Hett just nu!

Tänkte att vi kunde lägga upp en liten "inne - lista" inom mode just nu! En "ute - lista" struntar vi i eftersom vi tycker att det finns inget man absolut inte kan ha på sig, bara man själv tycker det är snyggt och man trivs i det. Men alla modeintresserade - KOLLA HIT! 
 
Svart vitt - vi själva tycker det är väldigt inne med randigt och svart vita kläder och det har vi börjat se mer och mer på senaste tiden. Matchas snyggast med något enfärgat svart eller vitt plagg.
 
Kakigrönt - Okej, att färgen kakigrön är modernt är väll ingen nyhet precis men det är så himla snyggt på alla möjliga vis, jackor, byxor, nagellack, västar - you name it! 
 
Vitt & sött - Jag tycker det är jätte fint med vitt, gulligt, spets och romantiska plagg nuförtiden. Både vita jeans och fina blusar. För att få den ultimata looken, matcha med grått, beigt och mera vitt. 
 
sweatshirt - Och sist (men absolut inte minst) kommer vi till de moderna collegetröjorna, passar så bra nu i vintern med tajta jeans eller till sena sommarkvällar med kjol och converse. För att tuffa till det lite skulle jag rekomendera slitna baggie - jeans (eller shorts), en slarvig knut och ett par brillor. 
 
♥♥♥
 
 

Kommentarer
Postat av: lena

Åh slå till på bondelid tröjan från lager 157! Har den o den är helt perfekt till typ allt!!! :) Btw vart kommer de vita byxorna jämte tröjan ifrån?SUPERSNYGGA

Kram

Ha det bra!! :)

Svar: Jaa åh jag vill verkligen ha en sån! Klickar in på deras webshop varenda dag men det finns bara i färgen röd :( och vi vill så gärna ha en i vit... Byxorna kommer ifrån Gina och tröjan kommer ifrån Bubbleroom. Kram :)
Sofia & Antonia

2013-03-21 @ 22:01:25
Postat av: Sarah

Jätte bra tips,särskilt den med grönt.
Ps.detta e ju så inne just nu;)

2013-03-22 @ 14:55:25
Postat av: Jennifer

hej, tänkte bara fråga om ni gör gratis designer? :)

Svar: Hej! Skulle gärna vilja hjälpa dig, men vi kan verkligen iiingenting om kodmallar o.s.v. Vi har fått hjälp med våran design. Kram :)
Sofia & Antonia

2013-03-22 @ 15:40:08
URL: http://jenniferljungstedts.blogg.se
Postat av: Jennifer

vet ni någon som skulle kunna hjälpa mig? :)
btw, älskar eran blogg. en stor insperation!

Svar: Tjejens som hjälpte oss har en blogg som heter http://bearose.blogg.se/, så du kan ju fråga henne! :D Hon var jätte snäll så släng iväg en kommentar! Kram och tusen tack :)
Sofia & Antonia

2013-03-22 @ 17:15:19
URL: http://jenniferljungstedts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för oss)

Din blogg eller liknande:

Din kommentar:

Trackback
bloglovin plusikassan.se
RSS 2.0