shoelove

Imorse kom våra klackskor som vi beställt, jag trodde inte de redan skulle komma men det är bara roligt! De kommer ifrån asos.com och kostar 440kr. Vi är verkligen jätte nöjda och jag tycker de är hur fina och snygga som helst! Eftersom det här är våra första klackskor måste vi börja gå in de lite och vänja upp fötterna. Ni kommer troligtvis få se hur de ser ut på i någon outfit framöver. Gillar ni de?  

Kommentarer
Postat av: Anonym

Snälla kan ni inte filma när ni går i den från första början och sedan efter ett tag filma igen så ser man era framsteg?!?! :D p.s älskar er blog super mycket!!

Svar: Åh tusen tack vad snällt! Hehe alltså jag är inte riktigt helt säker, det klart det skulle vara roligt men då innebär det att vi skämmer ut oss en hel del så jag vet inte ^^ Kram
Sofia & Antonia

2013-05-08 @ 20:53:10
Postat av: Nadia

Varför köpte ni två par? Ni kan ju dela, jag å min syrra gör det jämnt vilket gör att vi har ännu mer pengar att köpa ännu flera saker :)

Svar: Ja vi brukar oftast köra så med, och det är smart! Men eftersom vi ska använda dessa på våran bal ville vi båda ha klackskor och vi hittade inga andra, sen hade vi inga tidigare klackar att använda. Kram
Sofia & Antonia

2013-05-09 @ 10:38:47
Postat av: Sofia

Åh, vad fina de var!!:D hur hög är klackarna? Ni kommer bli riktigt långa och snygga i dem!!;)

Svar: Åh tack så jättemycket!! Klacken är 10.5 cm, hihi. KRAM
Sofia & Antonia

2013-05-09 @ 11:02:36
Postat av: Anonym

Vilken storlek är det på lace shortsen från Gina tricot som ni köpte? :)

Svar: Vi har storlek 36, men nu är vi använt de några gånger känns de lite för stora. Så ett par 34 skulle nog också passa! Kram
Sofia & Antonia

2013-05-09 @ 12:28:49
Postat av: Albina

jättefina! Kul att ni är nöjda! Ett tips är bara att träna till att gå i ett par andra klackar med samma klackhöjd så finns inte risken till att ni gör något märke eller förstör skorna! Kram på er <3 (eller blogg är riktigt bra tjejer!)

Svar: Åh tack!! Ja jag förstår och det är ju smart men vi har dock inga andra klackar, haha. Så vi får vara försiktiga! Kram
Sofia & Antonia

2013-05-09 @ 14:13:35
URL: http://albinab.devote.se
Postat av: Sarah

Men gud va fina dom är!!finare i verkligheten faktiskt!

Svar: Åh tack! Ja de såg ut att ha riktigt bra kvalité :) Kram
Sofia & Antonia

2013-05-09 @ 15:43:30
Postat av: manda

Snygga! :)
Jag har ett svårt val, asså har jag beslutsångest.. haha!
Jag har min naturliga hårfärg helblond, men sedan så har jag färgat så jag har brunt underhår och den bruna färgen är snart borta, så då är jag ju helbond!, så tycker du/ni jag ska vara helblond eller ska jag fortsätta med att ha brunt underhår? :)

Svar: Tack så mycket! Alltså jag tycker det är as snyggt med helblont hår, särskilt nu på sommaren är det superfint! Så eftersom du har naturligt tycker jag verkligen att du ska låta det vara, om du såklart vill färga kan du alltid göra det efter ett tag. Kram och lycka till!
Sofia & Antonia

2013-05-09 @ 22:16:46

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för oss)

Din blogg eller liknande:

Din kommentar:

Trackback
bloglovin plusikassan.se
RSS 2.0