Sofia: a day with our sister

Idag runt lunch gick vi ner och hämtade våran lillasyster. Hon älskar att stå framför kameran så vi har sminkat henne med en halloween sminkning och så har hon klätt ut sig med våra gamla häxklänningar, jätte kul faktiskt! Vi har även bakat chokladbollar och lekt i lekparken. Nu har hon precis åkt hem och vi ska sätta på ett GG avsnitt. See ya. 

Antonia: max factor 3 in 1

Igår när vi var i stan köpte vi oss en ny foundation, Max Factors nya "3 in 1". Isabelle Strömberg hade bloggat om den och hon själv tyckte den var jätte bra för fet/glansig hy. Det ska vara primer, concealer och foundation i ett så vi hoppas att den ska funka bra! Den kostar 165 kr och vi har färgen "golden 75". Är det någon av er som kanske har den eller testat den? 

Sofia: haircut

Imorse hoppade jag och Antonia på tåget till Nyköping, där har vi strosat omkring på stan och även klippt topparna några centimeter. Jag är nöjd! Ingen stor skillnad egentligen utan bara fräschare! Med tanke på vårt lilla shoppingförbud köpte vi inga kläder utan bara en foundation, och presenter till våra småsyskon som snart fyller år. 

Sofia: our hair products

Vi tänkte att det skulle vara kul att se vad vi använder för produkter för håret och våra "hår rutiner"! Alla produkter finns att köpa på vanliga affärer som Åhlens, H&M o.s.v. Om ni har några tips på hur ni tar hand om era hår får ni gärna slänga iväg en kommentar!  
   1. Schampo & balsam. Just nu är det dessa schampo och balsam vi använder men det varierar mellan de vanliga märkerna. Håret tvättar vi varannan dag. Vi brukar oftas köpa för torrt och risigt hår och vi tycker att de funkar bra! 
 
   2. Leave in treatment balsam. Efter duschen tar vi alltid lite leave in treatment balsam på längderna och det ska göra så att håret blir mindre statiskt och hålla "ihop" hårstråna. Vi tycker att den funkar super bra, håret blir lent och luktar gott. 
 
   3. Hårinpackning. Vi använder inte så ofta hårinpackning men när vi gör det är det denna vi använder. Funkar bra för oss och håret blir lite extra lent. 
 
   4. Värmeskydd/glansspray. Vi brukar i vanliga fall använde en kräm istället men vi ville prova på något nytt, och då fick det bli Sunsilks spray som även ska göra håret glansigare. Håret kan bli lite strävt av det och någon extra glans har vi inte lagt märke till, men den luktar gott! Dock vet vi inte om vi kommer att fortsätta att köpa den här.
 
   5. Plattång. Det här är våran andra plattång och vi tycker att den fungerar jätte bra. Vi vet att platta håret sliter väldigt mycket på håret så vi plattar bara håret när vi har duschat och är väldigt noga med värmeskydd. I veckan ska vi också försöka klippa topparna. 


Sofia: whenever wherever

Både idag och igår har vi tjockat oss med allt möjligt gott, därför ville vi börja dagen med en härlig morgonpromenad! Och med tanke på det fina vädret var det inte så svårt att slita sig ifrån datorn. Nu ska vi fortsätta att glo på Gossip Girl. Hugs 

Antonia: Hey

Hejsan alla fina! Vi tog ett efterlängtat höstlov nu i en vecka, behöver jag ens säga hur grymt bra det känns? Vi klickade i alla fall några bilder efter skolan och det kanske ser sådär lagom höstkallt ute men jag var kall som en ispinne, på riktigt, de första snöflingorna såg vi faktiskt igår kväll!
 
Här hemma är det full gång med att skära pumpa och pynta med Halloween dekorationer, det blir lätt så när våtan lillebror älskar halloween.. Strax ska vi sätta oss och kolla på film och äta kladdkaka, för himla bra 

Sofia: de dagliga outfits bilderna

Tröja + jeans - Gina Tricot// boots - skopunkten// guldklocka - Ur & Penn
 
Hejsan fina ni! Nu är det bara en skoldag kvar och sen tar vi höst lov, känns sådär lagom bra. Solen har skinit både idag och dagen innan vilket gör mig på lite bättre humör, dock är det ju svinkallt nu på morgorna.. brrr. Nu ska jag hoppa in i duschen och så uppdaterar vi er mer imorgon! Kramar

Sofia: life's great

Hejsan! Hur har eran dag varit? Våran har varit toppen! Vi slutade redan klockan ett idag och har nu kollat klart på ett avsnitt av Gossip girl, och det kommer bli mera än så! Förövrigt flyter dagarna på och vi mår suveränt. Kramar 

Antonia: fashion for fall

Fick en fråga på frågestunden (men som vi glömde svara på) om vi kunde lägga upp vad vi har för modetankar i höst. Absolut! 
 
  • Först och främst kommer vi använda varma tröjor, den som finns på Bik Bok och är ett bra exempel. 
  • Boots! Vi har ju redan tre stycken boots som vi använder nu till höst, men dessa är också riktigt snygga! 
  • Militärgrönt! Jackor av olika slag, västar, jeans you name it! 
  • Mörka naglar, som t.ex mörkrött, mörkblått, mörklila, svart osv. 
  • Accessoarer som detta armband, just döskallar är ju också väldigt inne! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Antonia: you have my word

tröja & byxor - gina tricot // guldklocka - Ur & Penn // boots - skopunkten
 
Såhär ser den nya tröjan ut på som vi köpte häromdagen, u like? Dagen i skolan var ändå helk okej, även fast tisdagar är de värsta. Vi är ensamna hemma ikväll och lagar därför middagen själv, så ska strax sätta mig och äta. Ska bara måla naglarna först.. hehe. Massor av kramar. 

Antonia: good morning

God morgon! Här kommer resten av bilderna från igår. Vi hade nämligen väldigt segt internet igår så det gick knappt att göra något alls. Nu håller Sofia & jag på att fixa oss och ska ska åka ivä till skolan om ett tag. Förmiddagen börjar med SV nationella och det där SO prov som vi pratade om, great.. Ha en bra tisdag!

Sofia: outfit

(det här inlägget skulle ha publiceras för mer än två timmar sen)
Idag var det första skoldagen på ett bra tag, känder sådär... Som tur är har vi lov redan nästa vecka, så det är bara att kämpa på! Kul att vi har ett super stort SO prov imorgon som inte en enda själ i klassen vet vad man ska plugga på. Slutsnackat om det. Alldeles strax ska jag sätta på mig träningsskorna och åka iväg och träna i en timme! Hörs

Antonia & Sofia: your answers part 2

Här kommer då andra och sista delen av våran lilla frågestund, ni är så duktiga på att fråga!
 
Skulle inte ni två kunna göra en videoblogg? 
svar: Hehe, jag vet inte riktigt.. Kan ju tänka på det i alla fall! 
 
Har ni någon gång pussat varandra av ren nyfikenhet? 
svar: Haha ja det har vi, men det var dock många många år sedan. 
 
Brukar folk förväxla er? 
svar: Ja det är jätte många som gör det. Alla som kan gissa rätt blir glada och säger oftast "Yes!" 
 
Kan ni inte lägga upp en bild på eran garderob? Det skulle vara roligt att se! 
svar: Jo det kan vi! Var har alltså en varsin sånhär garderob, men det skulle inte skada med en walk in closet! ;) 
 
Har ni medvetet gjort så att ni förväxlas genom att klä er likadant osv? 
svar: Nja inte medvetet, det kanske vi borde! Men när vi var små kläddes vi likadant. 
 
Vill ni försöka vara så olika varandra som det går? 
svar: Vi vill inte t.ex ha likadana jackor eller skor utan vi köper så olika som möjligt men som båda gillar. Så är det nästan med alla kläder vi köper. Det har varit så så länge jag kan minnas. 
 
Hur gör man en blogg i Bloglovin som ni har? 
svar: Det var så himla länge sedan att jag nästan glömt bort det. Men det är nog ganska enkelt att bara skapa ett konto! 
 
Vart kommer eran vita peplum topp ifrån ? 
svar: Den kommer ifrån Gina, dock köpte vi den för ett bra tag sen tyvärr..
 
Vart får ni modeinspiration ifrån? 
svar: Lite överallt tror jag, bloggar, tidningar, instagram, vänner you name it! 
 
Har ni pojkvänner? 
svar: Nej, tråkigt nog, hehe. 
 
Vad vill ni ha för yrke sen? 
svar: Den frågan har vi fått ganska ofta nuförtiden men svaret blir alltid - vi vet faktiskt inte.. och det är lite jobbigt med tanke på att vi snart ska välja gymnasium. 
 
Är er mamma tillsammans med en tjej? 
svar: Nej, hon var dock det men nu är hon tillsammans med en kille. 
 
Hur mycket får ni var i månadspeng? 
svar: Hela barnbidraget, alltså 1000kr. 
 
Vart kommer era svarta jeans ufrån, är de Cheap Monday? 
svar: Nej det är Dr.denim och vi beställde våra från rutbutiken.se, men jag vet att de finns inne på t.ex Carlings också. :) 
 
Har ni några tips på fina och varma vinterjackor? 
svar: Saken är den att vi är inte så duktiga på att använda just vinterjackor, förra året gick vi omkring med våra skinnjackor och frös häcken av oss. Här är i alla fall tre stycken som vi tycker är fina! 
Hur många syskon har ni? 
svar: En lillebror, en lillasyster, en storasyster och så har vi ju varandra. Så alltså sammanlagt 4 stycken. 
 
Hur kan ni ha så otroligt fina kläder? 
svar: Hehe, ska klura på den frågan ;).
 
Varför började ni blogga? 
svar: Det började som en kul grej bara, sen är det självklart roligt att visa er alla bilder som vi tar så det är också en anledning. 
 
Vill ni hellre stå bakom eller framför kameran? 
svar: Tycker det är väldigt kul att fota, men även att bli fotad... så både och?
 
Bråkar ni ofta? 
svar: Vi småtjafsar flera gånger om dagen faktiskt, men det är sällan vi bråkar jätte mycket. 
 
Lyssnar ni på 1D? 
svar: Vi är inte direkt några directioner men absolut, de är bra (och snygga). 
 
Bästa minnet från sommaren? 
svar: Svår fråga det där, men ett fint minne var tillsammans med Moa, vi åkte ut med en båt till en stor sandstrand och knäppte väldigt fina bilder, kollade på boys och njöt av sommarvärmen!
Vart har ni köpt det där svarta matta nagellacket? 
svar: Det är inget nagellack, det är ett topcoat som mattar ner. Man målar alltså naglarna i en valfri färg och sen målar man med det matta topcoatet. Köpt inne på H&M för en liten peng. 
 
Kan ni inte skriva under era inlägg var kläderna kommer ifrån? 
svar: Jo visst kan vi bli bättre på det! Tack för tipset. 
 
Brukar ni vara ute på fest? 
svar: Nope.
 
Hur går det för er i skolan? 
svar: Ganska bra faktiskt. 
 
Har ni aldrig tänkt på att spela fotboll eller basket? 
svar: Nej, vi gillar inte bollsporter alls överhuvudtaget. 
 
Funderar på att köpa Visibly Clear produkterna och har lite frågor: 
- Vilka tre är det man ska köpa? 
svar: Vi rekommenderar deras ansiktsscrub (vilken som helst), ett av deras ansiktsvatten och sen en kräm. De som luktar godast är deras nya "kollektion", de rosa. 
- Hur använde man dom? 
svar: Först tvättar vi bort sminket med en ansiktsmjölk, efter det tar vi en bomullspad och fuktar den med ansiktsvatten, till sist krämen. Ungenfär varannan vecka scrubbar vi ansiktet. 
- Funkar de bra? 
svar: Om man har pormaskar och lite finnar som vi tycker vi att den fungerar bra. Dock är det ju ingen mirakelprodukt (om det ens finns sånna?) men om vi inte använder produktrerna blir våran hy värre. 
Alla finns att köpa för cirka 60-70 kr på apoteket. 
 
Om det är någonting mer ni undrar är det bara att slänga iväg en kommentar, för ni vet väl att vi alltid svarar på era kommentarer i kommentarsfältet?

Antonia: raindrops

Det är inte så ofta som vi lägger upp vardagsbilder, men det kanske är roligt det med? Berätta!
 
Denna dag känns som en söndag, inte en lördag. Vi har gått en promenad i skogen, lyssnat på regnet och läst nya SOLO tidningen. Nu ska vi äta en riktigt god middag och senare på kvällen äta massa gott! Imorgon bitti kommer också andra delen av frågestunden upp. 

Antonia: we got the world

Fram och bak sida på våra nya tröjor från Gina Tricot! 
smått från H&M, skinnbyxor - Gina Tricot 
Det var dessa saker vi hittade igår på stan, riktigt riktigt nöjd och glad! ♥ Vad tycker ni? 
 
Då var det sista praodagen igår på sjukhuset, lite synd eftersom vi trivdes så bra där och det är mycket roligare än skola ju! Men ändå skönt att inte behöva ställa klockan på 4.30 och komma hem klockan sex på kvällen, hehe. Idag är det lördag som ni vet och än så länge har vi inga planer - great!  

Sofia: skhlm

Eftersom vi praoar i Stockholm kom vi överens med mamma att hon skulle skjutsa upp oss till skärholmen när vi slutade. Så där har vi gått omkring i några timmar och fått med oss väldigt fina saker! Dunder nöjd! Dock har jag och Antonia shoppat upp ganska mycket av våra pengar på sistone så vi gjorde ett avtal med varandra - att inte shoppa på en månad. Tror ni att vi kommer klara det? 

Antonia & Sofia: your answers

 Här kommer då en del av frågestunden, om ni kommer på en till fråga är det bara att slänga iväg en kommentar! 
 
Hur känns det att vara tvillingar? 
svar: Ja eftersom vi inte vet hur det är att inte vara en tvilling är det lite svårt att svara på haha, men det är toppen och bra att alltid ha någon man kan prata med osv. 
 
Känner ni ett tvillingpar? 
svar: Yes! Fast de är dock tjej och kille. 
 
Vill ni att eran blogg ska bli känd? 
svar: Det klart! Det skulle vara jätte roligt :). 
 
Favorit tröja? 
svar: Har nog ingen speciell, det ändras ju hela tiden.. Men en vi gillar stark är denna:
 
Vilka bloggar läser ni? 
svar: Vissa stora bloggar som Kenza, Dessie, Kissie, Isabelle osv. Men även lite mindre som Frida, Melinda, Cajsa och Maria.    
 
Går era bästisar i samma klass som er? 
svar: Nope. 
 
Har ni någonsin tänkt att söka till modeller? 
svar: Ja vi har väl funderat på det, men aldrig riktigt "vågat". Men det skulle vara jätte kul!
 
Hur långa är ni? 
svar: Sist vi kollade var vi ca 172cm. Men det var som sagt ett tag sen. 
 
Tycker ni att bloggen tar mycket tid och känner ni att ni ibland måste blogga fast ni egentligen inte känner för det? 
svar: Det är klart det tar tid att fota, lägga över bilder, skriva osv och det händer ganska ofta att vi är hemma på helger och känner inte alls för att blogga. Men vi försöker ändå och när vi får fina kommentarer från er är det värt besväret! Men om du tror du har tid och ork för det varje dag tycker jag absolut att du ska testa, för du vet ju inte hur det är om du inte försökt!
 
Har ni några bra tips på hur man gör en blogg så bra som möjligt? 
svar: Vi har ett litet motto som går såhär: "Hellre blogga bra men sällan istället för att blogga ofta men dåligt". Så om en blogg ska vara bra är det viktigt att skriva förståligt och ha bra bilder till varje inlägg (tycker vi). Gärna bilder på det du skriver om eller på dig. Kram 
 
I vilken klass går ni i? 
svar: Vi går i nian :).
 
Vart är ni ifrån? 
svar: Vi kommer från en liten byhåla som heter Vagnhärad. Helt okänd och en timme från Stockholm ungefär. 
 
Har ni haft en pojkvän? 
svar: Ja en av oss. 
 
Är det eran naturliga hårfärg? 
svar: Vi har ju lagt i några slingor några gånger fast det inte blivit någon större skillnad, så ja nästan. 
 
Hur såg ni ut när ni var små?  
svar: 
 
Favorit årstid? 
svar: SOMMAR! 
 
Favorit affär? 
svar: Hmm.. Gina tricot eller Bik Bok. 
 
iPhone/Samsung? 
svar: Eftersom vi inte har haft en iPhone får det väl bli Samsung. 
 
Vad tycker ni är snyggt hos en kille? 
svar: Lång (längre än oss åtminstone), brunetter, vältränad, fint leénde och en bra personlighet! 
 
Har ni alltid varit blondiner? 
svar: Nja, vi hade lite mer brunt hår när vi var små som ni ser. 
 
 
 

Antonia: hem ljuva hem

träningskläder + skor - STADIUM 
 
Tog oss en liten promenad tidigare idag för att vakna till, vi är nämligen lediga idag (så underbart!) fast vi har ändå många saker att göra. Vi har precis försökt plugga till ett SO prov men det gick åt skogen, så nu ska vi ta oss nyponsoppa och pepparkakor istället - julkänslor! ♥
 

Sofia: knitwear from topshop

Dessa härliga tröjor får gärna flytta in i min garderob, synd bara att de är lite väl dyra...
 
Dagen idag på praoen var lång men lärorik! Människorna som jobbar där är väldigt trevliga så det är toppen, när man hälsar på folk för första gången är det första de säger "Guuud vad söta ni är, är ni tvillingar?" och så ler de super stort. Så man kan säga att vi har fått bekräftat för oss att vi är väldigt lika idag ett antal gånger, hehe. Hur har eran dag varit? 

Antonia: första dagen

 
Jaha, då var första dagen avklarad på praoen. Vi var ju som sagt på ett sjukhus i Stockholm och vi trivdes ganska bra där! Sofia & jag var på olika avdelningar och jag gjorde massor av saker medans Sofia knappt gjorde något alls. Här ser ni i alla fall två bilder på oss i sjukhuskläder. Vi var tvugna att ha några fula mössor på oss nästan hela tiden men det behöver ni inte se ;). Nagellack får vi heller inte ha.. 

Antonia & Sofia: ask us

Har på senaste tiden känst att blogglusten varit lite låg, därför kör vi en gång en frågestund i några dagar. Så fråga på i vilket inlägg som helst och så svarar vi så gott vi kan. GO! 

Antonia: ute i vuxenlivet

Heej! I morgon börjar våran första dag på praktikveckan, vi ska vara på ett sjukhus i Stockholm. Vi får skjuts av mamma eftersom hon jobbar där. Åker tidigt på morgonen och kommer hem sent på kvällen, får därför se hur uppdateringen blir. Men vi gör vårat bästa! NU: te och choklad framför Solsidan. 

Sofia: lights will guide you home

Igår hade jag och syrran en slapp + träningsdag, då vi både glodde på massor av PLL avsnitt men även ryckte upp oss och gick ut och sprang/körde styrkeövningar. Så idag vaknade vi upp med en härlig träningsvärk! Vi vaknade för inte så länge sen så vi får se vad vi hittar på idag. Kram 
 

Antonia: get lost

 
Hej där! Sofia & jag sitter hemma och degar denna fredags kväll, ska strax ät middag och sen kolla på några avsnitt på datan. Så skönt att skolveckan äntligen är över! Nästa vecka har vi nämligen prao, vilket kommer kännas skönt istället för en vanlig vecka. Ha det bäst! 

Antonia: last year

Nu när vi haft bloggen i över ett år kan man kolla tillbaka från förra året och se hur vi såg ut då. Så här kommer några bilder från Oktober/September 2011. 
Det var mycket fix med naglar hit och dit, vissa blev ju ganska bra!
Man märker en viss skillnad på oss också, håret var kortare, vi var lite smalare och klädvalen var lite sämre. 
Jag kommer ihåg att vi varje dag använde eyeliner, hur orkade vi?
Lite bilder på oss.
 
Ser ni någon större förändring? Förutom att kvalitén på bilderna har förbättrats. 
 

Antonia: comfy

tröja - gina tricot // jeans - dr.denim // klocka - ur & penn // skärp - gina tricot 
 
Hade en vanlig skoldag idag och här ovan ser ni dagens, känns onödigt att anstränga sig för mycket med kläderna. Hände förövrigt inget speciellt under dagen, är allmänt skoltrött bara.. haha. Nu ska jag sätta igång och svara på alla era fina kommentarer, svarar på varenda direkt under eran kommentar, så kika tillbaka! Puss ♥ 

Sofia: Bilder ni aldrig sett

Här kommer ett gäng bortglömda bilder som vi aldrig visat, vissa är mer fina medans andra inte är.. Kram

Sofia: Bjuder på dessa

Med tanke på det tråkiga vädret hade vi lite svårt att bestämma vad vi skulle ha för bilder idag, därför tänkte vi att lite roligare bilder är en bra variation! 
 
Dagen idag gick hyffsat snabbt, men tråkigt nog var vi tvungna att sitta kvar med lite skolarbeten, som vi även fortsatte med när vi kom hem. Vi har flera prov framöver som vi måste plugga till. Ikväll ska vi släppa skoltankarna och kolla på PLL. hörs 
 

Sofia: berries

Det här har vi ätit till frukost och mellis några gånger nu, dunder gott! Smoothie, keso och bär. Ett tips från våran sida. 

Nu ska vi ta och titta på det senaste avsnittet av Solsidan eftersom att vi missade det. Ska bli kul! 

Antonia: dragkedja, grått & silver


Fick ta dessa bilder på tre sekunder eftersom det började regna på en gång, men såhär har jag sett ut idag! 
tröja (lånad) - bik bok // jeans - dr.denim // klocka - ur & penn // ringar - H&M 
 
Igår hade vi en jätte trevlig eftermiddag med Linn, vi pratade ikapp om veckorna som gått, beställde pizza och gick sedan en promenad på kvällen.
Idag har inget särskilt hänt, kom hem från skolan och sedan dess småpysslat med läxor och annat tråkigt. När vi kollade in här blev vi glatt överraskade - stort besöksrekord! Tacktacktack ♥ 
 

Sofia: fifty two

En vän till oss tyckte att vi kunde lägga upp våra nagelllack eftersom vi varenda dag har någon färg på naglarna, så det tyckte vi var en bra idé! Vi har sammanlagt cirka 52 nagellack men använder långt ifrån alla... Använder ni ofta nagellack? 

Antonia: kvällssol

Hej på er! Vi tog vara på dagen genom att följa med familjen ut i skogen och grilla korv. Är ingen riktigt skogsmänniska men någon gång ibland! Det var jätte fint väder och vi hade fin utsikt över havet. Avslutar veckan med extra god middag och några avsnitt av Pretty little liars. ♥

Sofia: kanelbullar

Igår kväll stod vi och bakade bullar i flera timmar, tillslut blev det cirka 80 bullar! Vi hade inte tid med bakning på kanelbullens dag så det fick bli nu istället. Så vi lär käka ett flertal bullar varenda dag nu, hehe. Och nej de blev inte perfekta, och ja vi hade inte pärlsocker...
 
Nu ska jag gå och klä på mig lite kläder och sen åka ut till en grillplats tillsammans med familjen och grilla korv! Ha en toppen dag! 

Antonia: HÖST

Vaknade upp av en solig och fin dag. Det var på tiden! Har än så länge hunnit gå två promenader och klickat de här höstbilderna till er. Nu ska vi städa upp här hemma och sen sätta oss ute och äta. Puss ♥

Sofia: sunny

 
Nej, det har inte varit såhär fint och soligt hela dagen. Vi springer bara ut och tar foto när solen tittar fram i några sekunder, haha... 
 
Hur har ni det? Vi har det bra, bortsett från att vi har en matteläxa att göra klart ikväll.. Och vi fastnar på varenda uppgift! Snart struntar vi i det och gör te och kollar Pretty little liars istället, ja.. så får det bli. ♥

Antonia: dear to dream

tröja - bik bok // jeans - dr.denim // skärp - gina tricot // skor - converse (hehe) // smala ringar - H&M // ring - Åhlens 
 
Efter denna långa, sega, tråkiga fredag tog vi sällskap med Ellen hem och redan då kändes allt mycket bättre. Vi fick mer energi med hjälp av en god mellis och musik, nu är det däremot dags för tråkigare saker - läxor. Men det går fort över och sen ska vi njuta av fredagen! KRAMAR 

Sofia: 121003

Såhär ser våran nya tröja ut på! Fin va? 
Vi åkte ju som sagt till Nyköping idag, det strulade sig lite med tåget och det ställdes in.. men vi löste det på annat håll och kom i alla fall till tandis i tid! Alldeles strax ska jag äta lite middag och sen fräscha upp mig inför imorgon. Sköt om er

Antonia: shine bright like a diamond

Har helt fasnat för Rihannas nya låt! 
 
Nu sitter Sofia och jag på tåget till Nyköping, ska nämligen spänna min tandställning hos tandläkaren. Efter det tar vi kanske en runda på stan om vi hinner, annars kommer vi hem och försöker blogga så fort som möjligt! KRAM 

Sofia: Haters only hate people they can't have or the people they can't be

Såhär kommer min outfit se ut imorgon, skjortan kommer i från JC, den stickade tröjan finns inne på Vero Moda och skorna - skopunkten. 

Vi är i full gång med att laga mat, plugga och tidsinställa inlägg till er! Strax ska vi också kolla på något Pretty little liars avsnitt, så spännande just nu! Har ni någon serie ni följer? 

Sofia: Hello october

Min otroligt vackra syster!
Skoldagen idag var lite annorlunda, det började med att vi hade Elevens val som bestod av bakning, sen åkte vi iväg till en konstutställning i trosa och tillsist fikade hemma hos våran bildlärare, mycketmycket trevligt. Det var skönt med lite omväxling från alla rutiner. Nu därmot ska jag och Antonia laga lite middag - duktiga som vi är! Ha det bra 

Antonia: shoppingen

ansiktskräm (på morgonen) // skydd + glansspray // ansiktskräm (på kvällen) // puder // nagelfilar 
Två nya tröjor ifrån Bik Bok. 
 
Här ser ni vad vi köpte med oss igår! Är riktigt nöjda med tröjorna ♥ Den med nitar tänkte vi sy upp 2-3 cm för att den var en aning för lång. 

bloglovin
RSS 2.0