi kollat i affärer, vi fick dock inte med oss mycket alls.. Annars var det skönt att komma bort från TV:en och soffan en dag, haha. Hur har ni haft det?

Bild på moi, från idag.

Haha, va söt..

Sofia: Påskafton

Den här dagen har vi verkligen bara tagit det lugnt och gjort precis det vi känt för- kört yoga, zumba, ätit en god påsk middag med Linns familj och till och med fått en liten påskpresent! Perfekt dag med massor av godis ♥

I det här lilla kuvertet inehöll det en varsin bio biljett- Hunger games nästa!

Ungefär såhär har vi gått omkring hela dagen, förutom nu på kvällen då vi bytte till jeans.


Antonia: Q/A

Fråga: Vart har du köpt byxorna du har på dig på bilden?
Svar: Jeansen köpte vi på JC för 499kr. :)

Question: What kinds of workout do you do?
Answer: First of all we walk to school, so altogeher we walk about 30min /day. Then 2-4 times a week we workout on something that calls Friskis&Svettis. There do we do strenght and fitness workout. (I hope you understand my english..)


Antonia: Iväg till Linn

Hela dagen har vi långsamt gjort oss klara för att gå ner till Linn, och snart är vi klara! Haha.. Ska bara fixa lite småsaker och se om mamma kan skjutsa oss. Annars kommer vi ha en härlig första-dagen-på-lovet-kväll ♥
Haha ett tappert försök till att ta en fin bild..
Den här låten fick bli dagens låt!

Antonia: fruukost

God morgon! Vi startade denna snöiga fredag med en somrig frukost, riktigt mumsigt! Nu ska vi titta på ett avsnitt av OneTreeHill och sen planera hur dagen ska bli. KRAMAR så länge.

Sofia: Äntligen lov

Jag, Linn & Antonia började det här lovet med att äta glass och senare dra oss iväg på en och en halvtimmes träning! Hääärligt! Men nu däremot ska jag hoppa in i duschen och dippa lite chips framför en bra rulle. Ha en trevlig kväll
mums ;)

Antonia: 22.02

Hejsan hörrni! När vi kom hem från Linn åkte vi iväg på en timmes träning, helt ärligt gick det inte så jätte bra. Jag var så trött och hade ingen energi. Sen när vi kom hem åt vi pizza, ni vet sånna här calzone som går på reklam? Vi gjorde de i ugnen med sallad och keso, det blev jätte gott! Strax ska jag gå och lägga mig, KRAM.
Två bilder på Sofia, tagna igår.

Sofia: ON our bikes

Hejsan fina läsare! Direkt efter skolan cyklade vi hem till Linn, och nu sitter vi och chililillar framför Top model och väntar på att greys anatomy ska börja! Så himla skönt att det bara är en dag kvar i skolan och sen är det lov, som jag har längtat! ♥


Bilder från idag!


Antonia: tisdag

Den här eftermiddagen har vi inte gjort ett dugg, tiden bara försvann. Nu har vi kommit igång och ska duscha med hårinpackning och scrubb! Sen ska vi titta på OneTreeHill ♥ Hörs senare.

Tog den här bilden på mig i skolan idag. :)

Sofia: Fina klockor från asos.com

Igår bloggade Kenza om de här fina klockorna från asos.com och vi nappade direkt! Jag har faktiskt ingen klocka som jag använder, och just en i en härlig pastell färg skulle ju vara riktigt fint, håller ni med?

Antonia: boktips

Efter skolan gick vi hem till Linn i det kalla vädret, där pratade vi ut och åt glass, haha. Vi hoppade även över träningen idag, hade noll ork och motivation. Annars då? Jo vi håller ut de få dagarna av veckan och längtar efter lovet ♥
Shoppingen från ICA, haha. Nej men vi har läst den första boken och den är sjukt bra och läsvärd. Den heter 14 år till salu. Det här är då den andra boken som vi köpte idag.

Antonia: aprilskämt

Angående skinnjackan och presentkortet som vi vann igår var bara ett aprilskämt. Så NEJ, vi vann inte. Om det nu ändå var så. Bilderna tog vi bara helt enkelt från google. Ledsen att behöva säga det, särskilt till er som redan kommenterat.. Haha, var det många som gick på det?


Sofia: Två nya små fynd

Det här var vårat senaste inköp, två härliga nagellack! Ett rött och ett för i vår- mintgrönt (ser inte riktigt så blått ut som på bilden). Nu ska jag sätta mig och fixa naglarna inför skoldagen imorgon! Kram

Sofia & Antonia: Vi vann!

Gissa vad? Vi har varit med på en tävling i en tjej blogg, då man kan vinna en Jofama by Kenza jacka och ett presentkort på Åhlens för 500kr. Och vi vann! Fick precis ett mejl från henne. Hoppas ni inte tror att det här är april skämt, var bara tvugna att berätta! Vi är super glada just nu!! :)

Det här var det vi vann.


De här bildern har jag tagit från hennes blogg, men de är snart våra!


Antonia: lunch

Hej! Hur har eran dag varit? Själv har vi tagit det lugnt hela dagen, gjort läxor och gått en liten promenad. Nu ska vi däremot fixa oss eftersom vi ska träna senare ikväll. Snart kommer Linn också hit, vi kommer antagligen mest prata och titta på OneTreeHill. KRAMAR
Här ser ni vad vi åt till lunch idag, det räckte tydligen med att äta fruktsallad och pannkakor för att vi skulle bli mätta.

bloglovin
RSS 2.0