till fånen

Godmorgon finisar! Nu när Antonia har fått en ny mobil har vi börjat kolla runt lite på iPhone skal, här ovan ser ni våra favoriter från hemsidan fyndig.se. Jätte fina allihopa, eller vad säger ni? Det finns allt möjligt där inne, olika tillbehör och skal till super bra priser. Ett litet tips till er. 
 
- Nu hörreni ska jag gå upp och fixa mig och sen åka en sväng till stan! Puss 

Kommentarer
Postat av: Micaela Caldegren

Haha, det är fyndiq, alltså med q och inte g. Och skalen där ifrån är inget att rekommendera! Dom suger, även om dyraste. Alla mina skal är därifrån. Köpte bland annat ett för 200 kr där ifrån och det är sönder, och jag är inte direkt en som är oförsiktig med min telefon, eftersom att jag betalat den och allt till den själv så är jag rädd om den. Även silikonskalen suger därifrån. Men visst är dom snygga? Haha, älskar dom, bara att kvaliteten suger..
Min kompis har ett delvis vitt skal där ifrån och det är nu mera brunt pga att det brändes när hon laddade den. Hon har en iphone 4 och jag har en 5:a. Bara så att ni vet. Kram på er! :)

2013-05-04 @ 12:42:55
URL: http://miicaelacaldegren.blogg.se/
Postat av: Ewe

Hörrni köp inte på fyndig.se för jag köpt de skalet längst upp i mitten och de tappar färgen på en gång typ! De är skit dålig kvalité! Så köp inte där ifrån! :)
Kram!

2013-05-04 @ 13:51:55
Postat av: Sarah

1 och 2:an var ju assnygga!!

2013-05-04 @ 17:46:16
Postat av: ...

skalen är fina på bilderna, men plastiga och hjälper inget ifall du tappar iphonen. och färgen försvinner fort oxå ifrån skalen.

2013-05-04 @ 18:29:15
Postat av: :)

köp inte därifrån skalen tappar färg direkt! så synd för de har massa fina skal :( köpte nytt till min iphone 5 på skal-man när mitt gick sönder, mkt bättre kvalité på det så det kan jag rekommendera! jättebra blogg ni har förresten! Kram :)

2013-05-04 @ 23:05:14

Kommentera inlägget här:

Ditt fina namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas bara för oss)

Din blogg eller liknande:

Din kommentar:

Trackback
bloglovin plusikassan.se
RSS 2.0