Antonia: dream it. wish it. do it.


Inlägget kom visst upp lite senare än tänkt, även fast vi tog bilder direkt efter att vi kommit hem från skolan, men den enda anledningen är för att vi har puggat o.s.v och sen slingat håret! Några få slingor la vi i håret mest för att mamma köpte en hel blondfärg och använder inte allt själv. Så nu sitter jag här nyduschad och väntar på att det ska torka. Kram 

Kommentarer
Postat av: Mikxki

Snygg outfit :)

Svar: Tackar! Kram :)
Sofia & Antonia

2012-09-25 @ 22:19:18
URL: http://mikxki.blogg.se
Postat av: anna

Hej, jag tycker ni har så fint hår, jag undrar vad för märke ni använder när ni slingrar ert hår? ni har sån fin naturlig färg:)och dessutom ser ert hår så hälsosamt och glansfullt ut så därför undrar jag även hur ni sköter om ert hår, shampoo,balsam, inpackning och sånt? borstar/kammar ni de4t varje dag? skulle vara snällt om ni skulle vilja svara men ni måste såklart inte hehe kram!

Svar: Hejsan :) Åh tack så jätte mycket!! Vi svarar gärna på frågorna. :) Vi brukat använda olika märken när vi slingar håret men just den här gången använde vi Lóreal paris. Shampoo, balsam och inpackningen varierar också. Nu har vi Elvital för torrt och skadat hår (fuktgivande är bra). Duschar gör vi varannan dag och tar bara shampoo i hårbotten (shampoo sliter på håret), och så en stor klicka balsam från öronen och neråt. Inpackning kör vi oregelbundet men det brukar blir någon gång i månaden. Efter varje dusch tar vi "leave in treatment balsam" som det heter och det är en kräm som man tar i blött hår för extra fukt och glans. Vi borstar håret morgon, kväll och någon gång där i mellan.
Nu blev det här ganska långt men hoppas det hjälpte och du förstod! Kram :)
Sofia & Antonia

2012-09-26 @ 00:20:38
Postat av: shoppis

Hej!

Checka in de nya platform sneakers på bloggshoppis.se

Svar: Hejsan! Ja det för vi gärna. Kram :)
Sofia & Antonia

2012-09-26 @ 11:38:53
URL: http://bloggshoppis.se
Postat av: Sara Lundh

grym blogg!:) ,vart har du köpt det fina skärpet ?

Svar: Tack vad snällt! Det kommer ifrån Gina Tricot. Kram
Sofia & Antonia

2012-09-26 @ 15:11:27
URL: http://saralundh.blogg.se
Postat av: Sophia Larsson

Grym blogg! :) btwni har ju så fin stil ,men jag undrara om ni kan tipsa på vinter jackaor som ni tkr om? kram!:)

Svar: Tackar så mycket söta du! Ja det skulle vi faktiskt kunna göra, ska försöka fixa ett sånt inlägg framöver. Kram :)
Sofia & Antonia

2012-09-26 @ 15:26:04
URL: http://soffes.blogg.se
Postat av: anna

Tack för att ni svarade på frågorna :)Jaha ja loreal jag har testat massa olika märken och det verkar aldrig bli bra däribland loreal. men nu funderar jag på att testa schwarzkopf cloriste som man bara har i 10 min vilket inte sliter lika mkt på håret isf tänke jag färgerna ljusblond,gyllenblond eller mellanblond svårt att välja de är alla fina färger men blir antagligen inte fina på mig hehe det är så det brukar vara.. eller så tänkte jag testa schwarzkopf blonde L1 eller M1. Jag har testat schwarzkopf för länge sen och då blev det inte bra men detta är ju nya färger som är utvecklade på senare tid så dem bör ju vara bättre :) Jag lovade mig själv att jag inte skulle färga mitt hår för ett tag sen utan att hag i fortsättningen bara skulle göra slingor men jag vet inte dessa färger verkar så fina och dessutom färgen för 10 min sliter ju inte heller så mkt på håret så kan ju vara värt ett försök :s men jag har slitit på mitt hår så mkt under min tonårstid att hag måste vara rädd om det nu, jag brukade ha tjockt hår men nu känns mitt hår jätte tunt och torrt så jag måste vara säker innan jag färgar det igen men jag vill ju så gärna vara en fin blondin, som ni :D Jag vet att detta blkev väääldigt långt hehe men jag undrar om ni kanske testat dessa produkter och isf vad tyckte ni? :) tack för att ni tog er tid att läsa detta (om ni nu gjorde det dvs haha)

Svar: Just den nya schwarzkopf som man bara har i tio minuter har vi faktiskt inte testat, men det låter ju jätte bra! Speciellt eftersom att det inte sliter mycket alls på håret. Om du inte blir nöjd med dina hemma färgningar kan man ju faktiskt gå till en frisör (även fast det är sjuukt dyrt) men sån hårfärg som finns hos frisörerna ska inte slita på håret mycket alls, och då kan du ju be de att färga den färgen som du exakt vill ha! Just den Loreal färgen som vi använde hade ett skyddande serum som man skulle ha i håret innan man färgar det, så det kan du ju leta efter! Hoppas svaret hjälpte lite i alla fall, kram.
Sofia & Antonia

2012-09-26 @ 17:48:53

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för oss)

Din blogg eller liknande:

Din kommentar:

Trackback
bloglovin plusikassan.se
RSS 2.0