Antonia: tandställningen fixad

Nu har vi varit riktigt dåliga med uppdateringen. Men efter skolan drog vi hem till Linn, sen hem till oss och sen till "konfirmations möte (?)". Så vi har inte haft tillräckligt med tid. Så vi har,som vanligt, väldigt mycket att göra nu på kvällen. Ha det fint!


På väg hem till Linn ↑

Imorse åkte jag och Linn in till Nyköping, och japp - jag fick tanställning! Nu såhär på kvällen har det börjat spänna mera och jag har lite svårt att äta.. Haha, braceface..


Sofia: Todays details

tidsinställt
Ikväll ska vi på ett litet konfirmationsmöte på kvällen, inget jag direkt längar till. Godmorgon förresten, hehe. Jag kommer gå lite forever alone till skolan känner jag.. Nu när Antonia överger mig :( Nej jag klarar mig (fan jag kommer säkert inte ens kunna gå upp ur sängen, alltid Antonia som ser till att jag inte somnar om).. här är i alla fall dagens detaljer! KRAM ♥

Antonia: Hur hinner man med allt egentligen?

Hejsan sötnosar! Vi stressar på för fullt här för att vi ska hinna med allt vi behöver göra. Imorgon åker nämligen jag till Nyköping och ska få tandställning. Så ikväll måste vi planera allt som har att göra med det. Jag sover hos Linn och Sofia sover hemma (hon har sovmorgon..) och då kom vi på, hur gör vi med sminket? Vi delar nämligen smink, men det får vi lösa på ett eller annat sätt. Som ni kanske förstår kommer vi att ha svårt med bloggningen men vi ska försöka, massa kramar!


Hemma hos Linn tidigare idag när vi testade kläder.

Sofia: Svalor

Vi har nog skrivit om det här förrut, men såna här tatueringar är så otroligt snygga! Jag skulle gärna vilja ha en svala bak i ryggen vid skulderbladen, dör va fint det är! Håller ni med? Det är så vackert och säkert inget man tröttnar på heller. Big love

Antonia: tränat

Drog på "söndags träning" här i Vagnhärad och det kändes riktigt bra! Men det betyder inte att vi struntade i att ha våran "ta hand om sig själv" dag, utan vi rakade benen, scrubbade kroppen o.s.v när vi kom hem istället. Tog ett äpple också efter träningen, ätit.. 3 äpplen var idag haha. Nu ska vi fixa lite små saker innan vi hoppar ner i sängen, God natt!


Bild tagen tidigare idag.

Sofia: Learn from yesterday

Precis hemkommen från en härlig promenad, men gud vad kallt det var. Glömde mina vantar så jackfickorna räddade mitt liv händer! Soligt och vackert var det, kanske därför det var så kallt? Ska i alla fall gå ner och ta någonting att äta nu, och ikväll taggar vi träning!

Antonia: söndag

Nu kommer det första (sena) inlägget. Vi har haft svårt att hitta en bild men nu så! Den här söndagen än så länge har varit väldigt lugn, vi har mest ritat på en teckning till bilden och inte ens klätt på oss än.. Men nu ska vi fixa oss lite och sen kanske gå ut på en promenad. :)
Tagen härom dagen med Linns iPhone.

Antonia: duscha

Nu när det jobbiga med läxan är över kan jag sätta mig ner och blogga! Har bara en bilduppgift kvar sen ska vi fräscha upp oss och äntligen titta på One tree hill. Laddade ner säsong 1 för någon vecka sedan, och planen är att titta ända upp till säsong 8 (?). Är så mätt på tacos just nu att jag har svårt att röra på mig, haha. Det går över. ;)

Sofia: Hemma

Drog lite spontant med Linn till Nyköping igår, fick med oss en bh men det var bara det vi hade tänkt att köpa så vi är nöjda! Igårkväll tittade vi på en film och åt lite godis, sypermysigt var det! Nu väntar dock lite mindre roligare saker - läxa (på helgen, vi vet..) men det måste blir gjort så ska ta och sätta igång nu. Ha det bra ♥
image description
haha

Antonia: Blocktröja

Godmorgon! Idag ska vi kämpa oss igenom sista dagen innan helgen, fredagarna har inte de bästa lektionerna tyvärr.. Men jag ska inte klaga. Såhär ser jag ut idag, kör på en svart/grå blocktröja med svarta jeans, ring och vita converse!



Sofia: sepia

Hade på mig det här halsbandet med den "nya" tröjan, matchade med svarta jeans, converse och mörka naglar!

Sofia: pluggisar

De senaste dagarna har gått väldigt snabbt, imorgon är det fredag ju! Så otroligt skönt med helg. Love it. Vi fortsätter vara pluggnördar och försöker hålla betygen så höga som vi kan. Ska springa ner till syrran som väntar på mig nu. KRAM
Mitt face ser lite mysko ut..
...och antonia ser kobent ut haha.. Vad ska man säga? Vi är syskon.

Sofia: Plugg men nu sova!

Sitter och pluggar lite SO, kan typ inga länder så måste verkligen printa in det i huvudet nu! Har kommit en bit men nu börjar jag bli för trött, så ska gå och borsta tänderna och krypa ner under det varma täcket. Godnatt på er
Älskar dig Linn sofia cristina antonia Forssander!


Antonia: vart med moa

Moa följde med oss hem idag, vi bakade en kladdkaka som blev helt misslyckad.. (knäppt recept) och jag testade även hennes nya löshår (som är superfint). Det var ungefär i samma längd som mitt, någon centimeter längre, men ser ni någon skillnad? Det blev betydligt mycket tjockare i alla fall. :)
I skolan ↑

Antonia & Sofia: skaffat bloglovin

Om ni tittar till vänster ser ni att vi har skaffat Bloglovin. Ni får jätte gärna följa oss! Om ni vill så följer vi er med. Uppdaterar er mera om dagen senare. Kraaamar! ♥



Antonia: 21.21

Gjorde oss en varm kopp choklad och ska komma på kläder, fixa naglarna, packa väskan osv. Jag blir galen snart! Har stressat så mycket ända sen vi kom hem och har ändå massor av saker att göra. Ska inte klaga mycket mera utan säger God natt sötnosar, sov gott!

Antonia: veckans pluggdag

Nu när det börjar bli riktigt kallt och blåsigt ute lider vi långsamt när vi går till och hem från skolan i våra vårjackor. Hade mest tänkt att berätta att vi har suttit med läxor ända sen vi kom hem och har fortfarande tre kvar att göra. Så vi kommer att fortsätta tills vi är klara, om vi hinner uppdaterar vi mera, om inte.. så ja, gör vi inte det. Kul att ni kommenterar förresten! ♥



Såhär känner jag mig när jag gör läxan, Sofia ville bara inte vara med på bild.. haha


Antonia: skönhetstips

Här kommer ett gäng blandade skönhetstips, det var ett tag sen nu. Om ni redan visste något av de här är det alltid bra att ha som en påminnelse!
  • Huden mår faktiskt bäst om du återfuktar den regelbundet, så lite lättare kräm på morgon och fetare på kvällen gör inte huden glansigare.
De här tabletterna ska vara bra för hår, hud & naglar. Enligt Isabelle Strömberg verkar de funka.
  • Huden, håret och naglarna påverkas nog mer av vad du äter än vad man kan tro. Så slarva inte när det gäller att äta frukt & grönt, fet fisk, nötter och även få 8-9 timmars sömn.
  • För att hålla håret så friskt som möjligt finns det som vanliga knepen som följer: köp en bra borste (gärna svinborste), tvätta håret så sällan som möjligt, krama håret efter duschen och låt håret självtorka.
  • Om du lätt får acne är det bäst att återfukta huden lagom mycket, om den blir torr av produkter produceras mera talg och man får då finnar. Vitamin B5, sol och att byta lakan samt handdukar hjälper.
  • Om du vill se så där frisk och fräsch ut kan ögonkräm, välformade ögonbryn och lite rouge göra mycket mer än man tror!

Antonia: 21.32

Lite mera om dagen. Kom alltså hem rätt sent från skolan, tiden rann iväg och det mesta vi fick gjort var att titta på ett One tree hill (nya beroendet, haha) avsnitt och sen var det dags att bya kläder och dra till träningen. Nu har jag äntligen kunnat hämta andan, duscha och blogga lite noggrannare. Har ni haft en bra start på veckan? ♥
Haha gud, båda ser lite roliga ut på den här bilden märkte jag..

Sofia: Blue

Förlåt för att vi inte bloggat förrän nu, har inte haft tid helt enkelt.. Nu ska jag springa iväg på träning som börjar alldeles strax! Här är våra outfits :) Kram




Sofia: träningsdags igen

Jag och Antonia har precis lagat kycklingwrap till hela familjen, det vart superduper gott. MEN nu är jag proppmätt och förstår inte hur jag ska orka träna ikväll.. Får väl dra på mina träningstights och åka ändå! Tagga


Antonia: Nytt in

Detta följde med oss hem idag. Mysiga tröjor är precis sånt man vill ta på sig nu när det är snö och kallt ute. De enkla ringarna är väldigt bra att ha då man bara vill ha något enklare till, sminket var rent av nödvändigt.
//smutsvit tröja-lindex//blå tröja-JC//2 pack ringar-JC//smink - Åhlens//

Såhär är ser den blå färgen mer ut i verkligheten ↑

Sofia: Cut out all the ropes and let me fall

Nu har vi precis kommit hem från stan. Det var jätte skönt för det var inte mycket människor alls, lyckad dag! Fick med oss hem det vi ville ha så vi är nöjda. Vårat inköp kommer upp strax i ett annat inlägg :)


Sofia: Jofama by Kenza

Alla vet väl vem Kenza är? Sveriges största bloggerska, hon har gjort massor med saker och är bara 20år! Bland annat har hon ett eget klädersmärke, smycken o.s.v. Vi läser hennes blogg dagligen och får massor med insiration från henne. Här är några snygga skinnkläder som hon har gjort! Titta och njut ♥
Så här skulle vi matcha skinnjackan!
Vackra Kenza

Antonia: in till stan

Nu åker vi iväg till Skärholmen där vi ska försöka köpa lite nytt. Det kommer upp ett tidsinställt senare, så håll koll! Ha en trevlig söndag!



Antonia & Sofia: smooothie

Det här blev dagens kvällsmål. Kommer bli mätt kan jag säga med tanke på hur mycket smoothie det blev.. Fast det blev jätte god så det ska nog gå. ;) Ska titta på en film och ladda upp inför imorgon. Kram på er

Sofia: Ta hand om dig själv!

Åkte inte in till stan idag, för lata. Kör på det imorgon istället, då får vi skjuts också! Perfekt! Ikväll ska vi har hårinpackning och hela kitet. Man känner sig så fräsch efter, har alltid en liten "spa-dag" en gång i veckan. Tycker det är viktigt att ha en sån dag som man tar hand om sig själv ibland när man har tid över!
Så här glittrigt fina har mina naglar sätt ut de senaste dagarna. 

Antonia: lördag

För någon dag sen kom den nya SOLO tidningen och vi tänkte dela med oss av lite små tips från den. Whitney port pryder det nyaste omslaget, det står lite extra om just henne så det är kul att läsa om!

Sofia: Myskväll

Nu ska jag och syrran titta på The notebook, tro't eller ej men vi har inte sätt den än. Så nu lär vi ju sitta och gråta till hela filmen.. Ska nog be mamma köpa lite kladdkaka till oss också - mums! Annars så ska vi försöka dra oss in mot stan imorgon, behöver smink och en tröja lär följa med hem också ♥ Ha en mysig/rolig fredagskväll!



Antonia: sista skoldagen för veckan

Under hela dagen har jag känt mig döds-trött, därför har fredagen varit lite extra jobbig. Men nu är det helg! ♥ Vi är hemma för tillfället men är antagligen med en kompis lite senare på kvällen. Tog en varm kopp choklad när jag kom hem så nu är jag varm och nöjd! *haha* Ha det fint. :)
Bilder från dagen.

Antonia: älskade träningsvärk

God morgon solstrålar! ♥ (känns fel att säga så när det ej är sol) Igår på träningen blev det ett hårt pass och det känns idag kan jag lova, haha! Idag är det ju äntligen sista dagen på veckan och jag får se vad dagen har att bjuda på. Ha det bra!



Hur fin var inte den här tröjan som vi fick låna av Moa? Ni anar inte hur mycket vi tjaffsade om vem som skulle ha den, men jag gav mig (såklart ska hon göra allt jag säger) ;)

Sofia: Black and white

Nu drar vi iväg på en och en halvtimmes kondition/styrketräning - nice!

Sofia: "New" jeans

En röd enkel tröja, halsring och jeans som jag pimpat själv! Vad tycker ni, ser det bra ut eller bara traschigt? Själv tycker jag att det blir lite roligare, går annars alltid omkring med svarta basic jeans.. Så tog fram ett par gamla och fixade lite. Kanske dags för oss att köpa ett par snygga blåa jeans? Tycker att det är lite sällsynt med sånt ;) ♥

Sofia: Sno stilen från Kenza Zouiten

Här ser ni Antonias outfit för dagen, inspirationskällan kommer ifrån Kenzas gamla outfit!

Sofia: Tatoos

Det är så snyggt att ha en liten diskret tatuering, om man inte riktigt vågar göra en stor som jag då till exempel. Just de här över tycker jag är dö-läckra och funderar redan nu på att skaffa mig en senare när jag blir äldre! Som små fina texter på fingret, foten eller bakom örat kanske? Vad tycker ni? Någonstans som ni funderar på att tatuera er? ♥

Sofia: nails, nails & nails

Jag har ju ganska korta naglar naturligt, lite synd för om man hade längre skulle det vara så mycket roligare och enklare att fixa de! Till exempel manikyr, när mina naglar blir lite långa går de av eller blir skivade på en gång, blää på det. Men det är väldigt fint med snygga naglar som en liten detalj, fixas med en tandpetare! Det tar ju sin tid men har man inget att gör så kan man ju alltid prova. Om ni går in på kategorien "naglar" så har vi några av de vi har gjort!

Antonia: Onsdag

Okej såhär ligger det till: ingen träning, direkt hem efter skolan. Nu är vi tvugna att göra läxor.. Men tänkte inte skriva en novell om klagomål utan tänkte bara berätta för er. Nu ska jag ner och äta gröööt!
Virade runt ett halsband runt handleden och tada! Ett diskret armband. :)

Sofia: school (as usual)

Godmorgon! Nu ska jag gå ner och äta en stor frukost och sedan bege mig till skolan. Ikväll blir det träning, får se om vi är med en kompis eller går hem och pluggar! kramar ♥

Antonia: vaniljglass

Detta gjorde jag och båda systrarna som "kvällsfika" (hehe) och det blev super mumsigt! Snart ska vi stänga av datan och gå och lägga oss, God natt så länge! ♥

Antonia: "pluggdag"

Efter skolan gick vi  hem för att göra läxor, vi åt även mellis. Ibland är det så skönt att komma hem från skolan och inte gör något speciellt alls utan bara gå och lägga sig i tid och inte behöva stressa. Tre bilder ifrån dagen.




Sofia: hårtips


Vi försöker komma ihåg att följa några av tipsen här över, men om ni är som jag så plattar jag håret varje dag (inte bra, I know) men då använder vi i alla fall värmeskydd. Och sen tycker jag att det blir så trassligt när man borstar det efter att håret har torkat så jag/vi följer inte sista punkten heller. Men bara man är försiktig med sitt hår och inte sliter och drar i det så ska det säkert gå bra!


Antonia: present

I present från våran storasyster fick vi ett presentkort på en nagelsalong. Mitt i prick! (älskar att fixa med naglarna) Det står att det kommer vara "lyx spa" och sen målas naglarna.  Det gäller i två år så vi har ett tag på oss innan vi bestämt oss för när vi ska gå. Kram så länge! ♥

Antonia: mode

Snygg enkel outfit som jag inte skulle tacka nej till! Skulle passa perfekt till våren.

Sofia: tränat

Har varit och tränat en timme nu - skönt men fy vad trött jag är.. Känner mig helt slut bara, och har noll inspiration när det gäller kläder också, så får gå omkring med lite halvtaskiga kläder. Ha det bra puss & kram

En liten detalj från mitt rum, och för de som inte vet betyder det "fånga dagen" ♥


Sofia: Första inlägget

God morgon! ♥ Trodde jag inte skulle kunna gå upp från sängen imorse, var så himla trött. Sov inte så mycket på lägret för vi "fick" inte gå och lägga oss förrän man tittat klart på en film (?) man borde väl få sova om man vill? här ser i alla fall jag ut idag, ganska enkelt men halsbandet gör ju typ allt!



Sofia: Summer

Vi är som sagt kvar på lägret men kommer hem idag! Först ville vi inte följa med, kände att eftersom vi fyllde år och sen så tar det ju upp hela helgen, det är ju då man vill sova ut!? Nu kommer vi ha som ett "schema" på saker vi ska göra, aktiviteter och sånt.. måste säkert också gå upp en viss tid - blää. Aja nu är vi här! kram ♥

Åh saknar sommaren! :(

Sofia: Saker vi blir glada av

Shoppa snygga kläder
Får kommentarer eller när statistiken höjs
När det går bra i skolan (prov o.s.v)
När vänner/familj mår bra
Små överraskningar (som gulliga lappar/sms m.m)
När vi har planerat snygga outfits för hela veckan

Antonia & Sofia: 14 januari



Idag fyller vi hela 15år!! ♥ Snart är vi vuxna, haha inte riktigt kanske. Men det är lite synd att på våran egna födelsedag är vi borta.. men det ska firas lite på söndag hade vi tänkt!

Sofia & Antonia: Kan dee

Det finns väldigt fina saker på Kandeeshop, bland annat dessa tygpåsar. Skulle kunna tänka mig att köpa en sån här inför sommaren och ha som strandväska eller bara en snygg accesoar! Kostar 139kr/styck

Antonia: åker iväg på konfa - läger

Idag åker vi iväg på "konfirmations läger" över en natt, så vi kommer hem igen på söndag! Vi har redan fixat några tidsinställda inlägg så ni får något att läsa. :) Har ingen aning om vad vi ska göra där men det blir säkert något roligt.. Ha det fint!



Sofia: Tofflor

Går omkring med mina mysiga tofflor, de är super sköna och varma! Och väldigt fina dessutom, fick de i julklapp av Linns mamma & pappa, uppskattar det jätte mycket och använder de hela tiden!

Antonia: fredag den 13

Hej sötnosar! Har inte haft tid att blogga eftersom vi har suttit och fixat med tidsinställda inlägg över helgen, vad händer då? Jo vi åker iväg på konfirmations läger! Så nu måste vi packa, bestämma outfits och allt sånt, kram på er. dagens

Antonia: sov gott kära läsare

Tänkte säga God natt med det här inlägget och ville visa den gröna koftan och halsbandet från H&M som kom idag, kommer ni ihåg? Vi är helt klart supernöjda med båda sakerna, kommer ha på oss de imorgon och tänkte visa outfits bilder sen. :)
Båda från H&M.

Sofia: Tjäna pengar på din blogg

Det här är en hemsida som man kan tjäna pengar på sin blogg, och dessutom är det är helt gratis! Man tjänar cirka 50kr på att någon blir medlem men man kan också få lite småpengar genom att man bara klickar på länken, vem vill liksom inte få lite extra pengar? Det tackar man väl inte nej till? Så klicka in och läs mer eller bli medlem, om ni har frågor säg till! :)
Klicka!

Sofia: food time

Är så himla trött nu för tiden i skolan, tycker (som säkert andra också) att det är lite jobbigt att gå upp på morgonen. Så idag skippar vi träningen ikväll, hade ändå styrketräning idag igen på idrotten och istället satsar vi på att gå och lägga oss lite tidigare! Låter det bra tycker ni?
Nu: Laggar mat åt småsyskonen! 



Tog en halvtaskig bild med camen och redigerade den lite snabbt! :)

Sofia: blue

Snygg outfit, älskar färgen på tröjan! Såå fin och ändå unik och kan matchas med flera fina smycken ♥ Ni ser säkert att den finns på Monki.

Sofia: träningsnack

Hade styrketräning idag på idrotten och fy vad jobbigt det var, otränad? Oh yes. Gick i alla fall och tränade ikväll också, har ju skaffat kort nu så bara köra på! Går nog imorgon också fast en och en halv timme istället ;) Känner att det liksom är dags att göra någoting på fritiden och inte bara slappa, vill ha lite mer muskler! Kan väl satsa (för första gången) på beach 2012 ♥
Tränigskläder på! :)

Antonia: dagens

God morgon! ♥ Här kommer dagens:
Förresten är det kul att vi lägger upp outfits, eller kanske bara ointressant?

Antonia: Första dagen i skolan

Gissa vem som redan blivit skoltrött? Precis, jag. Blev en stressig morgon (som vanligt) men vi hann till skolan som tur var. Gick sedan hem i kylan (fasen vad kallt det är ute nu!!) och gjorde lite läxor och nu äntligen: Filmdags! Fast nu såg jag att det kanske är bäst att vi börjar med maten istället..


Lillsyrran som tog den andra bilden, söt!

Klicka och titta

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis! Klicka? :)

Sofia: Outfit

Idag börjar skolan igen och det här blir min outfit för dagen! ♥

Antonia: spa dags

Vi ville starta skolveckan helt fräscha så vi bestämde oss för att ha spa. Vi har haft ansiktsmask, rakat/scrubbat/smörjt in benen, haft hårinpackning och sen gjort massa små saker, snart ska vi också måla naglarna. Nu gäller det bara att vi lägger oss i tid så är allt perfekt! ♥



Söta tjejer..

Sofia: Filmdags

Tandläkarbesöket gick helt OK, Antonia säger att det gjorde väldigt ont så han som hon hade verkade inte så bra helt enkelt.. Hon kan ju inte prata nu så hon går omkring med en penna och papper och skriver ner det hon vill säga, haha lite kul faktiskt. Men nu är det bara tandställnigen kvar! Nu hade vi tänk att titta på en film som jag laddade ner igår, får se om den går att se med tanke på hur duktig jag är på sånt ;)


Antonia: åter till tandläkaren

Vad roligt att statistiken höjs, tack snälla ni! ♥ Klockan tre idag ska jag dra ut ännu en tand, nervositeten har redan börjat komma. Tyckte det var så himla obehagligt förra gången.. Så om ett tag åker vi och så hörs vi senare. kramar


Antonia & Sofia: internet shopping

Fick en kommentar om att det kan vara förvirrande att inte veta vem som skriver inlägget, håller ni med? Så nu tänkte vi börja skriva vårat egna namn högst upp i rubriken och sen själva rubriken. Om det blir jobbigt eller liknande så kan ni säga till!
Den här tröjan köpte vi på internet på H&M för 199kr, den kommer vi matcha med svarta jeans, halsring och ett vitt linne!
Vi beställde även detta halsband för endast 79kr också från H&M

sweet dreams

Okej för tillfället har vi inga bilder att blogga med eftersom vi går omkring i myskläder och utan smink varje dag. Och det är inte kul att läsa en blogg utan bilder! Men lite kortfattat hur dagen har varit i alla fall. Som sagt sov vi hos Linn inatt och vi kom inte på något vettigt att göra så vi tog det lugnt hela dagen i pyjamas :). Imorgon lovas bättre uppdatering!





Så länge bjussar vi på tre oldies på Sofia ↑

sovit gott?

God morgon! Snart börjar skolan igen, känner att jag inte riktigt är redo för det än :( Aja Inte tänka negativt här finns inget vi kan göra åt saken. Vi sov ju som sagt hos Linn inatt och är kvar hos henne för tillfället! Uppdaterar senare om dagens planer



oth

Dagen har bestått av ritande, tittat massa bloggar om och om igen och myst omkring! Men nu ska vi ta tag i lite saker och duscha och sen dra ner till Linn (mycket Linn här känner jag, men vad ska vi säga.. hon är ju bara för underbar ♥) där ska det tittas One tree hill!! wiihoo
Ja efter att ha suttit inne en hel dag blir man lite rastlös.. därav de fina bilderna ;)

Karin is her name


Perfekt? Inte långt ifrån, titta hennes hår liksom! Karin heter hon och här finns hennes blogg, inte alls avundsjuk.. nejnej. ♥

angående chokladkakorna

Hej om chokladkakor:
Vilket recept använder ni?
Skulle gärna vilja veta för dom ser så goda ut!^^
Fick en förfrågan om vilket recept vi gick efter när vi bakade chokladkakorna och jag har letat överallt och kan inte hitta just det exakta receptet. Men vi sökte på bara på Google på chocolate chip cookies och då kommer det upp massor av recept men några av de här är ganska lika: 1, 2 eller 3. Fast vi hade dock inte havregryn i. Hoppas svaret hjälpet!

hemma igen

Kom hem för ett tag sen ifrån Stockholm och har mestadels tagit det lugnt och fixat! Är lite beviken eftersom vi inte hittade något, ingenting och vi var t.om i Sthlm.. Men ska beställa en tröja från H&M men det kommer säkert ta hela veckan innan den kommer, haha..
Provade den här tröjan inne på MONKI men det sved lite när vi såg att den kostade 350kr, känns inte riktigt värt det :/

resultatet av ricinoljan

Nu var det ett tag sen vi började med ricinoljan och jag vet inte om ni kommer ihåg att vi har sagt att vi ska visa före och efter bilder? Det hade vi tänkt att göra nu. Den här feta oljan har vi alltså i håret 2-3 gånger i veckan i ca 30 minuter.
Det här är en bild på ett av våra hår och efter bilden togs innan vi klippte oss, så vi har alltså kortare hår nu. Vad säger ni? Man ser lite skillnad fast håret är ganska slitet. Det är inget mirakel resultat men vi kommer att fortsätta ta det här tills flaskan tar slut. Man kan även ta det på ögonbrynen och ögonfransarna.



Detta är 500ml och den kostar 85 kronor. Det går att köpa på internet eller i mindre förpackning på Apoteket, som då bara kostar 40 kronor.

huvudstaden

Nu åker vi och Linn in till Stockholm där vi ska titta i lite affärer. :) Hinner inte blogga något mera nu men ett inlägg kommer upp på eftermiddagen. kraam ♥

Gina tricot

Gina tricot har börjat med träningskläder nu, perfekt! Visst var de ganska snygga ändå? ;)
De har också väldigt mycket flaggmotiv, väldigt snyggt om jag får säga det själv! Fast det är ju sånt man kan tröttna på också, med tanke på att det inte kan matchas på så många sätt right?

Carpe diem

Vi har bara varit hemma hela dagen idag men ändå fått väldigt mycket gjort! "Novellen" på engelskan är äntligen klar (!) så nu kommer det inte bli något mera tjat om att vi ska göra läxor o.s.v. Vi har även städat våra rum, fixat naglarna, tittat på kläder på internet och nu ska vi planera morgondagen. Kram på er!


Har nyss målat mina naglar och det kändes såå skönt, haha nej men har alltid nagellack annars varje dag så ogillar att inte ha det!

torsdag morgon

Hello! ♥ Ställde klockan idag så vi kan försöka gå upp tidigare vilket gör så att vi går och lägger oss tidigare - clever! Ansträngde oss lite extra med frukosten imorse också, smoothie och macka med philadelphia på. :) Får se vad dagen har att bjuda på, sitter nog som vanligt och gör läxaaa. :/



kvällsfika

Som vi skrev tidigare åkte vi och tränade i en timme. Det var ett tag sen så det kändes riktigt bra! Om ni tränar, vad gör ni då? Kul att veta! :) Nu hade vi tänkt oss att ta en till kaka (beroendeframkallande) och fortsätta med engelska läxan så det blir klar någon gång..

tandis igen

Nu är det våran tur att följa med Linn till tandläkaren ;) Så vi tar vårat pick och pack och går ner till henne, ikväll blir det också träning!

självförtroende

Livet är orättvist. Människor försöker vara något de inte är, de ser ut som de förväntas att göra. Om man mår bra, känner man sig bra. Om man ser bra ut, höjs självförtroendet. Man behöver både se och känna sig bra för att vara nöjd, och framförallt inte jämföra sig med andra. Bara.. var nöjd med den du är, för du är värd lika mycket som alla andra och är precis lika fin!

chokladkakor

Det gick förväntansfullt snabbt att baka kakor och de blev helt underbart goda!♥ Vi var lite skeptiskta och tänkte att de skulle vara små och att chokladbitarna skulle smälta i ugnen men de blev gigantiska, haha. :) Nu ska vi ta ännu en till med ett stort glas mjölk!



bakning står på schemat

Vid lunch tiden ringde Linn oss och frågade om vi ville baka chokladkakor med henne - vem säger nej tack till det?! Så nu går vi ner till henne och bakar! Uppdaterar nör vi får tid över! ♥


Kör på naturell idag!

pedikyr

Såhär på kvällen hade vi inget för oss så vi tog hand om våra fossingar för en gångs skull. Vi är lite mera för manikyr men nu blev det även pedikyr. Till att börja med hade vi ett varmt fotbad med vanlig tvål i, sen skrubbade och smörjde vi in fötterna. Till sist målade vi de i höstens klara färger! ♥

överstökat

Att dra ut en tand var inte det bästa jag varit med om, om jag ska vara ärlig. Det var väldigt obehagligt och jag började t.om gråta efteråt.. Men vi ska inte gå in på detaljer. Nu är det över, bara en tand kvar att dra ut nästa vecka - buhu. Men det kändes bra att Sofia och Linn var med så efter åkte vi hem och tittade på en film. Nu har hon åkt hem så vi ska försöka skriva lite mer på novellen vi håller på med på engelskan! Ha det fint! ♥



tandis

Nu åker vi iväg till Trosa, för jag ska nämligen dra ut en tand idag eftersom jag ska få tandställning den här månaden! Är lite nervös men hoppas att det går bra, har dragit ut en mjölktand förrut men nu ska det vara en riktig så önska mig lycka till! ♥
muppar på bilden

nytt år, ny start

Först vill vi bara säga att vi hade gjort ett inlägg tills igårkväll men det hade inte kommit upp tyvärr.. Ja vi vaknade runt tolv idag sen har vi bara slappat och tittat på massa One tree hill avsnitt, väldigt mysigt. Därav har vi inte kunnat blogga förrän nu. Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite! ♥
Lockade håret igår också, var lite ovan men gillar fortfarande att ha platt! ;)

bloglovin
RSS 2.0