Sofia: Självförtroende

Jämför dig inte med andra!Det får dig bara att må sämre eftersom alla ser olika ut. Såklart att du kan ha förebilder men sträva inte efter att se ut som de gör. Det är sämre än vad man tror.

Var inte rädd för att misslyckas!Alla misslyckas flera gånger i livet, man lär sig av sina misstag. Så var inte rädd för att gör fel, det är en del av livet.

Våga säga nej! Att ta på sig för mycket börda och säga ja, fast man egentligen inte vill eller vågar säga ifrån är inte bra för självförtroendet. Våga säga vad du tycker och kör ditt eget race!

Tala inför grupp. Det kan vara sjukt pirrigt att prata inför bara sin klass, det tycker jag med. Men för att bättra på det måste man ju träna, våga och lära sig. Tänk på att andra också är nervösa.

Var dig själv. Det viktigaste av allt - var dig själv, ingen annan! Allt handlar om att våga utsätta sig för saker som känns lite jobbigt ibland, ha på dig den där tröjan fast någon slängt en elak kommentar om den visar hur stark du är, och gör så att du mår bättre inombords. Strunta i vad andra tycker!
Den här filmen såg vi för ganska länge sedan men den handlar om självförtroende och är väldigt bra.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Tack :)

Allt bra idag?

2012-02-02 @ 11:10:37
URL: http://jonnaalm.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Följas via bloglovin? Säg till när ni lagt till mig så lägger jag till er :)

2012-02-02 @ 12:50:17
URL: http://emmelieess.blogg.se/
Postat av: JOZ♡

sv: Aaw, tack så jätte mkt :D

2012-02-02 @ 14:58:26
URL: http://bedeliciious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för oss)

Din blogg eller liknande:

Din kommentar:

Trackback
bloglovin plusikassan.se
RSS 2.0