Sofia: nails, nails & nails

Jag har ju ganska korta naglar naturligt, lite synd för om man hade längre skulle det vara så mycket roligare och enklare att fixa de! Till exempel manikyr, när mina naglar blir lite långa går de av eller blir skivade på en gång, blää på det. Men det är väldigt fint med snygga naglar som en liten detalj, fixas med en tandpetare! Det tar ju sin tid men har man inget att gör så kan man ju alltid prova. Om ni går in på kategorien "naglar" så har vi några av de vi har gjort!

Kommentarer
Postat av: aliciajasmine

Hej! Jättefin blogg :) Hade blivit superglad om du ville kolla in min sen? :')Aktuellt i min blogg just nu:Tävling, vinn valfri suit of sweden mysdress: http://aliciajasmine.blogg.se/2012/january/vinn-en-suit-of-sweden-mysdress.html

Tjäna pengar på bloggen, det funkar prima och har tjänat ihop över 1000 kr: http://aliciajasmine.blogg.se/2012/january/money-money-money.html#commentförlåt om du inte ville ha tips om tävlingen och hur man tjänar pengar på bloggen..

2012-01-18 @ 21:12:44
URL: http://aliciajasmine.blogg.se/
Postat av: H a n n a

Mina naglar var förut ganska korta, skivades och gick av. Nu gör dom nästan aldrig de men dom är inte så super långa men sådär lagom! Jag använder depends myrrholja så ofta jag kan, helst en gång per dag, men nu är den slut som måste investera en ny. Sen så filar jag dom lite då och då och använder gunrys oliv nagelkräm som är bra för nagelbanden. Massera också naglarna kan hjälpa för då får man igång blodflödet eller nåt sånt och då kan dom växa lite snabbare. :)

Svar: Tack så mycket för tipset! Det ska vi prova, kram :)
Sofia & Antonia

2012-10-09 @ 13:28:11
URL: http://hannawestiin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för oss)

Din blogg eller liknande:

Din kommentar:

Trackback
bloglovin plusikassan.se
RSS 2.0