Levis shorts

Något jag verkligen vill ha i sommar är ett par levis shorts! Så.himla.snyggt. Jag vet att det finns ett par på urban outfitters hemsida, är det värt att klicka hem ett par redan nu? Här hittar ni de! xx 

mysdag = mysbilder

Vaknade vid tolv idag så tog en riktigt skön sovmorgon! Sen ställer man ju om klockan idag så då blev jag extra förrvirrad och trodde jag vaknade klockan ett! Hur som, idag skiner solen så det gör en lite extra glad. Någon som är ledig och vill hitta på något!? Lateeer
 

Q/A part 2

Har ni kik? Vad heter ni där? 
svar: Ja det har vi, vi heter bara antoniawahren och sofiawahren :) 
 
Favorit maträtt? 
svar: Vi har ingen absolut favorit maträtt men något vi gillar väldigt mycket är olika pastarätter och lax! 
 
Favorit mascara? 
svar: Den vi använder nu heter Lóreal paris volume million lashes och den tycker jag funkar jätte bra! Dock har det kommit in många nya mascaror på senaste tiden som t.ex maybellines rocket mascara så den ska vi nog testa på härnäst! 
 
Vad har ni för betyg? Alltså A, B, C, D, E och F? 
svar: Vi har ett D, två stycken C och så fjorton stycken B. Men förhoppningsvis kommer vi höja två - tre B till ett A! 
 
Gillar ni Beyonce och i så fall ska ni gå på hennes konsert? 
svar: Ja Beyonce har ju väldigt många bra låtar! Nej det ska vi inte.. 
 
Vart har ni köpt era stentvättade jeans? 
svar: De beställde vi ifrån Nelly :)
 
Skulle ni kunna ha sotade ögon någon gång? 
svar: Hehe vi brukar vanligtvis inte använda ögonskugga så mycket utan det är nu på den senaste tiden som vi börjat ha lite naturlig ögonskugga, men det skulle jag absolut kunna tänka mig att testa på! Men då måste vi köpa lite nya paletter eftersom vi inte har så mörka färger :) 
 
Vad tycker ni om Dr.martens? Snygga/fula? Skulle nu kunna tänka er att köpa ett par? 
svar: Jag tycker det är assnyggt med folk som har det! Fast jag själv har ingen tanke på att köpa ett par, men om vi skulle FÅ ett skulle jag ju inte tacka nej, haha..
 
Varför träffar ni aldrig eran pappa? Har ni någon kontakt med honom? 
svar: Vi har aldrig bott hemma hos honom permanent och har aldrig riktigt kallat honom för pappa, men när vi var små åkte vi till honom emellan åt och sov där en natt ungefär och sen tog det längre och längre tid tills vi träffade honom och idag var det flera år sedan sist. Men vi har pratat om att träffas fast det blir aldrig riktigt så, men vi brukar smsa varandra på högtider, som julafton och födelsedagar. :) 
 
Dricker ni? 
svar: Nope
 
Snälla snälla skulle inte ni kunna komma på besök i Örebro? Skulle så gärna vilja träffa er och få en autograf eller två? 
svar: Åhh men gud så smickrade vi blir!! Tyvärr brukar vi inte åka till Örebro och det skulle nog mest kännas lite pinsamt att åka dit eftersom så många antagligen inte skulle komma.. haha 
 
Har ni någon förebild? 
svar. Kenza! LÄTT 
 
Varför bestämde ni er för att blogga? 
svar: Det var faktiskt våran kompis Sara som tyckte vi skulle starta en blogg tillsammans så vi tänkte att vi kunde testa, och nu är vi fast! Haha 
 
Jeans eller kjol? 
svar: Utan tvekan jeans! Men jag önskar jag kände mig bekvämare i kjol eftersom det också kan vara väldigt snyggt!
 
Om ni fick välja skulle ni hellre vara tvillingar eller inte? 
svar: Jag är jätte nöjd med att vara tvilling faktiskt! Men jag har så svårt att föreställa mig ett liv utan en tvilling så det skulle vara spännande att testa på det en dag eller två ^^
 
Vad är det bästa med att ha en tvilling? 
svar. Helt klart att man kan prata om ALLT och förstå varandra så bra som vi gör! 
 
Vad är det sämsta med att ha en tvilling? 
svar. Jag måste väl erkänna att det är lite jobbigt att dela på allt hela tiden, att jag måste vänta en dag på att få använda de där jeansen och att vi måste anpassa oss efter varandra när vi sminkar oss och sånt. 
 
Tycker ni att det är jobbigt att ses som en person när ni egentligen är två individer? 
svar: Ja vi tycker det är lite jobbigt ibland faktiskt, fast om någon kallar oss för "tvillingarna" är det bara för att det är enklast och vi blir ju inte så jätte arga precis, men vi vill hellre att de säger våra namn :) 
 
Har ni ofta samma åsikter om saker? 
svar: Ja oftast! T.ex att båda gillar en tröja och tycker si och så om den personen men det händer såklart att vi också är oense. 
 
Ska ni på bal? Vilka klänningar ska ni ha då? 
svar: Ja det ska vi, vi har ju sålt salami med klassen för att få ihop pengar till en bal! Vi har beställt en varsin klänning redan men vi vill inte riktigt avslöja hur de ser ut än! Men båda är ganska enkla, axelbandslösa långklänningar! 
 
Vad är det viktigaste på en kille? 
svar: Helt ärligt måste han ju se bra ut, det tycker nog alla fast det säger att det är insidan som räknas! Men han får ju inte vara ett svin bara för att han ser bra ut, utan han ska såklart vara omtänksam och snäll och sånt. Men det viktigaste är nog ändå att man vågar vara sig själv och har roligt tillsammans! 
 
Kollar ni på Vampire Diaries? 
svar: Nej det gör vi inte
 
Vad vill ni göra i framtiden? 
svar: Jag skulle så gärna också vilja ha svar på den frågan för just nu vet jag inte, men jag tycker det är jätte roligt att fota, bli fotad och hålla på med mode och skönhet! 
 
Vem föddes först av er? 
svar: Vi föddes med kejsarsnitt och då var det bara några få sekunder mellan oss, men Antonia föddes först! 
 
Är ni alltid tillsammans? 
svar: Ja det är vi, hemma kan vi ju göra saker för oss själva men t.ex i skolan är vi alltid tillsammans. 
 
Var får ni all inspiration ifrån till bloggen/mode? 
svar: Vi kollar runt på MASSOR av olika bloggar och inspireras mycket av deras bilder och kläder så jag skulle säga mest ifrån bloggar! 
 
 
Pjuuh, det var det! Hoppas att ni fått svar på det mesta nu i alla fall! Och tack för allt fint ni sagt ♥
 
 

Påskafton

 
Heej! Åhh vad det blåser idag! Det är inte så bra när man ska ut och fota, haha. Vi har inte gjort något speciellt idag faktiskt, försöker planera vårat lov lite så vi gör lite saker. Det blir så lätt att man säger "Åh vad mycket jag ska göra nu under lovet" och så slutar det med att man mestadels sitter hemma.. haha. Vill ni förresten att vi ska svara på den andra frågestunden idag eller imorgon? :) 

Urban Outfitters

Valde ut några favoriter hos urban outfitters, kollar runt lite på kläder eftersom jag skulle vilja köpa en ny tröja. Alla dessa skulle passa bra! haha 
 
Hej på er! Såhär den första dagen på lovet tog vi det lugnt på förmiddagen och träffade en kompis nu på kvällen. Den känns verkligen så himla skönt med lov just nu ♥ Igår blev det att vi inte bloggade eftersom vi inte kände oss sugna på det alls, idag har vi heller inte varit så jätte aktiva men imorgon ska vi försöka fota lite åt er! 

Q/A part 1

Vart bor ni? 
svar: Vi bor i en liten liten by som kallas Vagnhärad, det ligger nära Trosa. Ni kanske inte vet vart det är men det ligger ungefär en timme ifrån Stockholm! 
 
Vilken linje ska ni välja på gymnasiet? Och ska ni gå samma? 
svar: Vi har sökt till samhälle - media på John Bauer, och ja vi ska gå samma, det skulle kännas jäääätte konstigt att gå olika haha. 
 
Har någon av er någon gång känt att det är pinsamt att se likadan ut som en annan person? 
svar: Förrut tyckte jag att det var jobbigt att få så mycket uppmärksamhet på stan, t.ex att vi hör hur folk viskar ibland och att de kollar lite förvånat på oss båda, men nuföriden känns det inte alls jobbigt och absolut inte pinsamt. :) 
 
Hur tycker ni att man ska på klädd i sommar? 
svar: Det finns väl inget SKA gå klädd tycker jag men det jag tycker är snyggt är ett par jeansshorts och en snygg tischa. Jag gjorde ett collage med två förslag! 
 
Vilket program använder ni när ni ska sätta ihop collage på datorn? 
svar: Vi använder oss bara av picmonkey.com :) 
 
Har ni något bra träningstips ni vill dela med er av? 
svar: Eftersom vi själva inte är så jätte duktiga på att träna så har vi tyvärr inget speciellt bra tips, men som ni säkert vet är det viktigt att äta nyttigt, och det vi brukar göra är att äta nyttigt men ändå gott. Som t.ex bananpannkakor med kesella och bär! 
 
Blir ni aldrig avundsjuka på varandra? 
svar: Jo ganska ofta faktiskt! Vi får ju inte alltid exakt samma resultat i skolan och då blir man lätt avundsjuk om den andra fått bättre. Sen ser vi inte exakt likadana ut kroppsmässigt heller, så det är något man kan blir lite avundsjuk på..
 
Har ni likadana personligheter? 
svar: Helt likadana personligheter har vi ju inte men jag tror att folk som känner oss kan svara på den frågan bättre än vad vi kan. Men jag har hört att jag (Antonia) pratar lite mera i vissa sammanhang!
 
Vad är det bästa ni vet? 
svar: De bästa jag vet är när jag är med kompisar på sommaren och vi har cyklat någonstans eller fikar i solen och vi har det jätte roligt och jag är helt bekymmerslös. 
 
Favorit årstid? 
svar: SOMMAREN! 
 
Godis / chips? 
svar: Man får inte välja båda på samma gång eller? ^^ Men i sånna fall måste jag säga godis!
 
One direction / Justin Bieber? 
svar: Ingen mer än den andra egentligen, men lyssnar nog mest på Justin. 
 
Roligaste ämne i skolan? 
svar: Det beror helt och hållet på vad man gör just då, men hemkunskap, engelska och slöjd är roligt! 
 
När fyller ni år? 
svar: Vi fyller år den 14 Januari :) 
 
Vad heter era föräldrar och hur gamla är de? 
svar: Våran mamma heter Isabel och är 43 år, våran pappa heter Mats och helt ärligt vet jag inte hur gammal han är eftersom vi inte träffar honom, men lite över 50 skulle jag tro. 
 
Vad heter era syskon och hur gamla är de? 
svar: Vi har en lillebror på 5 år som heter Aron, en lillesyster som heter Alfa och är 6 år, en storasyster som heter Viktoria och hon är 20 år gammal och sen har vi en halv-storasyster (som vi heller aldrig träffar) som heter Linnea och är 20 år hon med. 
 
Hur långa är ni och hur mycket väger ni? 
svar: Sofia är 172cm och jag är 171cm, och det var det ett tag sen vi vägde oss men jag skulle gissa på 53kg ungefär. 
 
Bråkar ni ofta? 
svar: Haha ja varje dag ungefär, fast det blir ju att vi tjaffsar och så går det över efter en timme. 
 
Vad har ni för kamera? 
svar: Vi har en Nikon D3000, men skulle sååååå gärna vilja ha en lite bättre! 
 
Vad heter ni i mellannamn? 
svar: Antonia heter Alexandra i mellannamn och Sofia heter Magdalena i mellannamn. 
 
 
Så nu känner jag att det räcker med frågor, ni kanske inte orkr läsa mera, haha. Men om ni känner att ni undrar något mera kan ni fortsätta fråga eftersom det blir en del två också! 

NYC

stentvättade jeans - dr.denim // NYC tröja - Cubus (lånad) // klocka - Ur & Penn // converse på fossingarna

Curly hair today

Hej! Visst är det fint väder idag? Det gör att man blir så mycket gladare! Dock har jag blivit förskyld och känner mig inte helt frisk så det är inte lika roligt.. Snart ska vi träffa två kompisar och gå runt och dela ut kakor som vi sålt med klassen, men först Top Model (har inte hunnit titta på det än..). Kram så länge
 

Let´s go

Vi tänkte att det skulle vara roligt för er om vi kör en frågestund! Eller vad säger ni? Vi svarar på frågorna under påsklovet i ett inlägg då vi har mycket tid så frååååga på om allt möjligt! 
 
Hallå mina fina! Nu under kvällen gick vi ut med en kompis på en powerwalk/springtur på över en timme (ja ni läste rätt, blev lika förvånad själv faktiskt). Men det var väldigt skönt! Så vi stressade som galningar innan för att hinna laga mat och förbereda oss inför skolan imorgon, men nu ska jag ta det lugnt och duscha. :)) 

Ljusa upp dina bilder

Vi brukar vanligtvis redigera våra bilder genom att ljusa upp de, ni ser två exempel ovan och visst blir det MYCKET bättre? Därför tänkte vi tipsa er och visa hur vi gör! 
 
  1. Gå in på picmonkey.com (en onlinesida). 
  2. Klicka på "Edit a photo" och välj din bild. 
  3. På menyn till vänster finns det något som heter "Exposure", klicka på den!
  4. Nu brukar vi dra upp brightness (ungefär till 20), highlights (ungefär till 15) och till sist brukar vi lägga till shadows (ungefär till 5) för att få till lite kontraster.
  5. KLART!  
 
 

swimsuits by H&M

Även fast det känns som fel säsong att blogga om bikinis har jag själv sätt bloggar som gjort det, därför klickade jag in på H&Ms hemsida och hittade dessa tre snygga bikinis. Jag och syster är väldigt sugna på den första, vad tycker ni - är det för tidigt att köpa en bikini? Eller är det bäst att passa på medans storlekarna finns?

25 mars 2013

Hallå sötnosar! Våran dag idag har varit ganska så lugn, och även nu har vi inte så mycket att göra - sköönt. Förresten är det Top Model final idag (!!) men eftersom vi inte har 3:an får vi kolla på datan imorgon.....
 
 
På tal om lite roligare saker ville vi bara visa vårat underbart goda mellanmål, egentligen borde man väl göra våfflor idag (eftersom det är våffeldagen) men vi åt en i skolan istället. Vi varvade vanilj kesella, krossade flingor, hallon kesella och frusna hallon & blåbär - det blev SÅ gott, kändes mera som en efterrätt faktiskt. ♥

Hur ni tror att vi ser ut vs. hur vi egentligen ser ut

Alltid när vi tar bilder slutar det med en eller flera blir oseriösa, här är bara några av exemplerna. Haha.. 
 
Hallå på er! Jag känner mig fortfarande mätt efter våra bananpannkakor, men trots det ska jag snart äta middag. Ni kanske inte visste det om oss men vi äter väldigt mycket och väldigt ofta fakiskt, hehe. Förövrigt har vi en mysig kväll med extra lite ångest över skolan, eftersom vi vet att det är fyra dagar i skolan och sen lov. ♥

Cozy

 Gått omkring med myskläder hela dagen // våran mumsiga mellis - bananpannkakor (mixa ihop två ägg, 1 dl havregryn och en banan. Som topping har vi hallon kesella och bär) 
 
Hejsan vänner! Våran dag har sett ut som en typisk söndag, goda måltider och vilat upp oss inför ännu en vecka med skola. Ska bli skönt med en vecka lov sen. Har några av er lov redan nu kanske? Nu tänkte vi måla naglarna och duscha - som vi alltid gör på en söndag. Hörs finisar! xx 

Roses

När vi var på IKEA köpte vi ett nytt super sött påslakan som vi länge velat ha, några nya vita kuddar och ett vitt dra-på-lakan. Hur tycker ni att det blev? Rummet blev mycket ljusare nu så vi båda är väldigt nöjda!! Ha en fin lördag allesammans! PUSS 

Tjugotredje mars

Vi sprang in lite snabbt och köpte ett nytt transparent löspuder och några paletter ögonskugga inne på Skärholmen innan vi fortsatte till IKEA. 
 
Hejsan alla fina! Imorse blev vi väckta vid åtta då mamma sa att vi skulle åka till IKEA, så vi har gått omkring där hela dagen och köpt lite fina saker til våra rum. Vill ni att vi ska visa er hur det blev sen? Nu har jag och syrran precis fikat lite och vi funderar på att gå ut och leka med småsykonen! Ha det bäst ♥

TGIF

Hola fellas! Dagen idag försvann hur snabbt som helst, och dessutom är det fredag också! Bättre blir det ju inte! Vi har inga speciella planer för helgen men det gör inte mig så mycket. Vi visade ju den här tröjan som ni ser ovan i ett tidigare inlägg men det är ju så himla söt så vi det fick bli några till bilder idag med. Hur mår ni? Bra hoppas jag! xx

Hett just nu!

Tänkte att vi kunde lägga upp en liten "inne - lista" inom mode just nu! En "ute - lista" struntar vi i eftersom vi tycker att det finns inget man absolut inte kan ha på sig, bara man själv tycker det är snyggt och man trivs i det. Men alla modeintresserade - KOLLA HIT! 
 
Svart vitt - vi själva tycker det är väldigt inne med randigt och svart vita kläder och det har vi börjat se mer och mer på senaste tiden. Matchas snyggast med något enfärgat svart eller vitt plagg.
 
Kakigrönt - Okej, att färgen kakigrön är modernt är väll ingen nyhet precis men det är så himla snyggt på alla möjliga vis, jackor, byxor, nagellack, västar - you name it! 
 
Vitt & sött - Jag tycker det är jätte fint med vitt, gulligt, spets och romantiska plagg nuförtiden. Både vita jeans och fina blusar. För att få den ultimata looken, matcha med grått, beigt och mera vitt. 
 
sweatshirt - Och sist (men absolut inte minst) kommer vi till de moderna collegetröjorna, passar så bra nu i vintern med tajta jeans eller till sena sommarkvällar med kjol och converse. För att tuffa till det lite skulle jag rekomendera slitna baggie - jeans (eller shorts), en slarvig knut och ett par brillor. 
 
♥♥♥
 
 

Hektisk dag

jeans - dr.denim // tröja - bik bok // skinnjacka - modekungen.se // scarf - uffessakerochting.se // väska - melba.se // boots - skopunkten // halskedja - H&M
 
Wazzup ya'll? Igår hann vi inte med någon bloggning alls eftersom att vi inte kom hem förrän sent på kvällen, vi hade i alla fall en väldigt bra dag med våra tjejor! Idag har vi också haft våra engelska speach och det kunde inte gått bättre! Just nu är jag väldigt lycklig. Hur mår ni våra fina läsare? xx

New bag

 
Kolla vad som kom hem till oss idag! Våran väska som vi beställde för nästan en månad sen, kommer ni ihåg att vi bloggat om den? Den känns lite Celiné liknande och jag tycker den är as snygg så vi är verkligen nöjda! Dock är den lite mindre än förväntat men det gör inget. Ni kommer såklart få se bättre bilder på den i en outfit men nu när det är snökaos ute får det vänta. Den kostar 499kr och kommer ifrån melba.se. Vad tycker ni?

Long day

söt blus (lånad) - Cubus // jeans - gina tricot // klocka - Ur och Penn
 
Hej på er! Hela denna tisdagsförmiddag satt vi nior och kämpade med det Nationella biologi provet, jag vet faktiskt inte om det gick så bra men jag är mest glad att det är över, haha.. Vi har massor av jobbiga saker denna vecka men vi ska försöka så gott de går att uppdatera er! Förövrigt har värden blivit vit igen och det har snöat konstant hela dagen, varför?! VARFÖR!? Åhh..  

Take me back

Det är dagar som de här man längtar tillbaka till... ♥


White

Helt ärligt känns det lite "klyschigt" att ta sånna här bilder, som om jag tror jag ser as bra ut.. haha
 
Hej mina fina ♥ Nu ska vi ta en dundergod chokladboll och fika med lite té, efter det tänkte vi bestämma morgondagens kläder, vi har nämligen fått låna jätte fina tröjor av våran vän Linn! Hoppas ni har en bra söndag så hörs vi igen imorgon. 

You got me begging for more

Hallå där! Sofia och jag har hunnit med lite plugg idag med och försöker komma på vad vi ska göra med resten av söndagen. Kommer antagligen vila upp oss och  ha en "ta hand om oss dag". Förresten har jag nu beställt en balklänning (!!) och vi kommer antagligen beställa Sofias med, åhh. ♥

Chocolate chip cookies

Go kväll peeps! Dessa godbitar har vi bakat idag, med mörk choklad och nötter. Dock haaaar vi gjort godare förrut så jag skyller på receptet, haha. Annars har vi pluggat en massa idag och ska nu gå ut på en promenad så vi kommer ut idag, även fast solen just gått ner.. Till middag blir det hemmagjord pizza framför en film som går på fyran halv tio (tips). Ha det supermysigt ♥
 
PS: Gillar ni våran nya header? Det är en ganska enkel tillfällig tills vi hittat på en snyggare. 

En rosa dröm

Lite detaljer ifrån Antonias rum hur det ser ut nu. 
 
Godmorgon finisar! Jag och Antonia har suttit hela morgonen med att kolla runt lite på inredning till rummet, mitt absoluta drömrum ska vara mycket vitt, rosa och fluffigt med härliga kuddar och mysiga mattor. Men huvudsaken är att det ska vara ljust och fint! Åhh måste prata med mamma om att beställa hem åtminstone ett nytt påslakan och en sängkappa! Hur ser erat drömrum ut? xx 

Två val, ett par jeans

Hejsan mina pinglor! Idag är det fredag och det glädjer mig enormt, även fast detta har varit en lugn vecka är jag väldigt skoltrött nuförtiden. Allt känns bara lite extra jobbigt, sen vet jag att vi även kommer att få en hel hög med läxor, muntliga redovisningar o.s.v nästa vecka. Men jag räknar ner dagarna nu till nästa lov kommer! Det är ju typ.. snart?! Hur ser era planer ut för helgen förresten? xx
 
- Nu ska vi gå ner till några kompisar och ha en mysig filmkväll! 

Basic thursday

Allt jag har på mig kommer ifrån Gina, haha. 
 
Hejsan mina vänner! Vi hade verkligen ingen lust att fota idag, men tillslut lyckades jag bli övertygad så nu fick det bli lite bilder på Antonias klädval för imorgon. En ganska enkel men snygg outfit, huvudsaken är i alla fall att man känner sig bekväm! Vi är ensamma hemma idag så nu måste vi börja med maten (seeegt). Kramis 

Undies

Det kanske är lite ovanligt av oss att tipsa er om underkläder och liknande. Men jag tycker att H&M har fått in så himla många söta! Den längst ner till höger skulle jag gärna vilja köpa, men vi får se hur det ligger till i plånkan, hehe. Nu ska vi gå och äta lite middag, kram på er. xx

Outfit

Här ser ni (som lovat) en outfit på våra nya jeans och den nya döskallescarfen! 
jeans - gina tricot // tröja - cubus (lånad) // skinnjacka - modekungen.se // scarf - uffessakeroching.se // väska - scorett // klocka - ur & penn 
 
Hej! När vi tog dessa bilder var det minusgrader och kallt så NEJ det här har jag inte haft på mig idag när jag var ute, haha. Annars är det väldigt lugnt och skönt eftersom vi  inte har några läxor alls, men däremot väldigt stressigt i skolan med många och stora projekt på gång.. Kram 

New in from Gina tricot

Här ser ni våran senase beställning som kom igår. Jeansen är inte riktig så mörka i verkligheten som på bilden men de satt as bra, vilket betyder supertaja och lagom långa. haha.. Den randiga tröjan var jätte mysig och kommer användas nu i veckan. Båda kommer ifrån Gina Tricot. 
 
Imorgon tänkte vi lägga upp en outfit med jeansen och scarfen så kika in här igen! Nu blir det Top Model ♥♥ 
 

dödskalle scarf

Den här populära scarfen kommer sitta finfint med en svart skinnjacka i höst! Tycker att en sån liten detalj som en scarf kan göra mycket för en outfit, finna att köpa en likadan här. Gillar ni den? Vi är jätte nöjda! Kram
 
- update: Ännu ett paket änlände precis, åhh så glada just nu. Det får ni se imorgon!  

Monday

jeansskjorta - Bik Bok (lånad av Linn) // stentvättade jeans - dr.denim // halskedja - H&M // boots - skopunkten
 
Hola amigos! Dagen idag har bestått av vanliga lektioner och på eftermiddagen har vi bakat kladdkaka -myspys. Vi gick hem ännu en gång med solen som värmde och möttes sen av ett paket här hemma! Visar strax i ett inlägg. Hur som har vi inte heller några läxor att göra idag så vi är glada! Hur har eran dag varit? :) xx

Mobile photos

Här ser ni lite blandade Instagram och mobilbilder, glöm inte att följa mig på @anoniawahren. 
 
Hejsan finisar! Vi fortsätter våran slappardag framför TV:en men ska snart duscha och sen laga hamburgare till middag. Återkommer när vi har något mer att berätta. xx

Hakuna Matata

Här ser ni på ett ungefär vilka kläder jag planera att ha på mig imorgon. 
stentvättade jeans - dr.denim // skjora - JC // tröja - gina tricot // converse 
 
Sofia och jag har haft en rikigt slapparsöndag idag, borsett från att vi var ute på en springrunda lie tidigare. Men annars har vi bara kollat film, småpysslat i rummen och degat i soffan. Imorgon är det återigen måndag, men en dag närmare lovet ♥ 

Just orderd

Idag tog vi tag i lite saker och beställde hemma dessa plagg ovan, chansade lite med storleken på jeansen så vi får hoppas att de sitter bra! 
 
Förövrigt hade vi en jätte mysig kväll med pizza och massor av onyttigheter framför mello, tyckte ni rätt låt vann? Själv hejade jag på Anton eller Robin så jag är nöjd! Sleep tight. ♥

SATURDAY

Här sitter ja och chillar vid ett fönster, typ.
 
Hejsan på er! Vi har än så länge hunnit gå en morgonpromenad, ätit en gudomlig frukost, pluggat matte och planerat kvällen. Det blir nämligen mello - mys och pizza med två tjejer från klassen. Längtar! Kommer ni kolla på finalen? xx

decisions

-
Hej igen! Just för tillfället sitter vi och kollar på balklänningar, åhh de är så svårt! Och man vill ju ha den perfekta.. Nej nu ska jag duscha och laga middag efter det. Ha en mysig fredag. ♥

Strawberries

Hejsan alla fina! När denna dag var över gick vi hem med solstrålarna i ansiktet, så härligt! Det är till och med så att det värmer ♥ det måste väl ändå vara ett vårtecken? Nu sitter ja och syrran i soffan mätta efter en god mellis, inga läxor, inget planerat inför helgen, bara vila ut och ta det lugnt. Låter bra tycker jag. xx

Recension - transparent löspuder

 
Vi har nu testat på vårat nya transparenta löspuder i några dagar, och eftersom det var första gången för oss att testa på tänkte vi dela med oss av våra åsikter och skriva en recension om det! 
Den största anledningen till att vi köpte just ett transparent löspuder är att vi har tipsats om det för oljig och blank hy, vilket vi har. Sen skulle det ge en naturligare yta och inte se lika kakig ut. 
 
Vi brukar under dagen förbättra sminket med ett puder och upplever att det känns just kakigt och att det kan se lite för sminkat ut. Men nu när vi använt det här pudret blir det inte ALLS kakigt, påpudrat eller ser "onaturligt" ut. Så det här pudret är verkligen något vi tipsar för om ni känner som oss, att vanligt kompaktpuder blir kakigt. Transparent betyder då genomskinligt men vi kan se en aning av vithet när vi tagit puder, det är inget problem för oss så det är lugnt. 
 
Det här håller lika länge som vilket puder som helst och kostar 140kr, det finns olika märken att välja mellan på just transparent löspuder så när det här tar slut tänkte vi köpa ett annat märke. Men vi är i alla fall väldigt nöjda! Om ni sminkar er, är det löspuder eller kompaktpuder ni använder er av? Och vad funkar bäst för er?

Less is more

tröja - Cubus (lånad) // jeans - dr.denim // skärp - gina tricot // armband - StyleByTyra // converse på fötterna
 
Hej hej! Har mycket på gång nu i skolan så det tar på krafterna.. Men imorgon är det fredag och sen helg och det uppskattas. ♥ Vi har haft så mycket för oss att vi inte ens hunnit kolla på veckans Top Model avsnitt (haha), så det kommer vi göra idag! Åhhh bästa. Sitter förövrigt i sängen och äter geléhallon och pluggar lite, eller ja, sitter vid datorn mest...

Wanties.

Har satt ihop ett litet collage med saker vi gärna skulle vilja ha just nu! Skulle behöva ett par blåa jeans, en randig tröja att ha under en annan, en jeanskjorta, dödskallescarf till skinnjackan och militärjackan, gärna en vit snygg skinnjacka och en grym tjocktröja över jeans, kjol och som myströja. Åhh ♥
 

lace

Här om dan köpte vi också dessa fina pyjamas "set" för lite varmare dagar. Vi köpte det mest för shortens skull men linnerna var ju också lite gulliga, så vi är jätte nöjda! Ett linne och shorts kostar 149kr på H&M ♥

fjärde mars

Hallå där! Jag vet att det inte är så roligt att höra massor av ursäkter till varför vi inte bloggar så bra, så därför ska jag inte prata om att internet suger och sådär. Förövrigt rullar veckorna på och balen, skolavslutningen och sommarlov är numera i våra tankar varenda dag, längtar ♥ Nej nu ska vi göra lite matte medans vi fikar och kollar på lite TV. 

New

Imorse åkte vi en sväng till Nyköping tillsammans med familjen, härlig dag! Inne på H&M hittade vi denna fina topp för endast 99kr, kunde inte låta bli. Vad tycker ni om den? 
Vi fyndade också ett värmeskydd ifrån Tresemmé för 60kr och då fick man ett mousse på köpet! Inte för att jag brukar använda det men någon annan i familjen får säker användning för det! Torrschampoot har vi inte provat så tänkte testa på det. Sen har vi köpt ett nytt puder, transparent lös puder ifrån Lumene - ska tydligen vara bra för lite oljig hy. Nöjda är vi i alla fall! Hur har ni spenderat denna soliga söndag? xx

Skirt


Hejsan söthjärtan! Det var några dagar sen vi uppdaterade här så idag tog vi tag i det och slänge ihop en outfit till er! Jag har alltså inte gått omkring såhär utan tyckte bara att det blev en fin kombo. Fick lite inspiration ifrån Kenzas outfit som hon bar för några veckor sen. xx
 
- ikväll bli det vi som står för en god middag och melodifestivals tittande med båda systrarna! 

bloglovin
RSS 2.0