Antonia & Sofia: Q/A

Det har kommit några frågor om oss som tvillingar på senaste tiden så tänkte att de är lika bra att svara i ett inlägg! 

Hejsan tjejer! Skulle inte ni kunna lägga upp bilder från när ni var små? 
Heej! Jo absolut! 
'
 
Kan ni inte skriva lite skillnade / oskillnader på er? Ni verkar ha ungefär samma personlighet och stil, så det är lite svårt att se skillnad på er.. 
Haha ja jag förstår att det är svårt att se skillnad, vi har samma stil och vi gillar och ogillar samma saker. Men vi har i alla fall lite olika personligheter (även fast det inte märks), Antonia brukar oftast prata lite mera, och hon är även lite mer ordningssam och planerar mycket. Men vi är väldigt lika annars, vi båda är duktiga på att göra läxor, vi båda planerar kläder dagen innan och packar alltid väskan kvällen före. Haha det är så svårt att komma på men det är mest det! 
 
Det är smart att ni delar kläder eftersom ni har samma storlek och så men blir det aldrig tjafs om vem som ska ha vad? 
Jo det blir det, ofta. Men vi har lärt oss att reda ut det ganska så fort och vi vill att båda två ska vara lika "snygga" så då hjälper vi varandra tills vi båda är nöjda. :) 
 
Men om ni har ett nytt plagg, vem ska ha det först? 
Det brukar oftast vara en av oss som vill ha tröjan eller byxorna lite mer än den andra, så det är oftast den som får ha det först, men även där vill vi att båda ska se bra ut så vi kompromissar lite. Om Antonia har de nya jeansen får Sofia den tröjan och det skärpet som också ser väldigt bra ut. Förstår ni? 
 
Har ni aldrig något som bara är den enas? Blir ni liksom som två delar av samma person? Är alla era kompisar gemensamma eller eller har ni lite olika kompisar osv? Har någon av er pojkvän? Skulle det kännas konstigt för den andra i så fall? 
Haha även fast det låter konstigt delar vi på allt, alltså ALLT! Vårt smink, våra kläder, skor, jackor, pengar osv.. Fast för oss är det inte konstigt alls. Ja eftersom vi är så pass lika blir vi som två delar av samma person men vi gillar inte att bli kallade för tvillingarna utan vi är ju en egen individ. Vi har exakt samma kompisar, det skulle vara konstigt om det inte var så eftersom vi gillar ju samma saker. Nej ingen av oss har en pojkvän och det klart det skulle kännas liiite konstigt att en av oss helt plötsligt gör något annat medans den andra inte gör det, men vi kan ju inte hålla ihop med allt! Kram 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linnea

Ni är så fina! :)

btw, va med i min "veckans blogg" vetja! :)

Svar: Tacktacktack! Kram
Sofia & Antonia

2012-12-15 @ 23:13:29
URL: http://linneassvarld.blogg.se
Postat av: Moa

gud vad söta ni var när ni var små!! Nu me:D

Svar: Haha tacktack! Kram
Sofia & Antonia

2012-12-18 @ 21:52:21
URL: http://moaandlisa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för oss)

Din blogg eller liknande:

Din kommentar:

Trackback
bloglovin plusikassan.se
RSS 2.0