Antonia: äntligen en sommardag

Hejsan! Idag har vi vair ute i solen nästintill hela dagen, ätit glass, lekt med småsyskonen, solat en stund och bara suttit ute. Jätte mysigt faktiskt! Lägger upp några bilder från idag. 

Antonia: 29 juni

Hej! Sofia och jag har helt enkelt bara varit hemma idag, vi har sprungit en runda, försökt sola lite och nu ska vi strax duscha också. Ikväll är det Trosa stadsloppet här så vi ska åka dit och kolla lite. Puss & Kram 

Antonia: en härlig dag

 
Hej hej! Sofia och jag har precis ätit en sen middag efter några timmar hos Moa. Eftersom hon fyllde år fikade vi kladdkaka, jordgubbar och kakor i massor och öppnade paket. Nu ska jag tvätta bort sminket, byta till myskläder och ta det lugnt resten av kvällen. 

Moa fick världens läskigaste bruna linser, skrämmer livet ur mig.. 

Sofia: mini Shopping

Dessa små fynd fick vi med oss igår. Leave in treatment balsam från H&M och en varsin bh också från H&M. Sen köpte vi även Moas present men den tänker jag inte lägga ut här! ;) 
 

Sofia: födelsedagsfirande

Hejsan! Idag vaknade vi upp med strålande sol så vi tog chansen och låg och bättrade på brännan ett tag. Nu är vi färdigfixade och redo för att cykla ner till våran kompis Moa och fira hennes födelsedag! Ha en underbar dag ♥
Kanske inte världens bästa bilder men nu ser ni i alla fall hur jag ser ut idag! 
 
 
 

Antonia: a day in in nyköping

Hej alla glada! Imorse åkte syster och jag in till Nyköping. Först och främst för att laga min tandställning som jag lyckats ta sönder på två ställen - oops. Sen gick vi runt på stan ett tag och fick med oss ett och annat. KRAM

Antonia: another rainy day

Hej! Hur har eran dag varit? Vi vaknade upp sent imorse, åt frukost och fixade oss lite snabbt och sen gick vi ner till dagis för att hämta våra småsyskon. Vi bakade bland annat rabarberpaj som vi åt upp med glass - mums! 
Tog de här bildern när vi var på väg till dagis, precis innan det började regna haha.. Hade på mig ett par gamla söta spetsballerina också! 

Antonia: konfa

Hallo! Imorse gick vi upp extra tidigt för att vi skulle på konfirmation (det var tråkigt utan dig Esme), som tur är så var det sista för den här sommaren.. Efteråt gick vi hem till Moa och kollade på film och åt chips - extra mysigt i sånt här väder! 

Två bilder från idag! 
 
 

Sofia: tråk-söndag

Våran dag kan beskrivas ganska enkelt: vart ute på en springtur samt gjort några styrkeövningar, tittat på film och haft tråkigt. Fast just en sån här dag kan behövas ibland. Nu ska vi strax sätta på ännu en film och mysa framför den! Hoppas ni har haft en bra dag ♥ 
En härlig bild från färjan vi var på när vi åkte hem ifrån Gotland!

Sofia: Nails

Jag vet inte riktigt vad som flög in i mig, men eftersom jag hade så grymt tråkigt fick jag för mig att fixa naglarna. Sist jag höll på med sånt var förra sommaren så jag är lite ringrostig, ser man ens vad det föreställer? Haha.. Här är i alla fall resultatet! 
Om ni vill se mer är det bara att klicka in under kategorien "Nail art". Och för er som inte ser är det alltså ett japanskt körsbärsträd som inte blev speciellt lyckat. 

Antonia: cinema

Hejsan hoppsan! Har nog aldrig sovit så länge som jag gjorde imorse, trodde att vi skulle ligga hemma hela dagen och dö men sen kom vi fram till att vi skulle på bio istället! Så vi fixade skjuts till Heron city och såg filmen LOL - riktigt bra tjejfilm! 

Tre bilder från ikväll när vi cyklade hem ifrån Linn. 

Antonia: midsommarafton

Hejsan! Våran midsommarafton igår firade vi med Nora, Linn och hennes familj hos några bekanta. Vi åt massor av god mat och hade det kul. Självklart hade vi också kransar i håret! Kram 
Vet inte varför bilderna blev så små, men det får vara så nu. 

Sofia: midsommaroutfit

Hej på er! Idag är det ju perfekt väder för midsommarfirande så det är toppen! Vi kommer tillbringa den här dagen med Linn och hennes familj, det är planerat att vi ska äta en god middag och sedan sova i deras husbil i trosa, så det ser jag fram emot! Ha en mysig dag ♥

Antonia: om igår

Hej på er! Våran dag igår började med att Sofia och jag sov ut väldigt länge för att vi var så trötta, efter det skulle vi hämta våran lillebror på dagis med Linn. Vi hade det jätte mysigt med honom. Som avslutning på dagen hade vi picknik med jordgubbar och choklad - en bra dag. Nu ska vi fira midsommar! 
Fyra bilder ifrån pickniken igår kväll! 
 
    OBS! Glöm inte att vi svarar på era kommentarer under inlägget ni har kommenterat! 
 

Antonia: back on track

God morgon! Igår kväll kom Sofia och jag hem igen ifrån 5 roliga dagar på Gotland! Vi var som sagt där med konfirmationen och hade det ganska bra faktiskt, det klart vandrarhemmen vi bodde på inte var det lyxigaste men man vänjde sig. Vi gjorde allt möjligt faktiskt, från att 60pers springer ut klockan två på natten till att gå till kyrkan mer än vad jag gjort i hela mitt liv. Sen är det folk som har krossat fönster, startat en bil, klippt av sig håret o.s.v, haha. Lägger upp blandade bilder ifrån resan. 
Låter bilderna tala för sig själv! 
 
 

Antonia: idag kommer vi hem

Som rubriken säger: idag kommer vi hem ifrån Gotland! Vi har säkert haft det jätte bra de här senaste dagarna och nu kommer uppdateringen bli bättre, från och med imorgon! Puss & Kram 
Syster och jag!

Sofia: Fakta om solning!

Det är väldigt viktigt att använda solskyddskräm, inte bara för att det hjälper oss att få mindre rynkor utan också för att det gör oss brunare i längden och skyddar även mot hudcancer! Sen behöver man inte ha en kräm som har solskydsfaktor 50 utan det brukar räcka med 15-20. Men snåla inte med krämen, man ska smörja in sig varje gång med rejäla lager! Vilket jag måste bli bättre på... 


Antonia: angående kommentarer

Eftersom blogg.se har gjort om sin design kan man nu svara på kommentarer direkt under utan att klicka in på en blogg, det blir som en "konversation". Förstår ni? Det hade Sofia och jag tänkt att börja med. Så från och med nu gör vi så isället, nu vet ni! Hopas det också fungerar bra!

 
Bild på syster för några dagar sedan.

Antonia: Q/A

Här kommer lite svar på frågor för de som inte har en egen blogg!


Fråga: Har ni instagram??
Svar: Bara jag har det och där heter jag antoniawahren. :)

Fråga: Vad är det för ansiktskräm?
Svar: Den innehåller aloe vera och mattar ner huden. Den kostar 99kr på Åhlens. ↓



Fråga: Är ni enäggs?
Svar: (Hej, tack så hemskt mycket för det du skrev innan, kändes elakt att lägga upp det du skrev innan men det låter fruktansvärt hemskt och jag blev verkligen rörd.) Nu till svaret: Japp, det är vi! Kram

Fråga: Ser era komisar/familj bra skillnad på er eller blandar de ihop er ibland?
Svar: Våran familj och våra närmsta vänner känner såklart skillnad på oss, men ibland kan det väl vara lite svårt för de med om de ser oss bakifrån eller lite snabbt från sidan. Men t.ex lärare i skolan har svårt för det..

Fråga: Har ni samma vänner och hobbys?
Svar: Ja på båda frågorna. :) 

Fråga: Hur långa är ni?
Svar: Sofia är 172cm lång och jag är 171cm lång, skulle gärna var några centimeter längre!


Sofia är inte så där mycket längre än mig i verkligheten utan det var en liten uppförsbacke. Bilden är i alla fall ifrån skolavslutningen. 

Sofia: Nu åker vi!

God morgon! Idag åker vi till Gotland med konfirmationen! Det kommer bli väldigt roligt hoppas jag. Vi kommer tillbaka igen på onsdag och man får inte ta med sig egna datorer så vi kommer fixa några tidsinställda inlägg åt er så att ni har någonting att läsa. Ha det så bra nu när vi är borta, kram. ♥

De här bilderna tog vi i torsdags på mig. 



Sofia: varm dag

Hej!Hela eftermiddagen har vi legat och solat, ätit vattenmelon och lyssnat på musik- härligt! Men nu tvingade vi varandra att gå in och börja packa inför imorgon, det börjar bli dags att börja med det nu..

Tre bilder från våran korta springrunda imorse! 

Antonia: gotlandsresa

Hejsan! Sofia och jag sitter och planerar dagen lite. Vi ska strax gå ut och springa (var ett tag sen nu) och sen måste vi börja packa resväskorna för imorgon åker vi till GOTLAND med konfirmationen! Behöver fixa masor av saker inför det så bäst att börja nu. Kram på er så länge! 

Två bilder på mig från igår. 

Antonia: long day

Heej!Ja ni, våran dag har i stort sett likadan ut som igår: konfirmation hela dagen och nu på kvällen ska vi titta klart på filmen vi började på igår och även smaska på lite godisbilar. Kram på er.

Såhär var Sofia klädd idag. 

Sofia: konfirmation

Jag och Antonia gick upp tidigt idag igen eftersom vi har konfirmation hela dagen, så vi kommer väl leka lite, gå på gudstjänst och allt det där vanliga! Ha det bra! Kram



Lite bilder på miiig som syster tog på mig igår!

Sofia: Våran dag

Hejsan! Hur har eran dag varit? Att spendera en hel dag med sina bästa vänner kan inte bli mer är bra, så vi har haft en great day! ♥ Nu ska vi ladda batterierna inför imorgon genom att titta på ännu en film, jag menar vad ska man annars göra såhär på kvällskvisten?



Såhär gick Antonia runt idag, den nya tröjan var på!



Sofia: New stuffs

Här kommer bilder på gårdagens shopping som vi lovade, vi är riktigt nöjda! :)
// bikini -H&M // ansiktskräm -Åhlens // mascara -H&M // pilotbrillor -Lindex // shorts - GinaTricot // linne med öppen rygg -GinaTricot //

Sofia: THREE

Hejsan! Antonia och jag är uppe tidigt för att vi tydligen har konfirmations möte hela dagen, fick reda på det igår kväll.. Så nu är det bäst att vi börjar fixa oss så vi hinner i tid. Kram på er!



Tre bilder på mig i väntan på att Antonia skulle bli klar hos tandläkaren!

Antonia: movie-time

Nu är det dags för oss att titta på en film för att fördriva tiden lite, visst känns det fortfarande konstigt att inte ha så mycket att göra på dagarna? Slänger upp några bilder på mig från idag. Ha det fint!




Antonia: till Nyköping

Hejsan på er! Imorse åkte vi in till Nyköping för att fixa till min tandställning, så nu har jag tandställning på underkäken också och det gör ap ont.. :( Efter det drog Sofia och jag till stan och vi fick med oss massor av nödvändiga saker, bilder kommer upp imorgon! Puss & Kram

Sofia: Äppelpaj

Hejsan! Jag och Antonia har stått i köket i en timme och bakat äppelpaj, den blev väldigt lyckad och supergod! ♥ Nu är vi mätta och dags för filmmyyyys. KRAM

Antonia: dress

Ni har fortfarande inte sett ordentliga bilder på hur jag såg ut på skolavslutningen, klänningen beställde jag ifrån Nelly.com.

Antonia: yesterday

Lite om igår: Vi var ju på Morfars sommarstuga hela dagen och passade våra småsyskon också. Det var faktiskt riktigt mysigt att komma iväg och fira Morfar som även fyllde år. Internet strulade igår kväll och sen har Sofias och min dator fått ett virus (!!) så därför bloggar vi nu. Hoppas ni det hade det bra. ♥

Klappade på fåren som var lite för tama, blev lite rädd där i början..




Sofia: sommarstuga

Godmorgon! Om ett tag åker vi upp till en sommarstuga med släkten, där ska vi laga god mat och efterätt! Så vi lär tillbringa hela dagen där, mysigt. Synd att det inte är soligt för i sånna fall skulle jag kunna ligga och sola men icke. Ha det bra, kram!
Sålänge bjuder jag på lite bilder på mig och Antonia!





Antonia: om gårdagen

Hej! Igår var det en lång dag, det var ju inte mindre än våran skolavslutning! Sen så tog våran storasyster studenten, vi fikade i massor, träffade kusinerna och åt middag på en jätte dyr restaurang - trevligt! Här kommer några bilder från igår. KRAM
Förberedelser inför skolavslutningen!
Taggade tjejer påväg till skolan.
Glad storasyster efter studenten.
OBS! Håll utkik, massor av flera bilder kommer upp senare idag.

Sofia: min skolavslutningsklänning

Hejsan! Idag är det den årliga Trosa marknaden som vi såklart kommer gå på. Så vi och storasyster cyklar till Trosa och kollar runt där. Såhär såg jag ut igår på skolavslutningen:





Gladiatorsandaler, blommig klänning och lockat hår - vad tycker ni?



Antonia: Länkbyte

De här två söta tjejerna är också tvillingar och driver en blogg som jag tycker ni borde klicka in på!
www.evelinalexandra.blogg.se


Antonia: brännbollsturnering

Hejsan! Sofia och jag har precis kommit hem från brännbollsturneringen med hela skolan, trodde jag skulle dö av värmen där ett tag.. Nu håller vi på att duscha, packa väskorna och sen dra till Moa för övernattning. Vi ska nämligen förbereda oss för SKOLAVSLUTNINGEN imorgon - woho!


Såhär såg jag ut tidigare i veckan.


Antonia: sveriges nationaldag

Hej på er! Sov länge imorse och vaknade upp av sol - hur mysigt som helst. ♥ Hoppas det håller i sig under dagen och på fredag (skolavslutning). Vi är ju i alla fall lediga idag eftersom det är nationaldagen och vi ska strax laga lunch, vara med lite kompisar och se vad dagen leder oss. Kram
Två bilder på syster från igår.

Antonia: Q/A

Kommentar: Hej! Jag har inte följt er blogg så länge så tänkte ställa några frågor om det är okej? :) Kram
SVAR: Klart det är! Här kommer svaren. Kramar :) 
Fråga 1: Vilken klass går ni i?
Svar: Vi går i åttan (inte länge till!).
Fråga 2: Hur gammal är er lillasyster? Har ni fler syskon?
Svar: Hon är fem år gammal, och ja det har vi. En storasyster (20år), en lillebror (4år), en halvstorasyster (20år) och sen har vi såklart varndra.
Fråga 3: Är era föräldrar gifta eller skilda?
Svar: Våra föräldrar är skilda.
Fråga 4: Är någon av de tillsammans med någon annan?
Svar: Ja, både våran pappa och mamma är det.
Fråga 5: Vad gillar ni att göra?
Svar: Vi älskar att shoppa, vara med kompisar, äta och sola.
Fråga 6: Umgås ni alltid med samma personer, eller har ni liksom "egna" kompisar också?
Svar; Vi umgås alltid med samma personer båda två.
Lägger också upp en bild på mig som vi tog för några veckor sen men aldrig lagt upp.

Antonia: last tuesday

Heej! Vi har precis ätit och ska nu sätta oss och kolla på film, igen. Haha, vi utnyttjar bara vår lediga tid. Hoppas ni mår bra, för det gör jag! ♥ Kärlek till er.
Me today.

Antonia: cozy

Nu ska vi kolla klart på en film det sista vi gör den här dagen. Sen ska jag gå och lägga mig med gott samvete för att jag fick reda på mina betyg i engelska och matte idag, och det kändes riktigt bra! ♥
Två bilder från idag. Tröjan och shortsen är made by me - stolt!

Antonia: sista måndagen denna termin

Hejsan allesammans! Hade en kort dag i skolan för att det som sagt var utklädningsdagen. Eteråt drog vi hem till Linn, kollade på TV i timmar, åt och pratade - det vanliga alltså. Vi kom hem för en liten stund sen bara och åt middag det första vi gjorde. Vad har ni gjort denna måndag?

Idag hade jag på mig en armlös skjorta, ljusa jeans och klocka!

Sofia: American pie

Imorgon i skolan har vi "utklädningsdag" då man får klä ut sig till vad som helst, men vi är så tråkiga så vi orkar inte, hehe. Förra året var jag och Antonia ängel och djävul i alla fall. Nu ska vi efter en lugn dag sätta oss och titta på en American pie film! Kram
Eftersom vi går omkring helt ofixade får ni en härlig bild på mig istället!

Sofia: söndagsångest

Hejsan! Idag fick vi äran och passa våran lillasyster, så vi har målat naglarna, haft picknick och cyklat till lekparken! Myspys. Snälla storesystrar hon har, eller hur? Nu ska vi titta på Justin Bieber filmen med henne! Haha, hoppas ni har det bra

Sofia: hemma hos Moa

Hejsan! Imorse skjutsade mamma oss till Moa, vi har lockat håret på varandra för att se hur vi ska ha det på skolavslutningen! Så nu är det bestämt. Ni får se hela outfiten efter skolavslutningen. Nu ska vi äta nudlar och titta på film, mysdags!

Bilder på mig med lite lockigt hår!

Sofia: hemma

Vad gör vi denna fredagskväll då? Ingenting, bara vara hemma och nörda OTH. Men det är mysigt det med! Hoppas ni har det bra
Såhär enkelt gick jag omkring igår!

Sofia: under my umbrella

Hej! Trist väder vi har idag eller hur? Det är då man ska sitta inne och titta på film, och det är precis det vi gör- kollar på massor av OTH (onetreehill) avsnitt! Inget plugg för oss idag. Underbart.

bloglovin
RSS 2.0